yoktan var ettiğiniz futbolcular kimler?
yoktan var ettiğiniz futbolcular kimler?
hicbir oyuncuyu yoktan war edemessin sadece onda olan yeteneği ortaya cıkarırsın okadar
bende onu demek istedim
valla bende arda turanın ozellıklerı cok kotuydu oynata oynata cok yukseldı ama yoktan var etmedım
yoktan var edemezsin ama şans verip sayende star edebilrisin
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
ben bursaspor ile oynarken altay dan ergin alp ve trabzon dan kahraman enis i aldım 3 sene sonunda ikisini 10 milyon civarı bir fiyata sattım
evet ben milana 2009 yazında işe başladım ardemagni diye 22 yaşında bir forvet vardı ve özellikleri de vasatın biraz altındaydı 3 hazırlık maçında 5 gol attı ligede de gilardino 1 ay sakatlandı defoe de 3 maç ceza aldı mecburen agüero ile beraber oynattım ordada 5 maçta 4 gol 2 asist yaptı şimdi newcastle,palermo,schalke gibi 2. sınıf klüpler onunla ilgileniyo
Bende Gökhan Öz Diye Birini Bulmuştum V.Manisadan 2008 gibi Sonra A.Madrid e Geçmiştim Ve Manisadan A.madrid e almış 11MN YTL GİBİ güzel bi Fiyata Şimdide Olcan adın - ve Caner Erkin i Büyütüyorum![]()
bende fenerın alt yapısından forvet olan alper balaban'ı ikinci ligde şekerspora aldım adam 20 maçta 16 golle çok büyük bir çıkış yaptı ve türkıyeden bir çok kulup onu istedi
benim heralde volkan babacan dır ilk oynattığım zamanlarda çok gol yiyodu ama sonraki senelerde mukemmel maçlar çıkardılar ama en sonunda ne oldu besle kargayı oysun gözünü benle sözleşme yapmayı reddediyo 1 senedir sözleşmesin oynuyo bende
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
newcastle i birinci sinif yaptim valla qvist zuniga gibi oyunculari yoktan kazandim
Potansiyel yeteneği yoksa istediğin kadar uğraş bişey var edemezsin.Potansiyeli olanıda küstürmemen ve düzgün yaşında uygun özel antreman uygulaman lazım çok zahmetli![]()
ingiltere conferans takımlarından yeading in başındayım leyton orient ten efe echanomi diye bi adam aldım 4 maçta 9 gol attı toplam attığım gol sayısı 10 çok iyi goller atıyo
YOKTAN VAR ETMEK ALLAHA MAHSUS'''
Ama söz konusu oyun olunca;;; OYUNUN HİÇ BİR ANLAMI KALMIYOR
Mesala editorle kendini yaratip, yoktan varedebilirsin...
volkan babacan ile gsden aydin super..ve dikkat cekmek isterim ki manisa tam bir cevher.. selcuk nizamettin sezer ve caner super..evet genc degil ama fevzi bende ilk yillarda 7.70 civari oynadi ilk 3 yil yani...
batres
jurado
------
Atletico Madrid..
cem sultan çok ii gelişiyor şimdi bende
nicolas millan oyunda 14 yaşında geliştir oynat manyak oluyor 19 yaşında oldu oyunda neereye gitsem alıyorum...
Kenan Özer ---------------------------
ben aligunesi yıldız yaptım derim
ama hic bi oyuncu yoqtan war edilmez
jelle van damme ve deniz yilmaz
2010 senesndeym totti hic oynamiodu 250 bin eu ya aldim simdide 6 mac kazandirdi bana sonradan oyuna girerk ya son golun asistini yapti yada gol u atti uzaktan sut cekerek fln mutlaka alin derim
selçuk inan,sao paulo da diego die bi futbolcu var 17 yaşında AMC öz. çok ii ve
riff 16 yaşında AMR çok süper
yahu arkadasin ne demek istedigini herkes anladi herhalde yoktan varetmek ile.
demagoji yapmanin bi manasi yok.
sozkunusu sey elde ettiginiz basari.genc yetenekleri kesfedip futbol dunyasina kazandirmak her babayigidin harci deil.
Blas Perez