Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Yoktan Var EttİĞİnİz Futbolcular

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Yoktan Var EttİĞİnİz Futbolcular

yoktan var ettiğiniz futbolcular kimler?

Nesil
    2006
    Yer
    çanakkal

hicbir oyuncuyu yoktan war edemessin sadece onda olan yeteneği ortaya cıkarırsın okadar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

bende onu demek istedim

valla bende arda turanın ozellıklerı cok kotuydu oynata oynata cok yukseldı ama yoktan var etmedım

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

yoktan var edemezsin ama şans verip sayende star edebilrisin
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

ben bursaspor ile oynarken altay dan ergin alp ve trabzon dan kahraman enis i aldım 3 sene sonunda ikisini 10 milyon civarı bir fiyata sattım

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    ben bursaspor ile oynarken altay dan ergin alp ve trabzon dan kahraman enis i aldım 3 sene sonunda ikisini 10 milyon civarı bir fiyata sattım
    helal olsun o adamlar için iyi para
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

evet ben milana 2009 yazında işe başladım ardemagni diye 22 yaşında bir forvet vardı ve özellikleri de vasatın biraz altındaydı 3 hazırlık maçında 5 gol attı ligede de gilardino 1 ay sakatlandı defoe de 3 maç ceza aldı mecburen agüero ile beraber oynattım ordada 5 maçta 4 gol 2 asist yaptı şimdi newcastle,palermo,schalke gibi 2. sınıf klüpler onunla ilgileniyo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bende Gökhan Öz Diye Birini Bulmuştum V.Manisadan 2008 gibi Sonra A.Madrid e Geçmiştim Ve Manisadan A.madrid e almış 11MN YTL GİBİ güzel bi Fiyata Şimdide Olcan adın - ve Caner Erkin i Büyütüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    iZMİR /aliağa

bende fenerın alt yapısından forvet olan alper balaban'ı ikinci ligde şekerspora aldım adam 20 maçta 16 golle çok büyük bir çıkış yaptı ve türkıyeden bir çok kulup onu istedi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

benim heralde volkan babacan dır ilk oynattığım zamanlarda çok gol yiyodu ama sonraki senelerde mukemmel maçlar çıkardılar ama en sonunda ne oldu besle kargayı oysun gözünü benle sözleşme yapmayı reddediyo 1 senedir sözleşmesin oynuyo bende

12. Default

Quote Originally Posted by hayaticik View Post
    yoktan var ettiğiniz futbolcular kimler?
    arkadaşı istesen de yoktan var edemezsin çünkü allaha mahsustur yoktan var etmek...

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

Quote Originally Posted by efe24 View Post
    arkadaşı istesen de yoktan var edemezsin çünkü allaha mahsustur yoktan var etmek...
    yaa bilader o maksatt ok burda.saptırmayalım lütfen.biz de biliyoz yoktan varetmenin sadece Allah'a mahsus olduğunu

newcastle i birinci sinif yaptim valla qvist zuniga gibi oyunculari yoktan kazandim

15. Default

Potansiyel yeteneği yoksa istediğin kadar uğraş bişey var edemezsin.Potansiyeli olanıda küstürmemen ve düzgün yaşında uygun özel antreman uygulaman lazım çok zahmetli

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ingiltere conferans takımlarından yeading in başındayım leyton orient ten efe echanomi diye bi adam aldım 4 maçta 9 gol attı toplam attığım gol sayısı 10 çok iyi goller atıyo

Nesil
    2006

YOKTAN VAR ETMEK ALLAHA MAHSUS'''

Ama söz konusu oyun olunca;;; OYUNUN HİÇ BİR ANLAMI KALMIYOR

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Mesala editorle kendini yaratip, yoktan varedebilirsin...

volkan babacan ile gsden aydin super..ve dikkat cekmek isterim ki manisa tam bir cevher.. selcuk nizamettin sezer ve caner super..evet genc degil ama fevzi bende ilk yillarda 7.70 civari oynadi ilk 3 yil yani...

batres
    jurado
    ------

Atletico Madrid..

cem sultan çok ii gelişiyor şimdi bende

nicolas millan oyunda 14 yaşında geliştir oynat manyak oluyor 19 yaşında oldu oyunda neereye gitsem alıyorum...

23. Default

Kenan Özer ---------------------------

ben aligunesi yıldız yaptım derim

ama hic bi oyuncu yoqtan war edilmez

26. Default

jelle van damme ve deniz yilmaz

27. Default

2010 senesndeym totti hic oynamiodu 250 bin eu ya aldim simdide 6 mac kazandirdi bana sonradan oyuna girerk ya son golun asistini yapti yada gol u atti uzaktan sut cekerek fln mutlaka alin derim

omer-faruk-14 Misafir

selçuk inan,sao paulo da diego die bi futbolcu var 17 yaşında AMC öz. çok ii ve
    riff 16 yaşında AMR çok süper

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yahu arkadasin ne demek istedigini herkes anladi herhalde yoktan varetmek ile.
    demagoji yapmanin bi manasi yok.
    sozkunusu sey elde ettiginiz basari.genc yetenekleri kesfedip futbol dunyasina kazandirmak her babayigidin harci deil.

Blas Perez

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri