Tahmin oyununda iki puan kazandım.
Memleketimin takımı Beşiktaş'ı yenmesi gerçekten çok güzel. Eğer böyle skorlar alırsak ilk üçe girebiliriz. Sanırım Beşiktaş ile aramızda iki puan fark kaldı.
Printable View
Tahmin oyununda iki puan kazandım.
Memleketimin takımı Beşiktaş'ı yenmesi gerçekten çok güzel. Eğer böyle skorlar alırsak ilk üçe girebiliriz. Sanırım Beşiktaş ile aramızda iki puan fark kaldı.
21. haftanın açılış maçında sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 yenen Konyaspor'da teknik direktör Nurullah Sağlam, maçın ardından yaptığı konuşmada, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Kısa konuşan Sağlam, kadro ve ekonomik olarak çok büyük farkların olduğu iki takımın mücadelesinde, galip gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi
Konyaspor'un ilk golünü kaydeden Erman da Sağlam gibi, haklı bir galibiyet aldıklarını ifade etti. Konyaspor'a galibiyeti getiren golü kaydeden Tayfun ise, Delgado ve Ricardinho gibi dünyaca ünlü oyuncuları kadrosunda barındıran Beşiktaş'ı yendiklerini ifade ederken, gol avantajını sağlarlarsa Beşiktaş'ın üzerlerine geleceğini bilerek oynadıklarını ve maçın gidişatının da bu şekilde olduğunu söyledi.
Kaynak : SuperSpor.com
Bjk dagitti yine :D
konya bence süperdi ilk devredeki macin intikamini aldilar.
pardon kayseriyle konya puanı aynı oldu bende şaşırdım konyayı altlarda sanıyodum:)
oh bizde rahatladık biraz
valla konuya bi göz gezdirdim maçtan sonra beşiktaşlı olupta mesaj yazan yok:D
valla biz böyle devam ettikçe zor şampiyon oluruz deplasmanda maç kazanamıyoruz nedendir anlamıyorum eskiden kendi evimizde kazanamazdık şimdide deplasmanda kazanamıyoruz yapabileek bişey yok rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz
Kimse bahsetmemis ama Konyaspor'un ikinci golu ofsaytti.
Bu takim geriye dustukten sonra oynayamiyor.Maca yine iyi basladik ama 15. dakikaya kadar dogru duzgun atagi bulunmayan Konyaspor korner de ki Besiktas savunmasinin kotu dizilisi ve Ibrahim Uzulmez'in Runje'nin onune gecip topa vuramamasiyla golu buldu.Tam beraberligi bulduk ikinci yari gol icin saldiririz falan derken Tayfun'un goluyle geriye dustuk ve mac bizim icin orda bitti.
Zaten patates tarlasi gibi olan saha da ne Delgado ne de Ricardinho sorumluluk almadi.Deli Ibo da gununde olmayinca bizim kanatlar coktu,kanatlar cokunce de Nobre ve Bobo pozisyon bulamadi.
Ricardinho ve Delgado bir an once Turkiye'de ki sahalara alismaya baslasalar iyi olacak.
Birde Ricardinho 70-75. dakikalardan sonra her topu ayagina aldiginda ''Nerdesiniz olm kacsaniza'' der gibi ellerini acmasindan Tigana bir seyler cikarmali,Serdar Kurtulus-Burak Yilmaz ve Matias Delgado-Gokhan Gulec degisiklikleri cok kotuydu.
Birde Tigana su duran toplar da takimina yerlesmeyi ogretmesi lazim,yoska daha cok goller yeriz.
Tebrikler Konyaspor. Anadolu takımları eskisi gibi değil şimdi daha iyi oynuyorlar.
Beşiktaş başkanına tüpçü başkan diye hitap etmek yakıştı mı şimdi? Başkası yapsa yine anlarım ama bir Beşiktaşlının bunu yapması beni daha da şaşırttı. Ayrıca başkan mı çıkıp golü atacaktı yada kaleye o mu geçecekti??
Gönderelim o zaman abicim, onu da gönderelim. Yenisini getirelim yarım sezon takıma alışana kadar ligi 4. bitiririz, seneye transferleri beğenmez hepsini gönderir yenilerini getirir, ondan sonra onu da beğenmez onu da göndeririz. Tam yenisini alacakken Bu sefer Del Bosque de olduğu gibi bir haber gelir, Tiganaya da 6-7 milyon öderiz.
Mantıklı olmak lazım, bir yenilgiyle galeyana gelmeyin.
koray abi doğru diyor galeyana gelmeyelim rakiplerimizin puan kaybetmesi için dua edelim:)
Konyaspor'u tebrik ediyorum.
tebrikler konyaspor
öncelikle konyaya tebrikler iyi bir çıkış yakaladılar gerçekten çok iyi oldu bu galibyet umarım fenerbahçede bu hafta kazanır puan farkı tekrar açılır...
bizde antebi yenip besiktastan uzaklasalim
ben yorumumda yazdığım gibi beraberlik bekliyodum ama konya yendi tebrikler
inşallah yönetim ve teknik direktör yakında istifa edecek...
abi biz bu kafayla gidersek hiç şampiyon olamayız
sarper demiş ki : inşallah tigana istifa eder
abi adam istifa edermi hiç tazminatını nasıl alcak o zaman zaten zamanında söledi ben hiç bi takımdan şimdiye kadar istifa etmedim ve etmicem die dioki "ancak kovulurum alırım del bosque gibi 5-6 milyon dolar sonra klüp ne yaparsa yapsın" abi bence beşiktaş devam etmeli tiganayla hem maddi yönden hem de sezonun 2. yarısı başlamış şampiyonluk parolasıyla girmişiz zaten 2.yarıya. taraftar dediğin takımın esas kötü gününde yanında olmalı. tigananın sözleşmesi(2009 a kadar olması lazım ) bitene kadar gndermeyelim sözleşmesi bittiği zamana kadar 2 şampiyonluk getirdiyse kalsın ama 1 şampiyonluk bile alamadıysa gnderelim ve yabancılara tanıdığımız toleransı türk teknik direktörlere tanıyalım ve son olarak biz taraftarlar herkesten çok sabırlı olmalıyız. ve son olarak lütfen stadlardaki şiddeti bitirelim
tam düzeldik derken yine yenildik işallah bugün fenerbahçe yenilir
siz merak etmeyin federasyon o konuyla ilgilenio
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
en iyisi modlar bu konuyu sabitlesin konunun ismi ise 'beşiktaş'ın maçları'
olsun her hafta ayrı konuyu açmaya gerek olmaz