1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: TSL 21.Hafta | Konyaspor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ѕαяρєя View Post
    Ne yazabiliriz ki bu takıma tek dediğimiz:

Tüpçü Başkan İstifa

Beşiktaş başkanına tüpçü başkan diye hitap etmek yakıştı mı şimdi? Başkası yapsa yine anlarım ama bir Beşiktaşlının bunu yapması beni daha da şaşırttı. Ayrıca başkan mı çıkıp golü atacaktı yada kaleye o mu geçecekti??

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    walla beşiktaştan tigananı gitmesi lazım önce
    Gönderelim o zaman abicim, onu da gönderelim. Yenisini getirelim yarım sezon takıma alışana kadar ligi 4. bitiririz, seneye transferleri beğenmez hepsini gönderir yenilerini getirir, ondan sonra onu da beğenmez onu da göndeririz. Tam yenisini alacakken Bu sefer Del Bosque de olduğu gibi bir haber gelir, Tiganaya da 6-7 milyon öderiz.

Mantıklı olmak lazım, bir yenilgiyle galeyana gelmeyin.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Beşiktaş başkanına tüpçü başkan diye hitap etmek yakıştı mı şimdi? Başkası yapsa yine anlarım ama bir Beşiktaşlının bunu yapması beni daha da şaşırttı. Ayrıca başkan mı çıkıp golü atacaktı yada kaleye o mu geçecekti??

Gönderelim o zaman abicim, onu da gönderelim. Yenisini getirelim yarım sezon takıma alışana kadar ligi 4. bitiririz, seneye transferleri beğenmez hepsini gönderir yenilerini getirir, ondan sonra onu da beğenmez onu da göndeririz. Tam yenisini alacakken Bu sefer Del Bosque de olduğu gibi bir haber gelir, Tiganaya da 6-7 milyon öderiz.

Mantıklı olmak lazım, bir yenilgiyle galeyana gelmeyin.
    walla abi bana hava hoş beşiktaşlı değilim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tebrikler konyaspor

Mesaj Yetkileri