Bursaspor :( Adamlar 16 sırada bana geliyorlar Aslan kesiliyorlar keratalar :) ama 2.dönem Affetmem
Printable View
Bursaspor :( Adamlar 16 sırada bana geliyorlar Aslan kesiliyorlar keratalar :) ama 2.dönem Affetmem
benim belalı takımım kayserispor. her maçta bir şeyler oluyor ve beni yeniyorlar
valencia derim ben de....real madriddeyken ne barca ne atletico dinlemiyodum ama valencia maçlarını oynadığımda sinirlerim bozuluyodu....
bnm için belalı tkm yok en belalı tkm bnm
real madrid...
bayern munih sinir bozucu tam mac bitti derken 2 gol birden atiyorlar
inter ve kayseri
chelsea deyken blackburn
şimdi leeds united dayım yeovil :)
ligde A.madrid şampiyonlar liginde porto bunlarda çok zorlanıyorum bazen yeniliyorum işte
3senedir Lyon dayim.. Daha once basima bela olan takim yoktu ama son iki senedir SampiyonlarLigi nde Barcelona'yi gecemiyorum..Once finalde yenildim gecen sene de yari finalde elediler beni...
Biraz once 3.senenin grup maclari bitti Barca gruptan cikamadi.. bu sene alacam sampiyonlugu :D
valencia ve marsilya bu ikisi uyuz edio beni
ben fransada oynuyorum suan toulouse yle her takimin belalisiyim ozellikle lille
watford kalecilerini geçemiyorum saçma sapan oyuncular her maçta aslan kesiliyolar ve beni yeniyolar ama ahımı aldılar 2 sezonda 3.lige düştüler şimdi 2.ligdeler inşallah çıkamazlar :D
abi chelsea ye torpil gecilmis sanki..bi keresinde liverpoolla oynarken chelsea yle karsilastim ilk yari o kadar rrahat oynadik ki 3-0 kapattim devreyi ...ikinci devre 4 gol yedim ne yaptiysam durduramadim adamlari..bu sadece birtanesi ben bu adamlari bir turlu yenemiyorum arkadas....
ankaraspor
2 sezondur milandayim chievodan nefret ediyorum. reali 4ledim, chelseayi 4ledim, interle maytap gectim 2 senedir 10 puan farkla sampiyonum. chievodan 4 yedim:mad:
bende werder bremeni yenemiyorum hiç...
İnter,Chelsea
manisanın başındayken istanbul büyükşehir belediyeden çok çektim.
Çaykur Rizespor.
Trabzonspor ..
ben arsenal ıle oynuorum en belalı takım deılde kalecı war davıd james hangı takımda olursa olsun en az 9 ıle oynuo hermacımda bı gol atamadım ona..
bazende ıssakson :Q
kaptan benim en belalı takımım arsenaldeyken chelsea idi dünyada bitin takımları rahat bir şekilde yeniyorum ama onları iti kaka yeniyorumartık kovaylan ter akıyor onların maçında:D
Blackburn Rovers deplasmanı adamlarla 4kez oynadım 3'ünü kaybettim... Tek maçımı kazandım o sezonda şampiyon oldum...
newcastle ım 2 maçtada yenildigim bi manu war bide blackburn ya kafayı yediriyolar bana
bide bi takım wardı lille galiba kaleci tony silva yı bi turlu gecemiyorum :D
Manu,sheff united
Totenham.Hangi takımı yönetirsem yöneteyim,illa yeniyolar beni.
DenizLi Spor..! :(