Real betis ve Real Zaragoza.
Real betis ve Real Zaragoza.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
ben sanki böle bikonu açmıştım yaww..
kesinlikle arsenal sampiyonlar ligi finalinde beni 6-0 yendilier.6 sini da henry atti.
sahaya siyah kırmızı forma ile çıkanlar gençlerbirliği ve gaziantepspor avrupa da da feyenord-benfica. chelsea arsenal barça yeniom dierlerine gelince yeniliom çok saçma oluyo buda
ben milanım interr veroma
Bende genelde eskişehirde takılırım![]()
şu an deva mettiğim arsenal kariyerinde fulham.. ilk sezon 2 maçdada çok baskılı oynamamıza rağmen maçlarda gol olmayarak 0-0 bitti 2 maçda sinir oluyom fulhama.. yapacağımız ilk maçda en az 3 atcam..
Juventus cok ters
Parma ve Milan
manchester utd ve arsenal
blackburn
sampdoria
nec
berlin
bursaspor
betis
Denizlispor,Bursaspor,Athletich Bilbao ve Zaragoza.
Benim beşiktaşla şampiyonlar liginde milan ve arsenal
chelseayle de man city ve west ham
Ankaraspor, Ç.Rize, Messina,Udinese, wigan bunlar bana çok ters gelen takımlar...
ArsenaL NewcastLeyLa oynarken ne yaptıysam yenemiyodum çok kıLım şu wengere o yüzden![]()
Turkiyede Vestel Manisa avrupada Man. Utd. ozellikle man.utd. kalecisinden uyuz kapiyorum kimi oynatsa kalede panter kesiliyor.
Man. Utd ve Chelsea
watford beni deli ediyo.bide valencia![]()
Milan sadece deli ediyo beniii
Ya arkadaşlar ben Arsenal'den nefret ediyorum.Beni sürekli yeniyor.Şampiyonluğa falan oynamıyolar ama beni sürekli yeniyolar.
Sizin de baş belanız bir takım var mı?
bende manchasterken chealseyi bi türlü yenemezdim
werder bremen..heriflerin ölüsüne yeniliyorum ya![]()
werder bremen.
inter we arsenal
inter ve newcastle
interrrrrrrrrrr
tottenham..
Valencia...
ispanyada Gimnastic tarragona, almanyada HSV, ingiLterede Manc.City , İtaLyada İnter her zaman oynarken zorLandığım ve coğu zaman yenemediğim takımLar
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
renkleri kırmızı yeşil olan herhangi bir takım... diyarbakırspor ksk vs..
özellikle diyarbakırsporda bi olay var çözemedim henüz... 2.lige düştüler yine kurtulamadım :S