mekan texas alt taraf beklerim.!!!:)
Printable View
mekan texas alt taraf beklerim.!!!:)
bursa rahat alır dicem ama fener bırakmaz berabere 1-1 biter derim
Konya maçında ki ikinci yarıda ki oyunu sergilersek bu maçı güle oynaya kazanırız. Zaten kazanmamızda gerekiyor.
Bursaspor son haftalarda düşüş içinde ama bu tip güçlü anadolu takımları büyük maçlara çok iyi hazırlanıyor bence bu hafta Bursaspor bir süpriz yapıp fenerden puan almayı başarabilir.
1-1 biter bu maç eminim :)
fener alir
bursa formunda degil
berabere biter gibime geliyo inşallah öle olur:D:D:D
ben geldm kadıkoyee
kardeş kardeşş gelir efendi gibi yenilip döneriz :D
ama migros un en kosesinde rakibe ayrılan ufak bolume gelmişsindir
bnde daa kucukken gelmiştim bi kere bursa ya ama kuzenlerimle o saman bayağı ufaktım:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
neden ole diosunki bnce yeneceğiz buna once biz taraftarlar sonada futbolcular inanmalı
ßursaSpor Sivastaki Gibi Oynarsa Fenerde Konya Maçının 2.yarısı Gibi Oynarsa Maçı Fener Kazanır Ama Ben ßerabere bitsin isterim ßir yanda ßursa ßir Yanda Fener ßahçe İkisinide Ayıramıyorum birbirinden :)
Bursalılar biz orayada gelicez siz rahat olun.Biz çarşı değiliz gelmeyelim;)Maçı zaten alacağız o konuda bir problem yok...
fanatık oldu.biz kım gelırse gelsin başımızın ustunde yeri var amaa bize kolpalık yapanlar da cezayı alacak..siz bize dışarda iyi davrandınız ama içerde onu unutmadık..
hem bursa rahat ol falan ne iş onu anlayamadım..gelin nasıl davranırsanız ole muamele gorürsiniz..
ewt. coşkun geliyormusun:D
Bizim taraf 10 ytl.Suadiye olarak birkaç arkadaş gidiyoruz...
Bursa alsın Tabii...
Dikkatli izleyecegim maci, iki baskan ve kulup arasindaki sicaklik ortada, FB'liler icin bile biletler 10 ytl olmus. Bakalim BJK seyircisine kac para olacak? Insallah macta garip birseyler olmaz ve 2 takim da kazanmak icin oynar.
http://www.kartalhaber.com/resims/ha...nset/12252.jpg
Birkac ay evvel boyle bir poz vermisti 2 baskan. Anadoludaki tum takimlar 3 buyuklerle olan maclarda hepsi fiyat yukseltirken Bursa fiyat dusuruyorsa bunda bir sorun var demektir. Ben bunun arkasini ararim, neden oldugunu merak ederim. Ankaragucu taraftarina yapsa bu jesti anlarim, ama Fenerbahce'ye yaptigi zaman anlamam.
Sizin icin super olabilir, ama ayni Bursa GS veya TS taraftarina 40 YTL fiyat koysa adaletsizlik olmaz mi?
BJK taraftari zaten buyuk ihtimalle gitmeyecek Bursaya. Bursanin neden 3 buyuklere boyle tarife uyguladigini hala anlayamadim, ama sirf FB'ye boyle degilse ortada sorun yok demektir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gecen sene hangi macta yatmis Besiktas?