Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 247 sonuç

Konu: 25.Hafta Bursaspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

mekan texas alt taraf beklerim.!!!

bursa rahat alır dicem ama fener bırakmaz berabere 1-1 biter derim

Nesil
    2006

Konya maçında ki ikinci yarıda ki oyunu sergilersek bu maçı güle oynaya kazanırız. Zaten kazanmamızda gerekiyor.

Bursaspor son haftalarda düşüş içinde ama bu tip güçlü anadolu takımları büyük maçlara çok iyi hazırlanıyor bence bu hafta Bursaspor bir süpriz yapıp fenerden puan almayı başarabilir.

1-1 biter bu maç eminim

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

fener alir
    bursa formunda degil

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

berabere biter gibime geliyo inşallah öle olur

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    mekan texas alt taraf beklerim.!!!
    telsim d blok 5.sıra 6.koltuk bnde seni beklerim
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ben geldm kadıkoyee

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer

ben geldm kadıkoyee
    ama migros un en kosesinde rakibe ayrılan ufak bolume gelmişsindir
    bnde daa kucukken gelmiştim bi kere bursa ya ama kuzenlerimle o saman bayağı ufaktım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    kardeş kardeşş gelir efendi gibi yenilip döneriz
    neden ole diosunki bnce yeneceğiz buna once biz taraftarlar sonada futbolcular inanmalı
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ßursaSpor Sivastaki Gibi Oynarsa Fenerde Konya Maçının 2.yarısı Gibi Oynarsa Maçı Fener Kazanır Ama Ben ßerabere bitsin isterim ßir yanda ßursa ßir Yanda Fener ßahçe İkisinide Ayıramıyorum birbirinden

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Bursalılar biz orayada gelicez siz rahat olun.Biz çarşı değiliz gelmeyelimMaçı zaten alacağız o konuda bir problem yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by senderson View Post
    Bursalılar biz orayada gelicez siz rahat olun.Biz çarşı değiliz gelmeyelimMaçı zaten alacağız o konuda bir problem yok...
    fanatık oldu.biz kım gelırse gelsin başımızın ustunde yeri var amaa bize kolpalık yapanlar da cezayı alacak..siz bize dışarda iyi davrandınız ama içerde onu unutmadık..
    hem bursa rahat ol falan ne iş onu anlayamadım..gelin nasıl davranırsanız ole muamele gorürsiniz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post

Mert bilet fiyatları hakkında bilgin var mı?
    açık kale 10

kapalı kale 20
    maraton 30
    VIP 100

yanıma gel dicem ama fener lehine bişi yaparsan tanımam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yanıma gel dicem ama fener lehine bişi yaparsan tanımam

Başkasının Yumruğunu yemeyen kendi Yumruğunu BALYOZ sanarmış..

İnş..ALLAH Fenerbahçe bu maç'ı 3-1 yenecek

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ewt. coşkun geliyormusun

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Bizim taraf 10 ytl.Suadiye olarak birkaç arkadaş gidiyoruz...

Bursa alsın Tabii...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Dikkatli izleyecegim maci, iki baskan ve kulup arasindaki sicaklik ortada, FB'liler icin bile biletler 10 ytl olmus. Bakalim BJK seyircisine kac para olacak? Insallah macta garip birseyler olmaz ve 2 takim da kazanmak icin oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Dikkatli izleyecegim maci, iki baskan ve kulup arasindaki sicaklik ortada, FB'liler icin bile biletler 10 ytl olmus. Bakalim BJK seyircisine kac para olacak? Insallah macta garip birseyler olmaz ve 2 takim da kazanmak icin oynar.
    arkadaşım bildiğin gibi değil herşey

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

arkadaşım bildiğin gibi değil herşey
    Ilk macta kazanmisti Bursa bileginin hakkiyla, ama o zaman kume dusme potasindaydi, simdi daha rahat. Ama bana aciklarmisin, cogu Anadolu kulubu 3 buyukler gelirken fiyatlari yukseltiyor, Bursa neden 10 YTL yapti? Ayni tarife BJK icin de gecerli olacak mi?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ilk macta kazanmisti Bursa bileginin hakkiyla, ama o zaman kume dusme potasindaydi, simdi daha rahat. Ama bana aciklarmisin, cogu Anadolu kulubu 3 buyukler gelirken fiyatlari yukseltiyor, Bursa neden 10 YTL yapti? Ayni tarife BJK icin de gecerli olacak mi?
    Herşeyde Kötü birşey aramayalım arkadaşlar vardır bir bildikleri Yöneticilerin Bence ucuz olması hem bursa halkı için hemde fenerbahçe seyircisi için İyi oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Herşeyde Kötü birşey aramayalım arkadaşlar vardır bir bildikleri Yöneticilerin Bence ucuz olması hem bursa halkı için hemde fenerbahçe seyircisi için İyi oldu

Birkac ay evvel boyle bir poz vermisti 2 baskan. Anadoludaki tum takimlar 3 buyuklerle olan maclarda hepsi fiyat yukseltirken Bursa fiyat dusuruyorsa bunda bir sorun var demektir. Ben bunun arkasini ararim, neden oldugunu merak ederim. Ankaragucu taraftarina yapsa bu jesti anlarim, ama Fenerbahce'ye yaptigi zaman anlamam.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Birkac ay evvel boyle bir poz vermisti 2 baskan. Anadoludaki tum takimlar 3 buyuklerle olan maclarda hepsi fiyat yukseltirken Bursa fiyat dusuruyorsa bunda bir sorun var demektir. Ben bunun arkasini ararim, neden oldugunu merak ederim. Ankaragucu taraftarina yapsa bu jesti anlarim, ama Fenerbahce'ye yaptigi zaman anlamam.
    Böyle bir olayın altında ne olabilirki neyi arıycaksın bizim için bilet fiyatları süper

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sizin icin super olabilir, ama ayni Bursa GS veya TS taraftarina 40 YTL fiyat koysa adaletsizlik olmaz mi?

Nesil
    2007
    Yer

ya tmm kardesim bursa maca yatacak tmm mı wericek bilerek bu macı... ama gecen sene senin takımın aynısını yaparken sen nerdeydin!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sizin icin super olabilir, ama ayni Bursa GS veya TS taraftarina 40 YTL fiyat koysa adaletsizlik olmaz mi?
    Trabzon maçındada Aynı fiyatlar vardı Zaten 4 büyük klüpten daha 1 tanesi bursaya geldi o takımda trabzon ve biletler aynı fiyattaydı

Bursaspor-Trabzonspor macinda trabzonspor icin ayrilan tribünün bilet fiyati 8 YTL idi.

Bence bursaspor-bjk macinda bilet fiyatlari 25-40 arasinda olacak.Ankaragücünün bjkye uyguladigi tarifeyi bursaspor gene bjkye uygulayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bursaspor-Trabzonspor macinda trabzonspor icin ayrilan tribünün bilet fiyati 8 YTL idi.

Bence bursaspor-bjk macinda bilet fiyatlari 25-40 arasinda olacak.Ankaragücünün bjkye uyguladigi tarifeyi bursaspor gene bjkye uygulayacak.
    BJK taraftari zaten buyuk ihtimalle gitmeyecek Bursaya. Bursanin neden 3 buyuklere boyle tarife uyguladigini hala anlayamadim, ama sirf FB'ye boyle degilse ortada sorun yok demektir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yatebos View Post
    ya tmm kardesim bursa maca yatacak tmm mı wericek bilerek bu macı... ama gecen sene senin takımın aynısını yaparken sen nerdeydin!!!!!
    Gecen sene hangi macta yatmis Besiktas?

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri