banada aynısı oluyor yav(genelde).. ama tabi işin içinde psikolojik faktörde var ya..
Printable View
banada aynısı oluyor yav(genelde).. ama tabi işin içinde psikolojik faktörde var ya..
Çok iyi bir tespit.Ancak şuda var.80.dakikadan sonra taktik bilgin iyi ise eğer gol yemeden kurtulabiliyorsun.Üstelik zamanda hızlı geçiyor...
"Tamamen" degil ama evet taktikle ilgisi var.. yine de taktik degisikligi formasyon degisikligiyle yeterli olmuyor.Yani oyunculara da ozel komutlar vermek gerek oyle dakikalarda...
Ayrica son dakikalarda ben ondeyken rakibin cilginlar gibi bastiracak bir formasyon degisikligine gittigini cogu zaman ne ben gozlemliyorum ne de spiker soyluyor... Hal boyle olunca da bu durumu oyunun gicikligi olarak yorumlamak isime geliyor...:D
bende atnen katılıyorum hatta uyuz eden bi durum bence bazende 2-0 ondesindir 80de bi gol yersin bi bakmışın adamlar 3 lemiş rakip ne kadar güçlü olursa olsun bence futbolun doğasına aykırı biraz abartı bi durum bence
Haklisiniz fakat,
bahsettiğiniz hamleleri yapıyorum zaten.
Mesela maça Crouch-Kuyt ikilisi ile başladıysam,son dakikalarda Bellamy ve Luis Garcia'yı oyuna sokarak kontra atak kovalamaya çalışıyorum.
Takımı çok da geriye yaslamıyorum aslında.
Tabi bu taktiğimin tuttuğu zamanlar da çok oluyor.Son 10 dakikada kontradan 2 gol attığım da oluyor zaman zaman.
Ama yine de,oyunun oynayana karşı "otomatik" bir tutumu olduğu düşüncesindeyim.
Saygılar..
evet bende kesinlikle katiliyorum macta eger geideysen mac ole akip gidio ondeysen ama of ki ne of....
ben klavye kirmistim bir kere ama artik uslandim olgunlukla karsiliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cl yari final macinda fenerle oynuyorum dakika 80 iki sifir ondeyim ve 80inci dakikaya kadar ofansif olan taktigime hic el surmedim daha sonra 2 - 0 yeter artik maceraperestligin luzumu yok deyip 4 1 4 1 e donup defansi geriye cektim son 5 dakikada ama ilginc bir sekilde son 5 dakikada 2 gol yedim.gerci sonra deplasmanda 3-2 eledim ama bu oyunda defansi geriye cekmek tehlikeli bisey gibi gozukuyor.
madem öyle oluyor sizde 5-5-0 oynayın canım :D:D:D:D:D:D
Bende 90 da gol yiyince veya butun maç ben onuyorum adamlar birkere geliyo oda gol oluyor işte o zaman deliriyorum ondan sonra kendi kendime allah belanızı versin ,salak herifler ,sizin oynuyuyacagınız oyunu , gibi laflar ediyorum sonra annem gelip bana ''SEN KİMLE KONUŞUYOSUN DİYO'':D:D:D
bize öle geliyor aslında bu olay gercekte size örnegini verim
fb 1 gs 0 olsun maçın bitmesine 10 dk var diyelim gsli futbolculara zaman çok cabuk gectiğini zanneter fbli futbolcular ise zamanın çok yavas gectiğini zanneter bu olay aynen böle biz 2 boyutlu göreriz bunu unutmayalım
bide size önerim takım komutlarından zaman gecirmeyi sık sık yapın futbolcular agırdan alıyorlar işi :D
Son dakikalar 4 lü forvetle oynuyor rakip.Bende bayağı bi çekiliyorum ama olmuyor.Tabi bu her maç için geçerli değil.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aslında çekilince daha fazla yükleniyorlar.Çekilceksin tabi ama çok fazla abartmadan.Onlar 4lü forvet sende çekilince çok rahat yükleniyorlar.
Gerçekten bende aynısını yapıyorum.Topu oyuncunun koşu yoluna ve pas türünü uzun yapıyorum.Genelde işe yarıyor.Ama bunu sık sık her maçta yapınca fazla bi etkisi olmuyor.
ben macin son 5 dakkasi tatile gidiyorum en azindan ben gormuyorum :D
off off düzeLmicek gidicek bu sorunLar iste azmı mause parcaLadım bu oLaydan doLAyı :D
süepr bi noktaya degindiniz walla...aynen öle...maç akıp gidiyor saçma bi şekilde..gol yedikten sonra maçı çevirmek çok zor oluyo...60'a kdr gol attın attın atamadıysan geçmiş olsun : D:D
Gerçekte de böyle, tuttuğumuz takım kazanırken süre yavaş ilerliyor gibi olur, yenik olduğu zaman sürenin nasıl geçtiğini bile anlamayız .. :)
Akadaş ya takımın hepsini defansa çekiyorum dk 80 de yine gol yine atıyorlar oyunun son dk lrında biraz yavaşlama war bence
daha gecen gun 15. dakikada 2-0 yapmısım arsenal'e karsı kalan 75 dakika ''key mode'' seklinde olmasına ragmen yaklasık 10-15 dakika arası surdu:) bir de arsenal kadrosunda vela walcott van der vaart c.ronaldo gibi topcular olmasına ragmen bir gol yiyip 2-1 yendim ama ecel terleri döktğm hani... :)
doğru söylüyosunuz harbiden çok kötü bişey oyunun çok büyük bir haksızlığı 75 te gol atıyorum öne geçiyorum seviniyorum ama 80 den sonra zehir zıkkım oluyo o sevincim artık ter akıyo hatta bi ara ağladım son dakikalarda 2 tane gol yedim sinirden ağladım klavyeyi yumrukluyorum tabi sonra yeni klavye aldık:D :D :D :D
Gerçekten Oyunun Ne kadar Bağımlılık Yaptığını görüyoruz Sinirden Klavye kırılıyor Yeni klavye alınıyor ve Ağlanıyor Gerçekten bunlar Çok Güzel şeyler :)
HARBİDEN ÖYLE YAA BEN SON DAKKALARDA ATAK YAPAMIYOM AMA ADAMLAR MAŞŞALAH SON DAKKALARI BENİM CEZA SAHASINDA GEÇİRİYO MADEM O KADAR İYİ TAKIMSIN İLK 85 DAKKA NERDESİN YAWWW :):)
Çoğunlukla öyle oluo ama herzaman diil bazen ben öndeyken 70. dkdan soora maç akıp gidio bazende tam tersi bana oluo.......
hocam kim actiysa konuyu super bi saptama yapms.aynen katılıorm.