Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Mağlupken maç akar gider, galipken adamı kalpten götürür.

bencede taktikle bi alakasi yok oyun hatasi 2008 de olmaz insallah

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaçıncı yıldı Coşkun abi ? Benimde benzeri olmuştu

Nesil
    2006
    Yer
    -

Çok ilginç abi. 7-6

cok isnir bozucu bi durum ama yapacak bişey yok inş. 2008 de olmaz...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu bir hata değil, oyunun zevki burada. Biz oyunla oynuyoruz, o da bizimle oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Banada her zaman oluyor.. Yapacak tek şey dua etmek

Bence de oyunun gicikligi resmen bu olay. Bu gicikligin recetesi de bende!!!
    1-0 galipsiniz rakip bastiriyor. Kesinlikle daha cok defansa cekilmeyin. Aksine atak yapin. 10 macin 9 unda gol yemezsiniz. Ayrica SIKSIK taktiklere girip bazi ayarlarla oynayin mesela derinlik gibi top kapma gibi. Bu tip taktik degisiklikler oyunda zmanin biraz daha gecmesini saglar.Bi deneyin derim. Buraya da sonucu yazarsaniz sevinirim

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Olayin tamamen taktiklerle ilgisi var.

Oynadigin bicime karsi yapay zeka sana karsi eger oneysen son dakikalarda pozisyon bulacak bir taktik uretebiliyor ve bu nedenle bir cok pozisyon bulabiliyor. Ileriye destek veren oyuncu sayini azalttigin takdirde bu sorunu yasama ihtimalin cok daha duser.

Yapay zeka ondeyken cok muhafazakar bir taktik kullandigi icin, rakibin defansini acmakta zorlanmak kadar normal bir sey beklenemez. Bu durumda doldur bosalt'a gecmek tek sansin.

Tavsiyem macta skor berabere iken bir taktik, ileriye gectiginde bir taktik, geriye dustugunde baska bir taktik gelistirmek.

Bu taktiklerin ayrica ic saha ve dis saha ayirimi da olabilir.

Tabii bu durumda taktik dedigim zaman dizilis'den bahsetmiyorum. Dizilis ayni olabilir ancak oyunculardan yapmalarini istediklerini degistirerek oyuncularinin cok farkli sekilde davrandiklarini gorebilirsin.
    abicim olayın tamamen taktikle alakası yok çünkü her koşulda atak yaparlar. senin dediklerinin çoğunu maçta ben uygularım (dakika 80 4-2-4 oynuyolar defansı ileriye çıkartmam onun gibi...) ama her maçta insanı kanser eden ataklar yapıyolar yani ne kadar doğru taktikle oynasan da gol yemekle yememek arasındaki o ince çizgidesin... ama iyi bir taktik oynarsan %99 unda yemezsin o ayrı...sadece biraz kanser olursun o kadar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bazende tam dediğin dakikalarda oyuncu değiştiriyorlar ve oyuna yeni giren adam çat.... asıyor.. ben şahsen yaşadım çok sefer..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben dün GS ile Beşiktş deplasmanına çıktığım maçtan hiç bir şey anlamadım.Maçon ilk 40 dakikasında oyuncularım ruh gibiydiler sırf Beşiktaş baskısıyla çıktı ki bu iki kişiyi satmya çalışmamdan kaynaklanıyordu.İlk yarı böyle bitti.İkinci yarı da böyle bitecek derken birden bire satmak istediklerimden Ayhan kırmızı gördü ardından Hasan Şaş.Takım 9 kişi kaldı.Dakika 57.Geriye 33 dakika var.Umit karanı tek forvete cekip artık defansif yaptım.65'te baktım Umit Karan'ında canı cıktı Cacau'yu aldım oyuna.9 kişi ile kesin fark yerim derken 73 ve 77. dakikada Banovic'in uzaktan golleriyle 2-0 yaptım +90'da bir gol yedim sadece 2-1 kazandım.) kişi ile bunların olması tam takıma karşı hem ilginç hem de garip geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gerçektende doğru,bana çok oldu. İnşAllah 2008'de bu hata hallolur.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Bu bir hata değil, oyunun zevki burada. Biz oyunla oynuyoruz, o da bizimle oynuyor.
    Doğru söylemişsin.Ne kadar gıcık ve sinir olsakta oyunun zevki burda.Gerçekte de olmuyor mu?

Default Mağlupken maç akar gider, galipken adamı kalpten götürür.

Ben genellilkle maçlarımı "key mode" olarak izliyorum

Ne zaman önemli bir maçım olsa,derbi maç olabilir,Avrupa kupaları olabilir,

eğer mağlup durumdaysam,maçın son 20 dakikasında hiçbirşey olmuyor.

Öyle akıp gidiyor maç...

Hele bir de öndeysem, 80. dakikada maça bi bağlıyo,90+5'e kadar ceza sahamı

abluka altına almış bir rakibin her an gol atabilme ihtimalini ard arda sigaralar

yakıp söndürerek izliyorum...

Oyunun bir adaletsizliği olduğunu düşünüyorum bu durumun.

NOT:Olayın taktiklerimle bir ilgisi yok.Bu oyunu yıllardır oynarım ve bu olayı hep yaşarım.

Aynen katıLıorum arkadasım sana banada aynı sey oLuyordu.. Ben artık cozumu buLdum Macı Hiç İzLemiyorum hiçde sorun oLmuyo Tavsiye ederim sende boyLe yap
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!

Nesil
    2006
    Yer
    güneşin bir ışıltısının o

Quote Originally Posted by Godsend View Post

Öyle akıp gidiyor maç...

abluka altına almış bir rakibin her an gol atabilme ihtimalini ard arda sigaralar

NOT:Olayın taktiklerimle bir ilgisi yok.Bu oyunu yıllardır oynarım ve bu olayı hep yaşarım.

ah be abi be

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle akıp gidiyor maç...

evet benimde ole ama o sigara kisminda gol yersem su iciyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

haklısın abi

Nice kupalar heba oldu bu yollarda...

19. Default

evt deli ediyor insanı bu özellik.Bir gol yerim dakika 60 falan derim kendi kendime iyi daha yarım saat varmış sonra bi de bakarım ki o ne maç motoru bile görüntüye gelmeden dakikalalar hızla gidiyor çıldırıyorum.Halbuki golü atan ben olsam dediğin gibi kale abluka altına alınıyor sigara kullanmam ama ben de kalem ısırıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Island

tamamen katılıyorum.1-0 galipken hep pozisyon oluyor,cidden kalpten gidip geliyorum bazen

1-0 mağlüpken su gibi akıyor maç

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Öyle akıp gidiyor maç...

cok haklısınn....20 ye 15 sut isabet ortalmasıyla oynarsınn ondesindirr o 20 dakika canından can alır maç ya berabere biter ya da saçların beyazlarrrr..
    bide sokaktaki adamın ozellikleriyle aynı ozellikte olan bi forvetten gol yersin deli olursunn...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

bo başlık gerçelten çok doğru maç hemen 1 . dakkada golü atıyorum 90. dkkya gider rakip takim beni eziyor 90+ bilmem kaçta golü yiyorum
    veya attığım gole hemen karşılık veriolar ama ben vermiorum

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Benim oyunda o ana kadar maç bitmiş oluyor zaten. Ya yenilmiş ya yenmiş oluyorum son dklara girerken. O yüzden pek etkilemiyor.

ya bide gol yedik mi o dakikalarda ciddi anlamda laf olsun diye değil gerçekten kafamı duvarlara vuruyorum

25. Default

kesinlikle her yazılana katılıyorum....insan çıldırıyor...

Wala azmı monitör yumrukladım bu dediğin adaletsizlik yüzünden her seferinde "ŞEREFSİZ HAKEM BİZE GOL ATTIRMADAN BİTİRMİCEK MAÇI" diorum...

Dogru ya ne zaman önde olsam key'de izliyorum bu arada sürekli rakip pozisyona giriyo... Ben yenikken hemen geçiyor...

tekme tokat yumruk duvarlara yastıklara bilgisaysayara monitore kasaya sinir krizleri bağırış çağırış küfürler hep bu oyun yüzünden ne olucak bizim bu halimiz..
    O N U R A L P

Nesil
    2003

Olayin tamamen taktiklerle ilgisi var.

Oynadigin bicime karsi yapay zeka sana karsi eger oneysen son dakikalarda pozisyon bulacak bir taktik uretebiliyor ve bu nedenle bir cok pozisyon bulabiliyor. Ileriye destek veren oyuncu sayini azalttigin takdirde bu sorunu yasama ihtimalin cok daha duser.

Yapay zeka ondeyken cok muhafazakar bir taktik kullandigi icin, rakibin defansini acmakta zorlanmak kadar normal bir sey beklenemez. Bu durumda doldur bosalt'a gecmek tek sansin.

Tavsiyem macta skor berabere iken bir taktik, ileriye gectiginde bir taktik, geriye dustugunde baska bir taktik gelistirmek.

Bu taktiklerin ayrica ic saha ve dis saha ayirimi da olabilir.

Tabii bu durumda taktik dedigim zaman dizilis'den bahsetmiyorum. Dizilis ayni olabilir ancak oyunculardan yapmalarini istediklerini degistirerek oyuncularinin cok farkli sekilde davrandiklarini gorebilirsin.

Öyle akıp gidiyor maç...

aynen abi banada öyle oluyor.Kalbim heyecandan kütü küt atıyor o zaman

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri