Maça yoğun destek altında başlayan Fenerbahçe tanınmaz haldeydi.Oyunun kontrolü Liverpool'daydı.Sürekli kalemize gelen ataklarda Rüştü'nün yokluğunda Volkan elinden geleni yaptı.Fakat 30'da Bellamy'nin golüne engel olamadık.Golün santrasında Deivid'i düşüren Luis Garcia ikinci sarıdan atıldı.Maçı alabilmek için hücuma ağırlık verdik defansımızı önde kurduk.63'te köşe vuruşunu kullanan LiverpooL ceza sahamızda karambol oluşturdu.Topu uzaklaştırmak isteyen Edu kendi filelerini havalandırdı.Maçtan ümidini kesen Fenerbahçe'ye bir darbe de 90'da Alex'in sakatlanmasıyla geldi.Maç 2-0 sona erdi...
Maç sonu;
Muhabir: Futbolcularınız tanınmaz haldeydi.Neden böyle oldu bir fikriniz var mı?
Ben: Oyuncularımı her ne kadar galip gelemeselerde verdikleri mücadeleden ötürü kutluyorum.Tabi zor bir rakiple karşı karşıyaydık.LiverpooL maça iyi başladı.Etkili oyuncularıyla gol aradılar.Bizi iyi analiz etmişler.Bu maçı sakat oyuncularım olmasaydı KAZANIRDIM...
Muhabir: Hocam harbi siz revire döndünüz.İlk 11'de oynayan Kezman,Rüştü,Ümit,Aurelio ve cezalı Mehmet Topal yoktu...Alex de bugün sakatlandı...
Ben: Oyuncularım geri döndüklerinde rakiplerimizin oynamaya korkacakları bir ekip olduğumuzu herkes görecek...Beni en çok etkileyen bu taraftarın maç 2-0'ken "yenilsen de yensen de taraftarın senle..." diye bağırmasıydı onlara yürekten teşekkür ediyorum...İyi akşamlar...
Turkcell Super Lig 6.Hafta
Denizlispor-Fenerbahçe
Maçtan önce fazla şans tanınmayan Denizlispor'da oyuncular iddialı konuşuyorlardı.Bu maç öncesi Fenerbahçe as oyuncularından yoksun genç bir takımla Denizli'ye indiğinde coşkulu kalabalık karşıladı lideri.Oyuncuların maça iyi konsantre oldukları ve antrenörün neşesi gözlerden kaçmadı...
http://img508.imageshack.us/img508/7...nizlifbwc7.jpg
Her iki takım da maça kötü başladı...Denizli'li gençlerin ilgisini maçtan çok tribündeki güzel kızlar çekmeye başlamıştı.Sıkıcı bir ilk yarının ardından devre arası oldu.
Devre arası;
Y.D:Hadi beyler bugün sahada liderliğin bir tesadüf olmadığını gösterin...Siz Türkiye'nin en iyi futbolcularısınız.Henüz kaybettiğimiz birşey yok.Sadece 45 dk. sizden galibiyet bekliyorum.
Tuncay:Hadi çıkıyoruz yeniyoruz...Biz Fenerbahçe'yiz.Geçen sezon şampiyonluğu kaybettiğimiz bu sahada puan kaybetmeye tahammülüm yok...
Y.D:Tuncay yeteneğin ortada...Rosenberg sen de öyle.Birşeyleri ispatlamalısın...Deivid sana güveniyorum...Hadi beyler göreyim sizi...
İkinci yarıya Fenerbahçe etkili başladı.51'de Rosenberg klasını konuşturdu.1-0'ın garanti olmadığını anlayan Y.Demir,Nöbetçi Golcü'yü oyuna soktu.84'te Semih durumu 2-0 yaptı.Fenerbahçe 6'da 6 yaparak yoluna devam etti.