Fenerbahçe'de nerdeyse sezon hazırlıkları başlayacaktı hala teknik direktör bulunamamıştı.Gündemde Capello,Van Gaal,Rıdvan Dilmen,Lippi gibi isimler vardı.Bende başkanımızı arayarak durumu öğrenmek istedim.

Y.D:Alo! iyi günler başkanım nasılsınız?
A.Z:İyiyim Yasin saolasın sen napıyosun klüp bulabildin mi?
Y.D:Başkanım bende sizi bu konuda aramıştım gündemde bir sürü isimler geçiyo kamp başlıcak ant. yok hala.
A.Z:Bir sürü hocayla görüştük ama ortak kararda birleşemedik.
Y.D:Başkanım eğer müsaade ederseniz bu özel yılda takımın başında olmak istiyorum.Futbol bilgimden şüphe edeceğinizi sanmıyorum.Fenerbahçe'ye futbolculuk yıllarımda az katkım olmamıştı.
A.Z:Açıkçası iyi fikir ama yönetim kurulundaki ark.larla da görüşmemiz lazım sen bizden iki gün haber bekle hiçbi yere imza atma.
Y.D:Tamam haberiniz bekliyorum görüşmek üzere...
A.Z:Görüşürüz

Aradan geçen iki günde gazeteler yine bir çok ismi yazmıştı ama benim adım geçmemişti...

Ve beklenen telefon geldi:

A.Z:Alo, naber?
Y.D:İidir başkanım haberinizi bekliyorum.
A.Z:Yönetim kurulu olarak sana güveniyoruz lig şampiyonluğunu geseyi yenmeden alırsan kovarım ona göre.
Y.D:Ayıp ediosunuz ama yeneriz tmm...

100. yılında büyük hedefleri olan Fenerbahçe uzun zamandır içinde bulunduğu teknik direktör arayışına son verdi.Başkan Aziz Yıldırım dün gece geç saatlerde anlaşmaya varılan teknik direktör yasin demir ile sezon sonuna kadar geçerli olan mukaveleye imza attı...

Taraftar bu gelişme üzerine şok oldular ve yönetime tepkilerini dile getirdiler...ancak Fenerbahçe tribün grubu olan GençFenerBahçeliler hep destek tam destek kararıyla 100.yılda başarı için kenetlenme çağrısı yaptı...

Herkes 100.yılın transferlerini bekliyo...medyada yine bir çok isim gündemde...ama güçlü olan kadroya genç yeteneklerle takviye edileceği sızan bilgiler arasında...