ne demeye calisiyorsun :D amacin bizim takimi kücük düsürmekse komiksin.. kaka ac milana transfer oldugunda tüm dünya tanidi zaten.. fenere gol atmasiyla ne alakasi var..
Printable View
Ben Türkiye'de tanındı demek istedim.Ayrıca tanımayan sporsever demişim.Gayet duyarlı bir şekilde sizin takımı ezmemeye çalıştım.Valla benim okulumda tanımayan arkadaşlar vardı.
hakan şükürün intere transferinde de aynı geyik dönmüştü.gerçek olup olmadığnı öğrenemedik bir türlü.fmnin bazı menejerler tarafından kullanıldığı gerçek ama bu denli büyük transferlerde fm ne kadar rol sahibi kestirmek zor.transfer olan oyuncu böyle bir duruma üzülmeli mi sevinmeli mi orasını da bilemedim.
Ben menajer olsam, FM'yi kullanarak transfer yaparım. Önce FM'de PA'sı yüksek oyuncuları tespit ederim, sonra onları tek tek izler, bu doğrultuda transfer yaparım. Vela, Zarate, Delgado, Eddie Johnson, Sosa gibi oyuncular FM'de PA'sı yüksek ve kaliteli oyuncular, Sosa'ya bakıyoruz, Bayern aldı, ne malum FM'yi kullanarak almadığı? Delgado, Vela, Zarate gibi oyuncuları da çıplak gözle izledikten sonra kalitelerinin gerçekten FM'deki gibi olup olmadığını araştırma lazım. Freddy Adu, Tuncay Şanlı, Ronaldinho, Kerlon gibi oyuncular FM'nin efsaneleriydi, Ronaldinho PSG iken hepimiz alırdık kadromuza, Tuncay'ı Sakaryaspor'dayken alırdık ilk olarak, sonra bu isimler yıldız oldu.
Naldo'nun Werder tarafından FM kullanılarak alındığını duymuştum.
FM'e bakılarak ila oyuncu alınmaz tabi. Özellikler ve potansiyeli dikkat çekerse o zaman oyuncuyu izlemeye başlarsın. Bazen özellikler yanıltıcı olabiliyor.
Lucas, Alexandre Pato, Jose Ernesto Sosa, Cesar Delgado, bunlar FM 2007'deki gözde oyunculardan sadece bazıları, Sosa zaten Bayern'e gitti, Pato R.Madrid'in gündeminde, Lucas'ın da adı büyük kulüplerle anılıyor, yani FM'ye bakılarak birçok oyuncu alınabilir esasında, ansiklopedi niteliği taşıyor.
arkadaslar inanmayın bunlara , yarında fmye bakarak teknikdirektör alındı diye haber çıkar ne sacma yaaww oyuna bakarak futbolcu alıyorlarsa kulübler si games ile çalısır...
pek inanmadım
Calisiyor zaten. SI'in Genel Muduru Miles Jacobson, kendisi ile yapilan bir roportaj'da bir cok takimin (ozellikle ufak takimlar) teknik direktorunun kendisine bu veritabaninin guvenilir olup olmadigini sordugunu ve bu veritabanini kullanmalarinda herhangi bir sakinca olup olmadigini sordugunu belirtti.
İlginç gerçektende ya böyle birşey ilk defa duyuyorum.
Keşke bizim takımlarımızda böyle FM'den seçseler alacakları yabancıları.:)
Banada inandırıcı gelmiyor ama FM'de Dünya çapında en fazla transfer edilen üçüncü oyuncu belki buradan da duymuş olabilirler.