Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: Tuncay'ı Football Manager'dan Seçmişler

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kaka'da Fenerbahçe'ye 2(ydi herhalde) gol attığında Türkiye'de tanımayan futbol sever kalmamıştı.
    ne demeye calisiyorsun amacin bizim takimi kücük düsürmekse komiksin.. kaka ac milana transfer oldugunda tüm dünya tanidi zaten.. fenere gol atmasiyla ne alakasi var..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Türkiye'de tanındı demek istedim.Ayrıca tanımayan sporsever demişim.Gayet duyarlı bir şekilde sizin takımı ezmemeye çalıştım.Valla benim okulumda tanımayan arkadaşlar vardı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben Türkiye'de tanındı demek istedim.Ayrıca tanımayan sporsever demişim.Gayet duyarlı bir şekilde sizin takımı ezmemeye çalıştım.Valla benim okulumda tanımayan arkadaşlar vardı.
    Kardeşim benim örneğime örnek katmak istedi sadece.Bana öyle geliyor
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Kardeşim benim örneğime örnek katmak istedi sadece.Bana öyle geliyor
    Evet.Amacım tamamen buydu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

hakan şükürün intere transferinde de aynı geyik dönmüştü.gerçek olup olmadığnı öğrenemedik bir türlü.fmnin bazı menejerler tarafından kullanıldığı gerçek ama bu denli büyük transferlerde fm ne kadar rol sahibi kestirmek zor.transfer olan oyuncu böyle bir duruma üzülmeli mi sevinmeli mi orasını da bilemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    hakan şükürün intere transferinde de aynı geyik dönmüştü.gerçek olup olmadığnı öğrenemedik bir türlü.fmnin bazı menejerler tarafından kullanıldığı gerçek ama bu denli büyük transferlerde fm ne kadar rol sahibi kestirmek zor.transfer olan oyuncu böyle bir duruma üzülmeli mi sevinmeli mi orasını da bilemedim.
    Çok doğru bir yorum
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kaka'da Fenerbahçe'ye 2(ydi herhalde) gol attığında Türkiye'de tanımayan futbol sever kalmamıştı.
    Bizim farklı misyonumuz var, Dünya futbolununu Türkiye'ye tanıtıyoruz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Ben menajer olsam, FM'yi kullanarak transfer yaparım. Önce FM'de PA'sı yüksek oyuncuları tespit ederim, sonra onları tek tek izler, bu doğrultuda transfer yaparım. Vela, Zarate, Delgado, Eddie Johnson, Sosa gibi oyuncular FM'de PA'sı yüksek ve kaliteli oyuncular, Sosa'ya bakıyoruz, Bayern aldı, ne malum FM'yi kullanarak almadığı? Delgado, Vela, Zarate gibi oyuncuları da çıplak gözle izledikten sonra kalitelerinin gerçekten FM'deki gibi olup olmadığını araştırma lazım. Freddy Adu, Tuncay Şanlı, Ronaldinho, Kerlon gibi oyuncular FM'nin efsaneleriydi, Ronaldinho PSG iken hepimiz alırdık kadromuza, Tuncay'ı Sakaryaspor'dayken alırdık ilk olarak, sonra bu isimler yıldız oldu.

Naldo'nun Werder tarafından FM kullanılarak alındığını duymuştum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

FM'e bakılarak ila oyuncu alınmaz tabi. Özellikler ve potansiyeli dikkat çekerse o zaman oyuncuyu izlemeye başlarsın. Bazen özellikler yanıltıcı olabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by dick View Post
    2. lig futbolcusu olsa anlarım da,hem fenerbahçede hem de milli takımda oynayan birini bile sadece oyunda görmüşlerse,iyi bir scoutu işe almalarını tavsiye ederim
    Bizim Genie Scout'u alsınlar Bengisu
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ben menajer olsam, FM'yi kullanarak transfer yaparım. Önce FM'de PA'sı yüksek oyuncuları tespit ederim, sonra onları tek tek izler, bu doğrultuda transfer yaparım. Vela, Zarate, Delgado, Eddie Johnson, Sosa gibi oyuncular FM'de PA'sı yüksek ve kaliteli oyuncular, Sosa'ya bakıyoruz, Bayern aldı, ne malum FM'yi kullanarak almadığı? Delgado, Vela, Zarate gibi oyuncuları da çıplak gözle izledikten sonra kalitelerinin gerçekten FM'deki gibi olup olmadığını araştırma lazım. Freddy Adu, Tuncay Şanlı, Ronaldinho, Kerlon gibi oyuncular FM'nin efsaneleriydi, Ronaldinho PSG iken hepimiz alırdık kadromuza, Tuncay'ı Sakaryaspor'dayken alırdık ilk olarak, sonra bu isimler yıldız oldu.

Naldo'nun Werder tarafından FM kullanılarak alındığını duymuştum.
    Ben Ronaldinho'yu taa Gremio'da iken alıyordum...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Lucas, Alexandre Pato, Jose Ernesto Sosa, Cesar Delgado, bunlar FM 2007'deki gözde oyunculardan sadece bazıları, Sosa zaten Bayern'e gitti, Pato R.Madrid'in gündeminde, Lucas'ın da adı büyük kulüplerle anılıyor, yani FM'ye bakılarak birçok oyuncu alınabilir esasında, ansiklopedi niteliği taşıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

arkadaslar inanmayın bunlara , yarında fmye bakarak teknikdirektör alındı diye haber çıkar ne sacma yaaww oyuna bakarak futbolcu alıyorlarsa kulübler si games ile çalısır...

pek inanmadım

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BaD BoY View Post
    arkadaslar inanmayın bunlara , yarında fmye bakarak teknikdirektör alındı diye haber çıkar ne sacma yaaww oyuna bakarak futbolcu alıyorlarsa kulübler si games ile çalısır...
    Calisiyor zaten. SI'in Genel Muduru Miles Jacobson, kendisi ile yapilan bir roportaj'da bir cok takimin (ozellikle ufak takimlar) teknik direktorunun kendisine bu veritabaninin guvenilir olup olmadigini sordugunu ve bu veritabanini kullanmalarinda herhangi bir sakinca olup olmadigini sordugunu belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    de, Lucas'ın da adı büyük kulüplerle anılıyor,
    Lucas Liverpool'e gitmedi mi ??

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bizim farklı misyonumuz var, Dünya futbolununu Türkiye'ye tanıtıyoruz..
    valla bu yoruma katılmamak elde değil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlginç gerçektende ya böyle birşey ilk defa duyuyorum.
    Keşke bizim takımlarımızda böyle FM'den seçseler alacakları yabancıları.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by real_footballer View Post
    valla bu yoruma katılmamak elde değil

espri olarak yazdım, ciddileştirmesen iyi olur
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Banada inandırıcı gelmiyor ama FM'de Dünya çapında en fazla transfer edilen üçüncü oyuncu belki buradan da duymuş olabilirler.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri