İlk Dönemin Son Maçı Sonrası Basın Toplantısı:
Muhabir: Herkez size bu sene küme düşecek diye düşünürken şuanda ligde 5. sıradasınız bu mükemmel sonucu neye bağlanıyorsunuz?
Ben: Bizimde ilk hedefimiz düşmemekdi ancak takımımın hırsılı oyunu şuanda bizi buraya taşıdı.2. dönemde böyle oynarsak avrupa visesi alırız diye düşünüyorum.
Muhabir: Carling Cupda yarı final rakibiniz Blackburn oldu Onlarıda geçip finale çıkabilecekmisiniz?
Ben: Ben ve takımım bu maçtada elimizden geleni yapacaz ve adımızı yarı finale yazdırmak için çalışacaz.
Muhabir: Transfer çalışmalarınız nasıl gidiyo ilgilendiğiniz oyuncuları bizle paylaşırmısınız?
Ben: Öncelikle bu oyuncuların adlarını size vermeyeceğim. Ancak Transfer etmek isteğimiz mevkiler bir defans oyuncusu bir defansif özellikleri iyi olan ortasaha birde ofansif özelikleri iyi olan ortasaha oyuncusu alacaz bu transferlerle bir zat kendim ilgileneceğim. Bütçemiz doğrultusunda en iyi oyuncuları almaya çalışacağım.Bu transferler içinde önce Norveç e sonra Uruguaya sonra Türkiyeye sonrada Fransa ve Almanyaya gideceğim.Eğer istediğim transferleri yapabilirsek hem bu sene 5.lik için değil 4. lük için oynarız.