Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Tam Ölüyorum Derken

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Talking Tam Ölüyorum Derken

Açılan ligler

Futbola Karabükspor un alt yapısında 10 yaşında iken başlamıştım.17 yaşıma kadar sürekli ilk 11 de çıkıyordum. İlk 11 in değişilmezi olmuştum ki Karabükspor da menajer değişikliği olmuştu. Yeni gelen hocamız beni beğenmişti ve as takıma çıkarmıştı. Ama kadroda genelde yedek kalıyordum. 18 yaşıma bastığımda artık hocamız beni ilk 11 de oynatacağını yüzünü kara çıkarmamamı istemişti . Karabüksporda 3 yıl daha oynadım arından Ankarademirspor a transfer olmuştum. O sene ligde asist kralı olmuş bir anda Anadolu kulüplerinin dikkatini üzerime çekmiştim. 1 sene daha Ankarademirspor da oynadıktan sonra İspanyada Malaga ya transfer olmuştum. Malagada oynadığım 5 yıl da 98 maçta 59 asist 20 de gol atmıştım. En sonunda tekrar Karabükspora geri döndüm. Karabüksporda 1 yıl daha oynamıştım ama geçirdiğim sakatlıklardan dolayı iyi bir performans gösteremedim klübümün isteği ile sözleşmeyi karşılıklı fesh ettik. Ben bu sinirle Karabüksporun ezeli rakibi Zonguldaksporla 1 senelik sözleşme imzaladım. O sen Karabüksporla yaptığımız maçlarda 1 gol 3 asist yapmıştım. Ama maçların 2 side berabere bitmişti. Sonraki sene Karabüksporla 2 yıllık sözleşme imzaladım. 32 yaşıma geldiğimde futbolu yine başladığım Karabüksporda sonlandırdım. Sonraki hedefim ise menajer olmaktı.

Menajer olabilmek için İngiltereye gitmiş burada aldığım 5 yıllık eğitim sonunda artık menajer olmuştum. Bu 5 yıl içinde birde evlilik yaptım. Artık kendime klüp aramaya başlamıştım tabi futbolculukdan kalan paralarda suyunu çemişti. Karımda sürekli para harcayan biri olduğundan sürekli para istiyodu. Başvurduğum hiç bir takımdan yanıy gelmiyodu. Yılmadan klüp araştırmaya devam ettim. Neredeyse her klübe başvurdum.

1 HAFTA SONRA

O gün ev boştu. Hala hiçbir takımdan haber yoktu. Karım beni param olmadığı için terk etmişti. Bıkmıştım artık bu hayattan. İntihar etmeye karar vermiştim. İpin bir ucunu tavana kancanın ucuna bağlamıştım diğer ucunu ise boynuma bağlamıştım. Tam altımdan sandalyeyi itecekken telefon çaldı. Tabi aklımda intihar etmekden başka bir şey olmadığı için telefonu açmadım. Ama bırakılan mesajı olduğum yerden dinledim aynen şöle diyordu mesaj.

John Madejski :
    Hi ! Yani merhaba Ben Reading Başkanı John Madejski.Geçmişinizi inceledik ve takımın başına eğer sizde isterseniz sizi getirmek istiyoruz. Bana bu mesajını dinleyince dönerseniz çok seviniriz. Telefon numaramı ve geri kalan tüm bilgiler i şimdi söleyeceğim …….

Ben sandalyenin üzerinde birden çok sevinmiştim. Hemen ileri doğru bir adım attım , altımdaki sandalye birden devrildi ipi boynumdan çıkarmayı unutmuştum. Evet tam intihardan vaz geçmiş kendime çok iyi bir takım bulmuşken şimdi boynumda asılı olan bu ipte hayatıma son nokta konmak üzereydi. Ölüyordum derken birden yere düştüm. İp beni taşımamış ve ben ölmeden ip kopmuştu göbek yapmıştım evet diyet yapmam lazım. Yırtmıştım hemen mesajı tekrar dinledim numarayı ve adresi bir kenara yazdım.

BAŞKANLA GÖRÜŞMEM AZ SONRA ....... BU İŞ OLACAK İNŞALLAH

Nesil
    2007
    Yer
    34

DUR bizim sınıfın takımına alcam seni
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Default güzel

vallaha tebrik ederim güzel gidiyor tebrikler

Başarılar kardeşim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

hayat hikayen ilgi çekici

hayat boyle ıste bazen bezdırır bazende onune fırsatlar cıkarır sende bu fırsatı ıyı degerlendır

basarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Başarılar güzel giriş olmuş

Değişik bir başlangıç olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Başarılar Sinan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

başarılar...

Güzel başlamış.
    John iyi adamdır severim
    Eli de açık. 2.sezon iyi para verir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Malaga'daki o performansından sonra Karabükspor'a gitmen ilginç olmuş biraz

Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Telefonu elime alıp saat 14:00 da John Madejski nin vermiş olduğu numarayı aradım.

Ben: Alo
    John Madejski: Buyurkimi aramıştın?
    Ben: Ben Sinan Eren John Madejski aramıştım.
    John Madejski: Ok. Ne diyorsun teklifimize bizimle çalışmak istermisin?
    Ben: Tabiî ki isterim ama teklifinizi detaylı olarak konuşmamız lazım telefondan olmaz.
    John Madejski: Tabiî ki telefondan olmaz buraya ne zaman gelebilirsin
    Ben: Yarın gelebilirim
    John Madejski: Tamam yarın seni bekleyecem by görüşürüz yarın.
    Ben: Tamam orda olacam.

1 Gün sonra başkanın ofisine gittim. Yaklaşık saat 12:00 den 14:00 a kadar başkanın ofisinde görüştük. Ve anlaşmaya vardık. 1 Yıllık anlaşmaya imza attık. Saat 16:00 daki Basın toplantısından alıntı.

Ben: Soruları alayım beyler?
    Muhabir1: Sizin bu sene ligden düşeceğiniz düşünülüyor ne diyorsunuz hedefiniz nedir?
    Ben: Öncelikle ligden düşeceğimizi düşünmüyorum. Ama yinede ilk hedefimiz düşme potasından uzak durmak.
    Muhabir2: Peki hangi bölgelere transfer yapacaksınız?
    Ben: Öncelikle takımla idmanlara çıkıp gerekli bölgelere transferi öle düşüneceğim. Toplantı bitmiştir hepinize teşekkürler.

Artık Reading in başındayım

basarilarrr

Başarılar Sinan.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

başarılar.....

SİNAN ÇOK İYİ GİDİYOSUN

basarılar.......

aman kafasindan atio iste

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

TRANSFER GÜNDEMİ

Marijan Buljat

Dinomo lu D/WBR , MRC de oynayabilen bir oyuncu bu adamı almam lazım.

Felipe

Al-Sadd lı WBL AMLC de oynaya bilen önceden Gs dede oynamış olan bu oyuncunun sözleşmesi bitmiş durumda

Hamdi Salihi

AMRC/FC de oynaya bilen bu oyuncu takımım için iyibir trasfer oacağından şüphem yok

.
    .
    .

yorumlarınız içinde teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bşkan 2.sene klübün başında olmuyor genellikle yeni başkanla iyi geçin başarılar

Hamdi İyi Transfer

güzel forum başarılarınızın devamını dilerim devam edin

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Guillaume Rippert Reading de !!!

Valenciannes takımından Rippert adlı oyuncu 550 K ya Readin takımına transfer oldu.

Rippert in görünümüne kısa bir göz atalım

ELİMİ ATTIĞIM DİĞER TRANSFERLER YA ÇALIŞMA İZNİ YADA BAŞKA KLÜPLERİN ARAYA İRMESİ YÜZÜNDEN İPTAL OLDU .
    YENİ 1-2 OYUNCU İLE İLGİLENİYORUM AZ SONRA

YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

rippert guzel bi transfer...sana lokomotiv moscow takimindan sychev i oneriyorum(sen bilirsin tabi) ben bursa kariyerimde aldim onu super oynuyor...denemeni tavsiye ederim...basarilarr..

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

JORGE ALBERTO ROJAS READİNG DE !!!!!

Rojas 90 K karşılığında reading takımına transer oldu.

Rojasın genel özelliklerine kısa bir bakış

ŞUANDA 1-2 TRANSFER DAHA YAPIP BU DÖNEMİ BİTİREBİLİRİM ŞUANDA İVERSENİN PEŞİNDEYİM UZUN BİR FORVETE İHTİYACIM VAR

Ivesen'i lmalısın.Çok faydalı olur

Sen neden almadın Edi Cansın'ı ?
    Herkes alıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

FLASH! FLASH ! FLASH !!! IVERSEN DE READİNG DE

Reading Steffan Iversen i de kadrosuna kattı. Bu oyuncu için Reading takımı Rosenborg a 1.1 MN avro verdiği açıklandı. Çok iyi bir pivot santrafor olacağından şüphe yok.

Edie Johnson ı Charlaton kaptı :s

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Premier ligde Readingle kontra atak oyna...hızlı oyuncular al..

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri