Açılan ligler
Futbola Karabükspor un alt yapısında 10 yaşında iken başlamıştım.17 yaşıma kadar sürekli ilk 11 de çıkıyordum. İlk 11 in değişilmezi olmuştum ki Karabükspor da menajer değişikliği olmuştu. Yeni gelen hocamız beni beğenmişti ve as takıma çıkarmıştı. Ama kadroda genelde yedek kalıyordum. 18 yaşıma bastığımda artık hocamız beni ilk 11 de oynatacağını yüzünü kara çıkarmamamı istemişti . Karabüksporda 3 yıl daha oynadım arından Ankarademirspor a transfer olmuştum. O sene ligde asist kralı olmuş bir anda Anadolu kulüplerinin dikkatini üzerime çekmiştim. 1 sene daha Ankarademirspor da oynadıktan sonra İspanyada Malaga ya transfer olmuştum. Malagada oynadığım 5 yıl da 98 maçta 59 asist 20 de gol atmıştım. En sonunda tekrar Karabükspora geri döndüm. Karabüksporda 1 yıl daha oynamıştım ama geçirdiğim sakatlıklardan dolayı iyi bir performans gösteremedim klübümün isteği ile sözleşmeyi karşılıklı fesh ettik. Ben bu sinirle Karabüksporun ezeli rakibi Zonguldaksporla 1 senelik sözleşme imzaladım. O sen Karabüksporla yaptığımız maçlarda 1 gol 3 asist yapmıştım. Ama maçların 2 side berabere bitmişti. Sonraki sene Karabüksporla 2 yıllık sözleşme imzaladım. 32 yaşıma geldiğimde futbolu yine başladığım Karabüksporda sonlandırdım. Sonraki hedefim ise menajer olmaktı.
Menajer olabilmek için İngiltereye gitmiş burada aldığım 5 yıllık eğitim sonunda artık menajer olmuştum. Bu 5 yıl içinde birde evlilik yaptım. Artık kendime klüp aramaya başlamıştım tabi futbolculukdan kalan paralarda suyunu çemişti. Karımda sürekli para harcayan biri olduğundan sürekli para istiyodu. Başvurduğum hiç bir takımdan yanıy gelmiyodu. Yılmadan klüp araştırmaya devam ettim. Neredeyse her klübe başvurdum.
1 HAFTA SONRA
O gün ev boştu. Hala hiçbir takımdan haber yoktu. Karım beni param olmadığı için terk etmişti. Bıkmıştım artık bu hayattan. İntihar etmeye karar vermiştim. İpin bir ucunu tavana kancanın ucuna bağlamıştım diğer ucunu ise boynuma bağlamıştım. Tam altımdan sandalyeyi itecekken telefon çaldı. Tabi aklımda intihar etmekden başka bir şey olmadığı için telefonu açmadım. Ama bırakılan mesajı olduğum yerden dinledim aynen şöle diyordu mesaj.
John Madejski :
Hi ! Yani merhaba Ben Reading Başkanı John Madejski.Geçmişinizi inceledik ve takımın başına eğer sizde isterseniz sizi getirmek istiyoruz. Bana bu mesajını dinleyince dönerseniz çok seviniriz. Telefon numaramı ve geri kalan tüm bilgiler i şimdi söleyeceğim …….
Ben sandalyenin üzerinde birden çok sevinmiştim. Hemen ileri doğru bir adım attım , altımdaki sandalye birden devrildi ipi boynumdan çıkarmayı unutmuştum. Evet tam intihardan vaz geçmiş kendime çok iyi bir takım bulmuşken şimdi boynumda asılı olan bu ipte hayatıma son nokta konmak üzereydi. Ölüyordum derken birden yere düştüm. İp beni taşımamış ve ben ölmeden ip kopmuştu göbek yapmıştım evet diyet yapmam lazım. Yırtmıştım hemen mesajı tekrar dinledim numarayı ve adresi bir kenara yazdım.
BAŞKANLA GÖRÜŞMEM AZ SONRA ....... BU İŞ OLACAK İNŞALLAH