inş. Emrah maça gidicez çünkü... İnş. kazanırız da burnumuzdan gelmez...
Umarım zafer kazanıp ayrılıcaz...
Printable View
inş. Emrah maça gidicez çünkü... İnş. kazanırız da burnumuzdan gelmez...
Umarım zafer kazanıp ayrılıcaz...
Gönlüm Türkiye'mizin kazanmasından yana olsa da maalesef pek umut vermediğimiz kanaatindeyim. Moldova maçından çok uzak,, iyi bir performans sergilememiz, takım oyununa sadık kalmamız lazım. Tabi ki daha da farklı bir kadroyla çıkmalıyız maça. Bende arkadaşlarla maça gitmeyi düşünüyorum...
Büyük takımlara karsı iyi oynarız.......
Bu bir milli maç,Galatasaray maçı değil yani oraya sadece Galatasaraylı taraftarlar gitmicek.Tüm Türkler gidebilecek gerek Fenerlisi gerek Beşiktaşlısı gerek gidebilecek herkes.Maç İzmir'de de olsa,Ankara'da da olsa,Trabzon'da da olsa veya herhangi başka bir şehirde de olsa bu bir milli maçtır.Bari buraya Fanatizm karştırmayın.
Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç artık bu maçtanda galibiyet ile ayrılamazsak ve norveç kazanırsa güle güle euro 2008...
Demek istedigimi anlamadınız..Gecenlerde samiyende bu maç olurmu diyenler vardı yok atmosferi iyi olmaz,seyirci basısı az olur gibisinden laflar edildi...yoksa benim için fark etmez..
Zatem fanatizm yapmak hiç sevmedigim şey heleki burda:):)
Fernando gago,ronnie kardes yanlıs anladınız..
bu maçı kesin almamız lazım yoksa bence işimiz çok çok zor diğer takımların puan kaybetmelerini bekleriz ama bencede büyük takımlara karşı ayrı bir motivasyonla çıkıyoruz inşallah alırız bu maçı ve rövanşı vermeyiz
Bu konuyuda MoLdova maçını çekin oLurmu.Sonra birbirinize sataşın.KadroLarı siz kurun.Ama sakın ha sakın Yunanistan maçı hakkında yorum yapmayın emi.
Tartışmak koLaydır.AsıL tartışmak bunu saygı sevgi çervçevesinde yapabiLmek karşındakini küçük düşürmeden kendi yorumLarını aktarabiLmektir.Bunu yapaLım.Kimse tartışmayın demiyor.Ama dozunu kaçırıyoruz.Rica ediyorum biraz daha duyarLı oLaLım.
Milli macin Stadi mi olur ya yapmayin arkadaslar...Hala onu konusuyosunuz ya
grubun bizim açımızdan kilidi aslında norveç maçı. çünkü yunanistana yenilsek bile norveç ve bosna galibiyetleri bizi euro 2008e taşıyacak. yunanistanı ve bosnayı yensek bile norveçte norveçe yenilmememiz lazım. (tabii norveçin diğer maçlarında puan kaybetmeyeceğini farzedersek) ama yunanistana yenilirsek norveçte norveçi yenmek hayli zor olacağından çarşamba günü bir galibiyet alıp rehavete kapılmadan (!!!!) norveçe iyi hazırlanmak lazım. maltayı moldovayı yenemeyen yunanistanı nasıl yener dememek lazım çünkü önümüzde iki senedir bir fb örneği var. nispeten kolay maçlarda zorlanan ama derbilerden ve avrupa maçlarından alnının akıyla ayrılan bir takım. hem de iki senedir. tansiyonu yüksek maçların motivasyon derecesi de yüksek olur. üstelik takımın başında da her ne kadar son dönemlerde çok formsuz olsa da türkiyede motivasyon deyince akla ilk gelen isimlerden fatih terim var. Ayrıyeten emre, tuncay gibi duygusal oyuncular. eminim onlar da bu maça farklı bir gözle bakacaklardır. sanıyorum fatih hoca da cumartesiden sonra maça karanla başlayacaktır ki olumlu bir gelişme daha. ayrıca takımımızdaki çoğu oyuncuların aksine avrupanın bu sene en formda isimlerinden hamit de sahada olacak ki bu da çok önemli. bütün bunların ışığında diyorum ki bence bu maç bizim. inşallah yanılmam.
Bu maç ASY'de olması yanlış 25.bin kişilikten daha fazla kapasiteli stadlarımız var. Alsancak, Saraçoğlu, İnönü gibi.
Kazanmak zorundayız ama pek ümitli değilim. İlk maçta 4-5 attığımız takımlara karşı puan kaybediyoruz. Moldova maçındada dedim burada diyorum sonuçta gol değil puan önemli 1-0 olsun bizim olsun. Norveç maçına rahat çıkalım.
Maçı kazanırız ama sonraki maclarda garanti bi salaklık yapıp kupaya katılamayız
Hakan Şükür sakatlandı!
A Milli Futbol Takımı, Yunanistan maçının hazırlıklarına bu akşam basına kapalı yaptığı antrenmanla başladı.
Moldova karşılaşmasında forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışmasının ardından antrenmanı terk etti. Yağmur altında yapılan çalışma yaklaşık 1 saat sürdü.
Çalışma sırasında girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan Hakan Şükür, antrenmanı yarıda bıraktı. Hastaneye götürülen milli futbolcunun yapılan ilk kontrolünde el ayası zarında zedelenme ve kanama tespit edildi. İlk müdahalesi yapılan Hakan Şükür'ün eli koruma amacıyla atele alındı. Milli Takım doktoru Cengiz Dinç, Salı günü yapılacak kontrolün ardından Hakan Şükür'ün kesin durumunun belli olacağını açıkladı.
A Milli Takım, yarın saat 19.30'da yapılacak ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Kaynak : DHA
Bu maça berabere diyorum ben.Bu oyunla beraberlik bile çok iyi bize :(
Sence Yunanistan bizden büyük bir takım mı Emrah? :) Komik birşey olmuş.
Ayrıca ben çok umutluyum, bu tür maçlara iyi konsantre olup maçı almasını iyi biliyoruz, bu geçmişte de oldu şimdi de olacak. Terim artık birşeylerin farkına varmalı ,ki varmıştır zaten. Defansa acil olarak takviye yapmalı. Son Moldova maçından farklı bir 11 ile maça çıkmalıyız. Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
Altintoplu bir takım çıkar umarım. Eğer forvette Gökhan ve Ümit ikilisi olmalı. Tek forvet ile Yunanistanı deviremeyiz. Tuncay solda oynamalı.
Büyük ve iddalı takımlara karsı iyi oynarız ayrıca yunanistanın durumu belli onlar bizden kötü oynuyorlar ama bir sistem takımı oldukları için iddalılar:9
Ya şu moldova maçı ve yunanistan maçlarını karsılastırmayın iki maçın havası farklı olur.....skoruda göreceksiniz:):):)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milli takımda suan için revizyon zor...belki grublara gidersek yapılır.. oyüzden suanki kadro bozulmaz:)
Bence yeneriz.
Tabi kafadakiler değişirse.
Biletimizide aldık çok zorluk çeksekte:D..Kazanırız inşallah.Maçın hakemi Mejuto Gonzales
maçı kazanıp euro 2008e kalsak bile ben takımdan umutsuzum daha dogrusu fatih terimden anlamıyorum zorda olsa gidecegiz diyo neden zor olsun arkadaslar neden buralara geldik bizim bu kapasitemiz yunanistanda norvecte olsa bu zamana kadar cıkmayı garantilerlerdi ama bu baska bi konu tabi.
maça gelince bence fatih terim bu mac kadroyu farklı kuracak hakan şükürüde oynatır diyorum belki bizim tümeri bile oynatabilir
Dünya şampiyonasınada zar zor gittik ama Dünya 3. oLduk.Bu kadar karamsar da oLmamak gerek.Zamanın neLer getireceğini görmek gerekiyor.
Hayrettin abi çok haklı her maç farklı olur...moldova maçı ile yunanistan macını kıyaslayan bile var:9
Yunanistanı yenersek ki insallah yenecegiz bosnada norveci yenerse bu iş biter...
Lider olma ihtimalimiz bile var........
herkes ortaya konulanları beğenmiyor. haklılar da ama ne yazık ki avrupanın üst düzey milli takımlarından birine sahip değiliz. hala rüştüden sonra bir kaleci çıkartabilmiş değiliz. keza toraman ve zan dışında güvenebileceğimiz bir stoperimiz de yok. sol bek desen üzülmezden sonra aklımıza ilk gelen isim savunma yönü eksik olan volkan yaman. sağ bekte belki de milli takımımızın en iyi ismi olan hamit oynuyor ki onu da biz yetiştirmedik (!). oyun kurucumuz devamlılığı olmayan emre. bugün var yarın yok. maç içinde bile devamlılığı yok. hala sol açığımızda şu oynar sağ açığımızda bu oynar diyemiyoruz. ön liberomuz ki bana göre şu anki milli takımımızın en sağlam ikinci adamı aslen bir brezilyalı. forvette ise bir bolluk ama ne yazık ki hiçbiri bana güven vermiyor. en güvendiğim iki isim olan halil ve nihatın ki çağdaş futbolda verim alınabilecek bir forvet ikilisi devamlılığı yok. sürekli sakatlanıyorlar. karan milli takımın başına kim gelse onun vazgeçilmezi olamıyor her nedense. yenilerden sayın hurmanın getirin 10 milyon euroyu alın dediği gökhan ünalın halini gördük. milli takım oyuncusu değil. hala bir hakan şükür tartışması var. aşağı yukarı 7-8 senedir. yani diyeceğim o ki biz biraz kendimizi dev aynasında görüyoruz. bunun tek sebebi de 2002de gelen üçüncülük. dünya şampiyonaları avrupa şampiyonlarına kıyasla kolay olduğundan sonuçlar aldatıcı olabilir ki futbol ve basketbol milli takımlarımızın başına gelen de bu. herkes yunanistan kim diyor ama ulusal düzeyde en önemli organizasyon olan avrupa şampiyonasında alınmış bir birincilikleri var adamların. biz avrupada ne yapıyoruz önce ona bi bakmak lazım. sonra da dönüp takımımıza. ve beklentilerin de buna göre olması lazım bence. böyle olursa hayal kırıklığı da daha az olur. sözün kısası ne ka ekmek o ka köfte!
Nikopolidis yine yumurtlarsa kazanırız, onun performansına bağlı. Şansımızın ve kalecinin yardımı lazım, aksi halde asla kazanamayız bu futbolla ve mantaliteyle.
FutboL gittikçe değişiyor.Artık koLay takım sıfatı kaLmadı Avrupada ve Dünyada.OLaya birde bu yönünden bakmak gerek.Diğer grupLarada bakıLdığında ne takımLar sürünüyor.Ne süprizLer ne bu takımdan bişey oLmaz deniLen takımLar puanLar aLıyor çeLmeLer takıyor.Biz şu anda değişen futboL yapısında oynamıyoruz tek sorun bu.Fatih Terim haLa sanıyorki GaLatasarayı Avrupada başarıLara taşıdığı zamanda sanıyor.Herşey düzeLir.Ben buna inanıyorum..