1 ile 30 arası toplam 324 sonuç

Konu: Türkiye - Yunanistan | Euro 2oo8 Elemeleri C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Büyük takımlara karsı iyi oynarız.......

Sence Yunanistan bizden büyük bir takım mı Emrah? Komik birşey olmuş.

Ayrıca ben çok umutluyum, bu tür maçlara iyi konsantre olup maçı almasını iyi biliyoruz, bu geçmişte de oldu şimdi de olacak. Terim artık birşeylerin farkına varmalı ,ki varmıştır zaten. Defansa acil olarak takviye yapmalı. Son Moldova maçından farklı bir 11 ile maça çıkmalıyız. Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Sence Yunanistan bizden büyük bir takım mı Emrah? Komik birşey olmuş.

Ayrıca ben çok umutluyum, bu tür maçlara iyi konsantre olup maçı almasını iyi biliyoruz, bu geçmişte de oldu şimdi de olacak. Terim artık birşeylerin farkına varmalı ,ki varmıştır zaten. Defansa acil olarak takviye yapmalı. Son Moldova maçından farklı bir 11 ile maça çıkmalıyız. Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
    Büyük ve iddalı takımlara karsı iyi oynarız ayrıca yunanistanın durumu belli onlar bizden kötü oynuyorlar ama bir sistem takımı oldukları için iddalılar:9

Ya şu moldova maçı ve yunanistan maçlarını karsılastırmayın iki maçın havası farklı olur.....skoruda göreceksiniz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Milli takımda suan için revizyon zor...belki grublara gidersek yapılır.. oyüzden suanki kadro bozulmaz

Mesaj Yetkileri