Ben hala iddaa ediyorum bu oyuncularla ancak bu kadar.
Printable View
Ben hala iddaa ediyorum bu oyuncularla ancak bu kadar.
Kim gelse kim gitsede Trabzon'u bu halden kurtaramaz, bu takıma takviye şart bir kere futbolcular oynamıyor.
Tabi tek sorumlu teknik patron.;)
Ben anlamıyorum.
Böyle bir kadro nasıl olurda bu kadar kötü oynar.
Dünya hiç bir takım yeni hoca ve yeni bir sistem geLdikten sonra siLkinip hemen kendisine iLk maçta geLemez.Trabzon yeniLeniyor.Defansif kurgudan çıkıp hücum oynayacak sisteme geçecekLer ve bu hemen oLmayacaktır.İddaa ediyorum Trabzon bir kaç hafta sonra Ligi dağıtmaya başLayacaktır.Tabi iş işten geçti bunu herkes biLiyor ama bunuda göze aLıp bu kararLar veriLmiştir.İLeriye dönük.Bu skor normaL bir skor.Ersun sihirbaz değiLki takımı bir kerede rayına otuttursun.Bir kaç hafta sonra Trabzon gerçekten çekiniLecek bir takım oLucak.
takımın baştan aşşa degişmesi lazım
cem papilanın şampiyonlugu fb ye hediye ettigi sezonda ;
takımı 5 kişi taşıyodu yattara-szymek-gökdeniz-fatih-stepanov
o halde 2-3 takviye şart diyorduk..
şimdiki alınan oyunculara bak.. yedek olmayacak oyuncular bu kadroyla en fazla lig 4.lügü başarıdır şuraya bak yaa tayfun,ergin[kiralık verilmiştiler biri kayseriye biri sakaryaya hiç bir olumlu bişey yapmadılar ] ayman, celaleettin oynuyor koc koca trabzonsporda...
+forvet yok umut bulut ek kalıyor bakalım ersun hocamız ne yapacak yattarayı forvete alır artık
ceyhun kendine oynaama takıma oynaa
stepanov oldugunda bile zaaman zaman bocalayan ts savunması bu kadroylamı bocalamayacak
celalettin - erdinç - tolga - tayfun
defans dörtlüsü şöyle olmalı ;
keçeli - çagdaş - risp - jabi ..
şampiyonluk falan hayal bu yıl..
ciddi degişikler olmalı
Teknik direktör ERSUN YANAL olmalı.. sabredilmeli en az ziya dogana ettigimiz kadar
@byunuss1
Cem Papilanın yönettiği FB-TS maçının oldugu sezonda Stepanov bizde değildi yanlış hatırlıyosun..ayrıa zaten Ersun Yanal'ın transfer için listesi hazırdır her zaman..Devre arasında operasyona başlar..
toparlanirlar da.. devre arasinda bi kac takviye yapmalari sart.
MaLum 1-2 sene içindekı güzeLim kadro yok oLdu yıLdız yabancıLarı yedi Ziya Doğan ama napaLım eLdekı kadroya mecburuz .Şu an bu takımın en ıyı 11 ı şu şekıL oLmaLıdır .
Jefferson yedeği ToLga Zengin
Jabi yedeklerı Ferhat , Tayfun
M.Keçeli yedeği Celaleddin
Risp Yedeği ToLga Seyhan
Çağdaş yedeği Erdinç
Hüseyin yedeği Ayman ve Hasan
Serkan yedeği Adnan
Ceyhun yedeği Yusuf ( bu cocuk cok yetenekLı ! )
Gökdeniz yedeği Ufuk
Yattara yedeği yok ama çift forvet Ömer Rıza
Umut yedeği Ergin Keleş Ve Tomas Jun
Bakın iddaa ediyorum şu takım böyLe kuruLsun futbolcular kendılerıne olan güvenlerı geri geLsin Ve Ersun Hoca da taktiğini otursun en azından sezonu iLk 3 içinde bitiririz .
MaLum forvette sorun var o zmn Neden Yattara'yı forvette kuLlanmıyoruz ? Bu adam hızLı değilmi çaLım ustası değiLmi ? adam eksiLtmede süper değiLmi ayrıca akıLlı vuruşları da var ? o zmn Yattara yı neden sağ kanata mahkum edıyoruz ? 3 Kişi Yattara'nın başında . HatırLıyomusunz Yattara nın forvet oynadığı maçLarı D.Kiev deplasmanında müthiş bir gol atmıştı sakatLanmıştı sonra. Gs derbısınde istanbulda Orhan Ak ve BüLent 'i 2 kez ters çaLımLayıp goLu atmıştı . Kayseri maçında yıne forvetteyken Osman'ın futboL hayatını bitirmişti . Şimdi bu kadar teknık oyuncuyu nıye forvette kuLlanmayaLım da onu sağ kanata çakıLı oynataLım. Cristiano RonaLdo gol krallığına oynuyor ama çakıLı oynamıyor sonucta. Yattara'nın yeteneklerı biLekleri çaLımLarı ve süratı Ronaldo'dan eksık değiL yanı .
evet ne dıyorsunuz bu dedikLerime KatıLıyormusnuz ?
Trabzon alır busefer
Bu kadroyla sen neye giriyorsun?Ziya Doğan oyuncuların aklına kazanamamayı sokmuş.Hırslarını yitirmişler hiçbişey olmamış gibi devam ediyorlar yenilselerde.Bu sene bişey beklemiyorum zaten.Savunması olmayan takımdan bişey olmaz.Ayrıca forvette Umut gibi bi adam var.Gir girebiliyorsan ilk 3'e..
Orda bi ton şey yazdım boşunamı ? bu halıyLe tabıkıde giremez yazdım oraya oyuncular kendilerıne oLan güvenlerı gerı gelecek bu bozuk ruh hallerınden kurtuLacaklar
Bak şimdi defans kötü tmm ama Sonuçta Risp,ToLga Seyhan,Çağdaş,Erdinç,Tayfun,Jabi bu oyuncular süper Lig standartlarının üstünde tabıkı kendiLerini sahaya verince !
Forvet içinde yazdım orda ! Yattara yı Umut un yanında kuLlanılabilir bütün özeLliklerinide saydım örnekleride verdım
Şimdi şampiyonLuğa oynadığımız 2 sene bu takımın defansında ToLa Seyhan - Erdinç vardı . Stepanov Halilhodzic zamanında aLındı . Ayrıca Orta sahada Lee yong Adem Koçak vardı yanı yıne super yıLdızlar yoktu . Sadece Forvetımızde Fatih Tekke vardı tek oLumsuzLuk bu şu an . Ee sende teknık adamsan oyuncunun yerini dolduracan ne yapıp edip ne kada yetersız olsada Umut Jun Ergin yada Ömer rıza bırsey yapacaksın artık . aMa en mantıkLısı dediğim gibi iLerde Umut- Yattara ikiLinin oLması ! Sağ Kanata çekersin Serkan'ı sonucta sağ kanat da oynuyor bu adam soL da Gökdeniz mecburen önlibero da Hüseyin forvetın arkasında Ceyhun oynuyacak ! Şimdi sölesene bana bu kadro o kadar da kötu değiL Beşiktasın elınde bır Gökdenız Yattara Tarzı oyuncular yok keza Fener de öyle
O oynadığımız 2 sezon Fenerbahçe dışında rakiplerimizde fazla iyi bi kadro yoktu hemen hemen aynıydık.Ayrıca Beşiktaş'ta inanılmaz bi düşüş vardı keza Galatasaray'da da.O zamanlarda bu oyuncular yeterliydi ve iyi işlerde çıkarıyorlardı.Aradan 4 yıl geçmiş sen Erdinç'i Sakarya'dan, Tolga'yı Shaktar'dan geri geitiriyorsun yani tükürdüğünü yalıyorsun.Ayrıca Risp sürekli kademe hataları yapan bi oyuncu, Tayfun desen Kayseri'de vasatı aşamıyordu.Çağdaş zate karşısında iyi bi kanat oldumu çalım manyağı oluyor.Hasan,Ayman,Keçelilere hiç girmiyorum bunları üstüne para vererek satman lazım diğer takımlara..
Kadroları bi kıyasla şuan 18 kişilik TS kadrosundakilerin 12'si düz oyuncu.Bunları FB-GS-BJK yedek bile oturtturmaz..
Gökdeniz,Yattara,Ceyhun bişey yaparsa galip geliriz zaten kendini büyük olarak ilan eden bi takım 3 kişiye kalmış ise söylenecek fazla laf yok.Hayal dünyasında yaşamayalım.Bu takımın düzelmesi yarım sezonu alır.İki transfer sezonunda tekrar kaliteli oyuncular kadroya katılmalı ve Ersun Yanal'a Ziya'ya edildiği kadar tahammül edilmeli..
SöyledıkLerınde hakLısın ama şu an buna mecburuz bu takımın çıkacağı en iyi 11 de yukarda yazdığım gibidir. Bak meseLa Kayseri maçında oynamayan Celaleddın dün oynadı yine onun yüzünden goL yedık Keza Erdinç de Kayseri maçında oynamadı dünkü maçın en kötüsüydu farkındaysan bunLarın iLk 11 de işi yok kötünün en iyisini yazdım ben . Ayrıca bu oyuncuLarın aLınması ztn baŞlı başına hata . Bunları getiren de Ziya Doğan dır . Stepanov'u ben sattırmadım ToLga Seyhan'ı Erdinç'i geri ben aLmadım Ziya Doğan aLdı . Ayman Risp bunLarıda Ziya Doğan aLdı . Takımın o guzel kadrosunu bozdu . Ne kada kazma defansıf adam varsa getirdi şimdi enkaz kaldı Ersun YanaL'ın başına. Stepanov Marcelınho Musampa Szymkowıak Lı Fatıh Tekke'Li kadro olacaktıkı Ersun Hoca'nın eLınde o zmn bak neler oLuyor adam ztn hücüm oynatıyor . Manisa'da Zelenka , Rafael gibi oyuncularla neler yaptı DenizLide Gençler de öle . İŞte bir teknık adam bir kLube bu kadar zarar verebiLir ancak. Seneye nolcak şimdi onca para verilip gereksız yere aLınan Ayman lar Risp ler Keçeli ler gidecek yerlerıne yıne para verip oyuncu alınacak . oLan kıme oLacak Ne Nuri 'ye Ne Ziya' Ya Ne de Ersun'a oLan canıM TrabzonUm'a oLacak ! BatakLığın içine düştük artık
Trabzondan bisey olmaz..
Ve son olarak maçı Ziya Doğan yüzünden kaybettik..;;)
kadroda ciddi degişiklikler yapılmalı bütcemiz elverişli olmasa bile.. cogu oyuncular gönderilmeli idare eder mantııgı ile bakılmamalı artık yenii gelen yönetime iş düşüyor
Manisa 3 golle 3 puanı almış.Tebrikler.
Toparlanacaktır Trabzon.Devre arası için takviyeler mutlaka olacakmış.