-
Orda bi ton şey yazdım boşunamı ? bu halıyLe tabıkıde giremez yazdım oraya oyuncular kendilerıne oLan güvenlerı gerı gelecek bu bozuk ruh hallerınden kurtuLacaklar
Bak şimdi defans kötü tmm ama Sonuçta Risp,ToLga Seyhan,Çağdaş,Erdinç,Tayfun,Jabi bu oyuncular süper Lig standartlarının üstünde tabıkı kendiLerini sahaya verince !
Forvet içinde yazdım orda ! Yattara yı Umut un yanında kuLlanılabilir bütün özeLliklerinide saydım örnekleride verdım
Şimdi şampiyonLuğa oynadığımız 2 sene bu takımın defansında ToLa Seyhan - Erdinç vardı . Stepanov Halilhodzic zamanında aLındı . Ayrıca Orta sahada Lee yong Adem Koçak vardı yanı yıne super yıLdızlar yoktu . Sadece Forvetımızde Fatih Tekke vardı tek oLumsuzLuk bu şu an . Ee sende teknık adamsan oyuncunun yerini dolduracan ne yapıp edip ne kada yetersız olsada Umut Jun Ergin yada Ömer rıza bırsey yapacaksın artık . aMa en mantıkLısı dediğim gibi iLerde Umut- Yattara ikiLinin oLması ! Sağ Kanata çekersin Serkan'ı sonucta sağ kanat da oynuyor bu adam soL da Gökdeniz mecburen önlibero da Hüseyin forvetın arkasında Ceyhun oynuyacak ! Şimdi sölesene bana bu kadro o kadar da kötu değiL Beşiktasın elınde bır Gökdenız Yattara Tarzı oyuncular yok keza Fener de öyle
Mesaj Yetkileri