Beşiktaş 1-0 öne geçti.DK 17 Gol Cisse
Beşiktaş 1-0 öne geçti.DK 17 Gol Cisse
Fortis Türkiye Kupası A Grubu ikinci maçında Beşiktaş, DİSKİSpor'un konuğu oluyor. Son iki sezonun kupa şampiyonu Beşiktaş ilk maçında Ç.Rizespor'a 2-1 mağlup olurken, DİSKİSpor deplasmanda Ankaragücü'ne 3-1 mağlup olmuştu. Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve Koray Gencerler'in yönettiği maçta Cisse'nin 17. dakikada attığı golle Beşiktaş ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
1-0 sakat skor.diyar bala bir gol atarsa. :)
Holosko fena oynamiyo
0-2 nobre..Holosko asist
3-0 5e kadar gider..:) Holosko da 2asist yapmış mutluyuz...
0-3 Higuain.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
0-4 Aydın...
Higuain costuu :D
4-0 bitti.
Holosko 2 asist yaptı.
Higuain 1 gol 1 asist yaptı.
Aydın 1 gol 1 asist yaptı.
Nobre ve Cisse 1 gol attı.
iyi oynadı kazandı beşiktaş tebrikler.
Kalite farkıyla,iyi oyunla kazandı Siyah-Beyazlılar.Tebrikler Beşiktaş..
tebrikler beşiktaş.zor maçta 4 gollü bir galibiyet aldı :D
Beşiktasda forvet bol...Benim tavsiyem Batuhanı kiralayın..Pilot takım İstanbulspora olabilir..
Nobre,Higuain,Bobo,Holosko,Batuhan..
Tebrikler Besıktas:)
İlk yarıda rahat 3-4 olurdu.Batuhan ve Nobre çok kaçırdı.Bu arada Nobre'nin 2 topu direkten döndü.Nobre çok çalıştı,didindi ve güzel oyununu golle süsledi.Maçın en iyisi Aydın'dı.Çalım attı,adam geçti,beke yardım etti,iyi toplar kesti,iyi arapasları attı ve çok şık bir gol attı.Artık Aydın'dan yararlanmanın vakti geldi.Sonra'dan giren Ali Kuçik'te ayağına her top geldiğinde attığı çalımlarla kumaşının iyi olduğunu gösterdi.Son olarak Holosko'yu konuşmaya gerek yok.Nobre'ye yaptığı asist çok iyiydi.Kontra topçusu,tekniği yok diyenlerede yaptığı tek toplar ve verdiği paslarla tekiniğininde iyi olduğunu gösterdi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rico gönderilecek büyük ihtimal.Hoca Higuain'i Delgado'nun alternatifi olarak düşünüyor.Bugünde Higuain'i o.sahaya Cisse'nin yanına alarak bunu gösterdi...
Güzel bi hazırlık macı oldu,Tebrikler Beşiktaş'ım..
Nobre ne kadar iyi oynadiysa bu macta, hic bisey farketmez.. Rakip cok zayifdi.
Gelecek 5 mac sonra Holoskonun perforsmasinda bahsedebiliriz.
Besiktas kolay mactan iyi skorla ayrilmayi basardi, tebrikler.
tebrikler beşiktaş...
kazandık mutluyuz artık salı günü inönüdeki maçıda kazanıp çıkmayı garantilememiz lazım ;;)
Bana goL sayısı az geLdi. Demek ki ikinci yarıda da az goLLü maçLar izLemeye devam edicez. Bizim takımın hücum düşüncesinde bir probLem var.
Higuain gönderilmesin diye çırpınıyor adeta:)Bu durumda Rico'ya yol gözükebilir...
4-0 bana da biraz az geldi;)
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış. Aklıma Türkiye Kupasında oynanan önceki senelerin maçları geliyorda kazandık mutluyuz. :)
Tebrikler Beşiktaş.Hak ettiğimiz ve beklediğimiz bir galibiyet aldım.Ayrıca Aydın'ın performansı çok sevindirdi beni.Uzun süredir farklı bir galibiyet almıyorduk.İyi oldu bu.
Az geldi diyorsunuz da fazla gol atmanın Beşiktaşa Yorulmaktan fazla bir getirisi olmayacaktı hee maç 10-0 bitseydi ne olacakdıki sonuçta rakip belli ama skorda fark olsaydı diyorsanızda şu var o zaman Beşiktaş takımı yorulacaktı.
Higuain kendini kanıtladı bence, yedek olarak iyi bir seçenek olacaktır. Sakatlık durumunda Beşiktaş'ta kendini rahatça gösterebilir.
sürpriz olmadı..Beşiktaş rahat bir oyunla kazandı..Beşiktaş'ın oynadıgı oyuna bakarsak daha fazla fark olabilirdi ama 4'de kaldı..
5-0 demiştim ama olmadı :) olsun bu da güzel higu kalsa iyi olur aslında kaliteli topçu sadece yeteri kadar şans verilmiyor verilince de atıyor görüldüğü gibi adam geldi geleli 2 gol attı ikisi de türkiye kupasında :D tebrikler beşiktaşım salı günü inönüde bitirelim bu işi!!
Arjantinli Tayfun
Diskispor kalecisi Tayfun, Beşiktaş maçında sahaya üzerinde arması da olan Arjantin Milli Takımı’nın formasıyla çıktı.
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4723750.jpg
Diyarbakır’dan bir mağazadan satın aldığı formayı, geçtiğimiz sezon giydiğini ancak bu sezon reklam olmasın diye giyemediğini ifade eden Tayfun, "Arjantin’i, mavi beyazı çok seviyorum. Şimdiye kadar da hiçbir kaleci böyle renkte forma giymedi. Geçen sene giyebiliyordum ama şimdi yasaklandı. Kısmet bu maçaymış" dedi.
0-4 fena skor değil. :)
Tebrikler Beşiktaş'ım..
Ne forma be:DFormanın hakkını vermedi kötü kalecilik yaptı yanlız:n:Aman bizimkiler görmesin..Orkuna yerine alırlar:):n:
Beşiktas kapanan savunmalara karsı zorlanabilir..Forvetleri kontra ile yakalarsa affetmez..Savunmaları açmada Zaman zaman Nobre kullanabilir..Yoksa bobo,holosko zor bodo ve holosko geniş alanda çok iyi oyuncular..
Birde su batuhan keske kiralansa..Pilot takıma iyi olur..
Bu arada Besıktasıda tebriek ederim..