Beşiktaş'tan fark bekliyorum. 6-0 veya 7-0 bitebilir. Holosko'danda gol bekliyorum.
I'm back...
Liverpool acısını çıkartması lazım artık fark atar
Diyarbakırın kazanmasını istiyorum.
Beşiktaş farklı kazanır..
Fark atarız Fark (:
Holosko hatrick yapar![]()
Rize maçındaki gibi yedek kadro ile çıkarsa çok zorlanır ama normal kadrosu oynarsa Beşiktaş kazanır
Holosko dan gol bekliyoruz kazanırz...
Nasıl bir kadro ile çıkarlarsa çıksınlar Beşiktaş kazanır.
Diyarbakır havasını alır.Şampiyonlar Ligi'nde oynamış bir kulübün bu maçı havada kadara yenmesi lazım.Yenecektir de.
Bu maçtan süprize yer yok.Kesin kazanmamız lazım.Açıkcası zemin beni düşündürüyor.Oynarsa Holosko'dan gol bekliyorum.5 tane olursa başka güzel olur..![]()
So what?
Saike
6 7 olmaz.....
5 den az olurBu diski takımı baya güclü takımları eledi
![]()
Beşiktaş'tan 8-0 lık bir galibiyet beklıyorum.![]()
Artık bu maçıda kazanamazsak ... bak yazacak birşey bulamadım yahu.![]()
Yav tabiki kazanirsiniz,ama öyle 5-6-7 olmaz yani.
diyar futbolcuları kendilerini göstermek için oynayacaklardır.tabii işi içinde para da olunca maça asılacaktırlar..
1 yada 2 fark olur.Kazanırız.
Farka gider kazanırız.
M.Şahin
A.Tandoğan
İ.Kaş
İ.Toraman
M.Sedef
S.Özkan
Cisse
Delgado
Tello
Holosko
Batuhan
Şöyle bir kadro ile çıkmalıyız bence.Ben fark yapacağımızı düşünüyorum...
4 veya 5 tane atarız holosko dan gol bekliyorum...
Higuain'den gol veya goller bekliyorum.Tabi oynatılırsa.
Rahat kazanırız.5-0 biter tahminimce...
Holosko da bu maçta siftah yapar artık![]()
bjk 3 puanı alır.
Kartal Diyarbakır DİSKİ'ye hazır
Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor ile yapacağı maçın İstanbul'daki hazırlıklarını, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı oyuncular, çabukluk çalışmasının ardından salonda kültür fizik hareketleri yaptı.
Antrenmana, tedavileri süren Ricardinho, Gökhan Zan, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı, Serdar Kurtuluş ve Serdar Özkan katılmadı.
Beşiktaş, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor maçı için yarın Diyarbakır'a gidecek. Siyah-beyazlı takım, kupa maçının son antrenmanını da Diyarbakır'da gerçekleştirecek.
03.01.2008
Kaynak : AA
holosko'nun takıma alışması için böyle maçlar çok önemli hem gol atar hem takımı tanır ben en az 4 tane atarız diyorum geçen sene bucaspor maçında da burda 1-2 fark olur anca diyenler vardı ama öyle olmadı her neyse tahminim 5-0
Holosko - Higuain
Nobre
Bu 3 forvet ile oynamalıyız.Nobre'nin ve Higuain'in kendilerine gelmeleri için güzel bir maç.Holosko'da takıma ısınmak için gol atacaktır.
Bu 3'lü gol atma yarışına girerse fark olur![]()
İlk 11Ler
Diyarbakır Diski:Tayfun,Oktay,Nedim,Ömer,Ercan,KemaL,Mansur,A kif,Soner,Azad,Serkan
Beşiktaş:Hakan A.,İbrahim K.,İbrahim Ü.,Baki,İbrahim T.,Ali,Aydın,Cisse,Tello,batuhan,nobre
Holosko'nun olmayışına şaşırdım. Ama 2. yarı mutlak girecektir oyuna. Bu arada Fanatik'te ilk 11'de Holosko gözüküyor. Adamların bu haberleri bile yalan-yanlış yahu![]()
I'm back...