Dönecek Dönecek :D Bu arada takımın adı Yeni Adanaspor ama renkleri amblemi falan aynı.. Zaten adının tekrardan Adanaspor olmasında bi sakınca yokmuş ;;) Önüzümdeki sene muhtemelen 3.ligde Adanaspor olarak oynayack ;)
Printable View
Dönecek Dönecek :D Bu arada takımın adı Yeni Adanaspor ama renkleri amblemi falan aynı.. Zaten adının tekrardan Adanaspor olmasında bi sakınca yokmuş ;;) Önüzümdeki sene muhtemelen 3.ligde Adanaspor olarak oynayack ;)
inşallah inşallah gelsinler akdeniz takımlarını severim
Yazık oldu...
uzanla birlikte uzantıları da çöküyor yavaşça.adana gibi bir şehrin takımının iflas etmesi düşündürücü.
Bugün Adanaspor mersin grubu final maçını kaybetti..kazansaymış bile daha çıkmıyomuş zaten ben bu 3.lige nasıl çıkıldığını da anlayamadım gitti ztn :) neyse geçmiş olsun adanaspor severlere..seneye inşallah...
Adanaspor bugün 1 buçuk yıl aradan sonra ilk kez kendi evinde maça çıkıcak...3.lig A grubunda tek maçta tek galibiyet ile 4. sırada..Seneye 2.lig B kategorisine çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum ben..
Forumdaki tüm Adanalıları saat 20:00'de Karaman maçı için 5 Ocak Stadyumuna Bekliyorum..
(Takım duyuru için beni tutmuş gibi oldu :D)
yazıkkkkkkkk...
gerçektende yazık adana iş adamları bi el atsınlar .turkiyenın 5.buyuk ili boyle olamaz.
istanbulsporu saffet sancaklı satın aldı
onların durumu iyi
2-3 yıla kadar 1. lige cıkarlar
yahu siz başlığa bakmayın.. başkan fln var şuanda borç da yok bildiim kadarıyla..3.ligden devam ediorz..geçen sene iflas etti ama bu sene devam edio..şimdi maça gidiorm hatta :D
Necati Ateş Adanaspor da parlamıştı. Yazık olmuş..