transferler güzel ama tuncaya 21 milyon euro cok vermişsin güney amerikadan 4 futbolcu alırdın ama güzel gidiyorsun takipcinim bi de keske tuncayı geri getirmeseydin bizi bırakıp giden adamı tabii ben bir FENERBAHCELİ olarak diyorum bunu :D
Printable View
transferler güzel ama tuncaya 21 milyon euro cok vermişsin güney amerikadan 4 futbolcu alırdın ama güzel gidiyorsun takipcinim bi de keske tuncayı geri getirmeseydin bizi bırakıp giden adamı tabii ben bir FENERBAHCELİ olarak diyorum bunu :D
Senin için aldım zaten ama ilk sene kiraya verdim gelişsin diye :D
Sonra oynatacağım onu İlhan Parlak'la beraber oynatırım..
Kadromu ve taktiğimi koyıyım.
Ama taktiği çözdüler gibi...
4-4-2 gibi bir taktik arıyorum önereceğin varsa indirebilirim :)
Herkes diyor çok para, iiyi değil diye.
Bakalım napacak belki bizde iyi olur :D
Beğenmezsem Ocak'ta satarım...
çok kaliteli bek oyuncuların vr hücum gücü yüksek ayrıca dm mevkisindede sıkıntı yaşamazsın http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=59871 bu taktiği öneriyorum :D
kadron gayet güzel başarılar bekliyoruz senden tuncaya verdiğin paraya yazık olmuş o paraya ne adamlar alınırdı neyse aldıysan bir bildiğin vardır herhalde ??
Bir Fenerbahçeli olarak kariyerinde başarılar dilerim , inanırmısın şu güne kadar oynadığım 4-5 takıma almıştım arshavini hiç birinde tutmadı..O adamda bir problem var ama nedir çözemedim belki ona uygun sistem kurmak lazım herneyse..iyi geceler..
başarılarının devamını dilerim
Haydi resimleri bekliyoruz....
Devamını bekliyoruz kariyerin :D
Bence de tuncay'a çok para vermişsin o paraya çok daha iyi bir oyuncu alabilirdin hem tuncay zamanında bizi bırakıp gitmişti.Artık onu hiç bir kariyerimde almıyorum.Ama yine de takıma bir şeyler katar.Umarım bu senede double yaparsın başarılar.