transferler güzel ama tuncaya 21 milyon euro cok vermişsin güney amerikadan 4 futbolcu alırdın ama güzel gidiyorsun takipcinim bi de keske tuncayı geri getirmeseydin bizi bırakıp giden adamı tabii ben bir FENERBAHCELİ olarak diyorum bunu![]()
transferler güzel ama tuncaya 21 milyon euro cok vermişsin güney amerikadan 4 futbolcu alırdın ama güzel gidiyorsun takipcinim bi de keske tuncayı geri getirmeseydin bizi bırakıp giden adamı tabii ben bir FENERBAHCELİ olarak diyorum bunu![]()
TariboWest
Senin için aldım zaten ama ilk sene kiraya verdim gelişsin diye
Sonra oynatacağım onu İlhan Parlak'la beraber oynatırım..
Kadromu ve taktiğimi koyıyım.
Ama taktiği çözdüler gibi...
4-4-2 gibi bir taktik arıyorum önereceğin varsa indirebilirim
Herkes diyor çok para, iiyi değil diye.
Bakalım napacak belki bizde iyi olur
Beğenmezsem Ocak'ta satarım...
çok kaliteli bek oyuncuların vr hücum gücü yüksek ayrıca dm mevkisindede sıkıntı yaşamazsın http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=59871 bu taktiği öneriyorum![]()
kadron gayet güzel başarılar bekliyoruz senden tuncaya verdiğin paraya yazık olmuş o paraya ne adamlar alınırdı neyse aldıysan bir bildiğin vardır herhalde ??
Bir Fenerbahçeli olarak kariyerinde başarılar dilerim , inanırmısın şu güne kadar oynadığım 4-5 takıma almıştım arshavini hiç birinde tutmadı..O adamda bir problem var ama nedir çözemedim belki ona uygun sistem kurmak lazım herneyse..iyi geceler..
Şu kaldırımda resmin olsaydı
Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı
başarılarının devamını dilerim
Haydi resimleri bekliyoruz....
Devamını bekliyoruz kariyerin![]()
TariboWest
Bence de tuncay'a çok para vermişsin o paraya çok daha iyi bir oyuncu alabilirdin hem tuncay zamanında bizi bırakıp gitmişti.Artık onu hiç bir kariyerimde almıyorum.Ama yine de takıma bir şeyler katar.Umarım bu senede double yaparsın başarılar.