Kariyer'de sayacın kapatılması en mantıklısı.Hem boylece kariyerler cidden takip ediliyor mu edilmiyor mu anlaşılır.Ayrıca mesaj kasma da önlenmiş olur.Bir de anlamıyorum mesaj kasınca nooluyor.Rütbe yok bi şey yok :D
Printable View
Kariyer'de sayacın kapatılması en mantıklısı.Hem boylece kariyerler cidden takip ediliyor mu edilmiyor mu anlaşılır.Ayrıca mesaj kasma da önlenmiş olur.Bir de anlamıyorum mesaj kasınca nooluyor.Rütbe yok bi şey yok :D
Şimdi arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın. Mesaj sayısına hepinizde önem veriyorsunuz. Şuan bir başlık açsam ve kaç mesaj yazıldığını gösteren kısım kaldırılacak desem herkes ya niye kalkıyor vs. der. Yada forumun en altında bulunan en çok konu açan kişiler listesine girmek için gereksiz konu açmaya çalışanlarıda biliyorum. Kısacası biz kimin neyi niye yaptığını zaten biliyoruz. Mesaj kasmak isteyen için yer çoktur. O zaman tüm forumda mesaj sayacını kapatmak gerekir.
Kariyer kısmına gelirsek burada birazda kariyer sahiplerine iş düşüyor. Kariyer demek maç oyna ss bırak değildir. Gerekli sohbeti, heyecanı kariyer sahipleri yaratacaktır. O zaman giren içi dolu mesajlar atacaktır.
Yunus'u örnek verelim. Girer 1000 kariyerede arka arkaya mesaj atar, kariyer kısmına girdiğinizde hep yunusgs görürsünüz ama sohbetinede katılır, takibinide yapar. Bunu yapabilen bir kaç kişi daha var. Onun haricinde yapanları biz uyarıyor, tekrarı halinde gerekeni yapıyoruz.
Şunu da eklemekte fayda var, tamamlanmış kariyer hikayeleri diye bir bölüm açtık ve orada sayaç kapalı. Uzun süre kariyer sahibi tarafından mesaj atılmayan konuları kapatıp oraya gönderiyoruz ve mesaj sayıları düşüyor.
Her kariyer bir gün biteceği için, ayrıca sayacı kapatmaya gerek yok. Mesaj kastığı alenen belli olan arkadaşları da uyarıyoruz zaten.
Evet zaten Tamamlanmış Kariyerler bölümü son derece bu sorunu çözmek için uygun biryer.Serkan abi çok güzel açıklamış.
Kariyer bölümünde mesaj sayısı kapatılırsa hem oraya ilgi azalır hem de mesaj kasmak isteyenler başka bir bölümde mesaj kasar. Bunun en iyi yöntemi mesaj sayacının kapatılmasıdır. Ama buna kaç kişi evet der onu bilemem.
Bence mesaj sayacı tamamen kaldırılsın. Boş mesaj görmekten bıkıyor insan.
Gökay abiye katılıyorum. Mesaj sayacı tamamen kaldırılsın. Yalnız o zamanda turnuvaya katılmak isteyen üyeler için sorun çıkabilir.