Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Kariyer Bölümüne Mesaj Kasmak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Kariyer Bölümüne Mesaj Kasmak

Yönetime bir şikayetim var bunu herkesin de görmesini istediğim için buraya yazıyorum.

Kariyer bölümünde bazı arkadaşlar tüm kariyerlere girip çıkıp ufak tefek şeyler yazıyorlar.

"başarılar,güzel devamını bekliyoruz..." vs.

Bunlar yazılmasın demiyorum ama tüm kariyerlere en son mesajı yazan kişinin aynı olması beni rahatsız etti.Çözümü nedir bilmiyorum bende sadece bu şikayetimi dile getirmek istedim...

İyi akşamlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

peki ne yazabiliriz genelde bende ?''başarılar transferler güzel devamını bekliyoruz'' gibi şeyler yazıyorum.Başarılar filan yazan arkadaşlar ne yazsınlar peki bende başarılar yazıyorumda ondan yazdım?..

bence bu sorun olmamalı benim msj sayım çok fazla olmasına rağmen bunu yapmıyorum en azından dediğin gibi tüm hepsine yapmıyorum... Ama ben yazan değilde yazılan cephesi olarak cevaplıyorum benim kariyerime güzel devamını ßekliyoruz vs. yazan oluncada seviniyorum ßen sonuçta kariyerin msj sayısı artiyor bir nevi alan razı, satan razı durumu...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O konuda birşey diyemiyorum bende zaten benim şikayetim şu.

Kariyer bölümüne girip oradaki 40 tane kariyerede 10 dakika içinde mesaj yazılmasın Sonra bir giriyoruz kariyer bölümüne son mesajlarda hep aynı nick.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Kariyerle ilgili tavsiyeler falan, onun kariyerleriyle ilgili özel şeyler yazılabilir.

Kuru bir "Başarılar" demenin pek bir anlamı yok bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bencede insanın yazma şevki kaçıyor.

Bu kariyer sahibi kisileri memnun eden bir olaydir,sonucta adam benim kariyerim ilgi görüyor der,mutlu olur bi nevi.Mesaj kassa ne olacak,kasmasa ne olacak ki ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    O konuda birşey diyemiyorum bende zaten benim şikayetim şu.

Kariyer bölümüne girip oradaki 40 tane kariyerede 10 dakika içinde mesaj yazılmasın Sonra bir giriyoruz kariyer bölümüne son mesajlarda hep aynı nick.
    Evet o konuda haklısın abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar beni yanlış anladınız.Ben yazılmasın demiyorum.Ancak şöyle bir durum var bir kişi girip 40 tane kariyere 10 dakika içinde mesaj yazmasın.Yoksa yazılır bu tarz şeyler onlara şikayetim yok.

Murat sanırım tek çözümü moda şikayet etmek o da uyarı vermesi heralde başka türlü nsl önüne geçilir yada kariyer hikayeleri kısmına normalde forumda 2msj aralığı 30sn kariyer ßölümünde 2-3 dk olsun aklıma gelen alternatif ßir yol...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben de bir çözüm düşünemedim bu yüzden buraya açtım konuyu belki yöneticilerimizin daha iyi bir fikri olabilir.

Örnek göstermek istemiyordum ama anlatamadım ben olayı galiba o yüzden buyrun...

Arkadaşda beni yanlış anlamasın...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Murat abi haklı bence de konunun içeriği ile ilgili yorumlar yapılmıyor , konuyu okumadan yorum yapanlar var.Hep aynı tür ;başarılarının devamını dilerim , devamını bekliyoruz , transferler güzel (ne açıdan güzel , hangisi güzel!?) biraz daha kaliteli mesajlar görmek isterim ben de ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yunus bunu çok yapıyo yahu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pardon ama o konuları okuyupta yapıyo özür dilerim
    Last edited by Addolorato : 27.Haziran.2008 at 20:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu arada isim vermek istemiyorum ayıp olabilir ama , genel anlamda da mesaj kasanlar dikkatimi çekmiyor değil.Başkalarının yazdığı bir konuya aynı mesajı tekrar yazanlar mı dersiniz, bir transfer için sırf hayırlı olsun yazanlar mı vs vs...Bence benim gibi dikkat eden yöneticiler olursa uyarmalı böyle kişileri.Ben şikayet etmiş duruma düşmek istemem , hiç bir zaman gammazcı rol üstlenmedim ama böyle boş içerlikli mesajalr görmekten bıktım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Genel olarak mesaj kasma bir sorun.Bazı üyelerimiz o konuda yazılmş aynı içerikte mesajın yerlerini değiştirerek tekrar yazıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Yunus bunu çok yapıyo yahu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pardon ama o konuları okuyupta yapıyo özür dilerim
    Olay okumak değil.Daha önce yazılmış mesajı bir daha yazmak aynı şekilde.İsim vermek istemem bahsettiğimiz kişilerin her geçen gün artan mesaj sayısınada bakabiliriz.
    Last edited by MeMo : 27.Haziran.2008 at 20:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Kariyerle ilgili tavsiyeler falan, onun kariyerleriyle ilgili özel şeyler yazılabilir.

Kuru bir "Başarılar" demenin pek bir anlamı yok bence.
    Konunun tamamını okudum işte tam olarak demek istenilen senin dediğin bence.

Tavsiyeler,öneriler taktik olarak eksiklikler iyi gördükleri falan filan..

Örnek resimde gösterilmiş lütfen o arkadaş alınmasın 8 tane kariyere diyor 10dakika içinde bakıp mesaj yazabiliyor..Bunun bencede bi anlamı yok.

Fıratcan ben hiç kariyer yayınlamadım ama eminim yazanın hoşuna gider ama hiç okunmadan yazılması hoşuna gider mi??Mesele açtığım konuya mesaj yazılıyor meselesi değil..

epey düşük cümle oldu kusura bakmayın.sinirlendim bi an bende.

sakin oğulcan ne var sinirlencek...

hiç okumadan yazması, hiç okumadan yazmamasından daha iyidir... ßenim için taßi ßu...

Ama araya fazla zaman eklenirse mecburen biraz göz atmasına ya da sıkılıp çıkmasına sebep olaßilir yazanın...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Taylan baya bir kasıyor onu bende fark ettim

Kariyer Alanında mesaj sayacı kapatılması iyi olur bence.Sırf mesaj kasmak için kariyer açanlar bile vardır sitede.

msj sayacı silinirse kariyer sölümü çöker yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

tabiki Fırat senin dediğin daha doğru..senin açından bakınca..

Ama bir nevi hem kendini kandırıyor hemde karşısındakini..

Umarım bir çözüm getirilir!

Sinirim geçti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gerekirse kapatılsın Kariyer Bölümleri'nin mesaj sayacı.

Benim en çok zaman geçirdiğim yer orası zaten.En çok mesaj benden gider galiba Ama sorun ortadan kalkacaksa varsın sıfırlansın sayacım.

geçicek tabiki kanka burası Turksportal burda sinir olmaz

neyse Mustafa Aßiler yaparlar ßişeyler...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mustafa uzun süredir burada beni banlayacak diye korkuyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Edit : Mustafa abi...
    Last edited by LaigLeNoiR : 27.Haziran.2008 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sorunun tek çözümü o bölümde mesaj sayacının kapatılmasıdır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Zamanında hatırlar eski arkadaşlar sohbet mesaj sayacı yada başka bi yer vardı oranın mesaj sayacı kapanmıştı yine bu forumda bir sürü konu var

mesaj sayım azaldı diye..umarım bu sefer duyuruya bakmak akıllara gelirde o konular çıkmaz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Zamanında hatırlar eski arkadaşlar sohbet mesaj sayacı yada başka bi yer vardı oranın mesaj sayacı kapanmıştı yine bu forumda bir sürü konu var

mesaj sayım azaldı diye..umarım bu sefer duyuruya bakmak akıllara gelirde o konular çıkmaz
    O zamanlar ben yeniydim Kafe,Guşluk boşalmıştı o yüzden

tv ßölümü sonra mesj sayacının kapanması kamikaze yapmaktır ya

kurunun yanında bütün yaşları yakmayın...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    O zamanlar ben yeniydim Kafe,Guşluk boşalmıştı o yüzden
    Böylesi sence de daha iyi değil mi Aygün..Kafe de mesaj sayacının kapalı olması..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Böylesi sence de daha iyi değil mi Aygün..Kafe de mesaj sayacının kapalı olması..
    Daha iyi tabii abi. Kariyer alanı içinde yararlı olur sayacın kapanması.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Daha iyi tabii abi. Kariyer alanı içinde yararlı olur sayacın kapanması.
    Kariyer alanı kapanırsa kimin gerçekten yorum yaptığı belli olur zaten..Ayrıca şöyle bir durumda var..Yeni üyelerin turnuvaya katılmak için gerekli olan mesaj sayısına sahip olabilmek için kariyer hikayelerini kullanıyor..Bunun için en ideal yer burası..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri