napalım hoca sağlık olsun sen okudun ya yeter
Printable View
napalım hoca sağlık olsun sen okudun ya yeter
lisedeyken topa bir vurdum gitti bayrak direğine vurdu, bayrak direği yıkılmıştı...
birde edebiyat dersinde hoca tahtaya yazarken milli maça kaçmak için ders anında camdan atlayıp kaçmıştım.
:mrgreen: :mrgreen:Quote:
Originally Posted by Vieri
Çılgın Vieri (ı)
ilk okuldayken biriyle kavga ediyorduk, çocuğa yumruk salladım. Öğretmenin dolabına girdi kolum. Camı tuzla buz olmuştu, elim kan içinde kalmıştı.Quote:
Sonra gene ilkokulda iken büyük sınıflardan biri ayakkabımın tekini merdiven arasından atmış, bir hocanın başına gelmişti. Tek ayakta seke seke öğretmen odasına gitmiştim. Söylemiştim ben yapmadım diye. İnanmadılar.
Bu olaydan birkaç ay sonra 3. kattaki sınıftan aşağı kalem kutusu düşmüştü, gene bi hocanın kafasına gelmişti.
Quote:
Güzelmiş bunlar :mrgreen:Quote:
ilk okuldayken biriyle kavga ediyorduk, çocuğa yumruk salladım. Öğretmenin dolabına girdi kolum. Camı tuzla buz olmuştu, elim kan içinde kalmıştı.
Sonra gene ilkokulda iken büyük sınıflardan biri ayakkabımın tekini merdiven arasından atmış, bir hocanın başına gelmişti. Tek ayakta seke seke öğretmen odasına gitmiştim. Söylemiştim ben yapmadım diye. İnanmadılar.
Bu olaydan birkaç ay sonra 3. kattaki sınıftan aşağı kalem kutusu düşmüştü, gene bi hocanın kafasına gelmişti.
gecen yıl Genel Fizik finalinde baya asırılıklarım olmustu.
hoca "süperiletkenligi" sormus,bende cevap olarak "elektriği süper iletir" yazdım.. sınav sonundada baktım kagıt bombos,kagıda kocama KALspular18
Bir hatuna basma arifesinde 6 birayı devirmişim dersten sonra yatılı okulda.Akşam etütte kafam bulanık bir halde kız bizim sınıfa gelince gidip öpmeye kalkmıtım sanırım.Tam hatırlamıyorum.Ertesi günden itibaren hatırlıyorum olanları...
Ben yüzlerce kişinin ortasında norveçli kızarkadşaımla dakikalarca öpüşmüştüm.pek çılgınca degil ama ortama göre garip bişeydi :)
Quote:
Originally Posted by Tolga Kaprol
:mrgreen: :mrgreen:
Hocalarını çok seviyomuşsun anlaşılan :mrgreen:
sInIfTaN atILdiGim icin dershane hocamin arabasinin tekerLigini patLattim. (d)
Ben kızların doğum gününde onları öpmek için hep hediye alırdıma yrıca oyularda ceza olarak Osman'ı öpün derdim kabul ederlerdi (d)
Evden kaçtım. Arada bir de deneyeceğim. Geceyi cafe de geçirmek harika oluyor.
Birde sınıf arkadaşım olan bir kıza seni bu okulda oros... görüyorlar dedim. Biraz açık sözlüyümdür de...
VAY Cfksanal (d)
Usta hangisi için kaçma mı kızla konuşmam mı???Quote:
Originally Posted by osmanozcilingir10
Kız
Quote:
Originally Posted by osmanozcilingir10
Biraz açık söylüyümdür.
:mrgreen: komikşeyler
şu anda aklıma gelmiyor.. :mrgreen:
Şaka maka değil, hala yaşayabilmem :mrgreen:
Amator bir kulupte futbol oynuyorum kaleciyim 2 sene once falan neyse antranor sut cekiyor ayıptır soylemesi top kasıklarıma geldi ve kıvranmaya basladım neyse antremanı kaleci antranorunden izin alarak terk ettim ve ertesi gun beni teknik direktore kactı diye şikayet etmiş ve hocam bana iyi bir azar cekip 50 tur ceza verdi bende cezayı çektikten sonra kaleci antranörünün yanına gittim ve adama tekme tokat daldım ve sonra çekip gittim bir dahada ugramadım lisans falan yandı tabi ve futbolculukta bitti maalesef (1 sene sonra cagırdılar ama bende bel fıtıgı oldugundan gitmedim gerci heves falanda kalmadı ya) o gunden beri futbol topuna ayak surmedim artık sadece taraftarım.
kötü olmuş be (f) (f)Quote:
Originally Posted by yeniay
ankara gençlik parkında fıskiyenin altına girmemdir herhalde
tabi çıkınca 2 hafta hasta gezdim ama olsun insanın yanında 4 çıtır olunca hastalık insanın umrunda bile olmuyor
ya alakası yok ama hoş bi anı baylaşmak istedim
öğretmen risk nedir konulu kompozisyon yazındedi ben kağıdı boş bıraktım altına bu bi risk tir dedim ve tam puan aldım (a) biras ineğimdirde :mrgreen:
hll be kesin sınıftaki herkes morarmıştır he!! :mrgreen: :mrgreen:Quote:
Originally Posted by Legolas007
ne gibi (ı)
Adamlar kesin kagıdı fuul doldurmustur e sende bos kagıtla iyi not alınca ee tabi insanın gucune gider dogal olarakta morarırQuote:
Originally Posted by Legolas007
(l) (l) (l) (l)
Quote:
Originally Posted by yeniay
ehehe,kesinlikle.. gerçekten doğru :mrgreen:
Abi deli bi kağıt vermişsin :mrgreen: (d)