Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Hayatta yaptığınız en çılgın şey

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

Default Hayatta yaptığınız en çılgın şey

(itiraf) Bu forumu açma fikrini karıncanın forumundan aldım.
    Şimdi ben düşünüyorum ne yaptım diye ama ya iğrenç ya da ayıp doğru dürüst birşey aklıma gelince yazarım

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

birtane hatırladım. Ortaokuldayken (Türkiye'de) tenefüste altın rengi sprey boyayla kafamı boyamıştım, derse de öyle girmiştim.

Modada Duvarlarda Duran Bez Den Yapılmış İlan Ları Yakmıştım Arkadaşımla Her Yeri Alevler Kapladı.

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

Moskova metrosunda birine asılmıştım, sonrada o kadar insan arasında türke denk geldiğiöi öğrenince bi acayip olmuştum

inquisitor, copy topic icin tesekkurler benimde yaptigim en cilgin sey surat motorlari ile yaris yapmak kumburgazda az yapardim beeeee

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

Quote Originally Posted by Balnazaar
    Modada Duvarlarda Duran Bez Den Yapılmış İlan Ları Yakmıştım Arkadaşımla Her Yeri Alevler Kapladı.
    aboooooooo..........tutun kaçmasın

Çemberlitaştaki sinemaya grup halinde gitmiştik filmden çıktık gidecez eve.Sinemanın çıkışında da normal merdiven ve yürüyen merdiven var 2 tane 1 tanesinden çıkıyon 1 metre yürüyon 2merdivenden çıkıyon neyse ben 1 merdivenden çıktım sonra 1.merdivenin duvar ile arasındaki boşluğundan aşağı doğru kaymaya başladım.O küçük aralıktan ben kayarken bizim fırlamalar merdivenin stop tuşuna basmasınalar görevli bir koşmaya başladı görsenizs bendeki kaçışı hemen ordan zıplaya zıplaya kaydım merdivenleri çabucacık koştum bi baktım kapı kapandı sonra azarıda işittik

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Ben annatayım...

EVLENDİM

karınca Misafir

ablamla biranın tadını merak etmiştik,içtik ve ben küvete girip yattım

muahahahhahaahhahhaa bu iyiyimiş

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by e_mali
    Ben annatayım...

EVLENDİM

Bunu tuttum.Aman hanim duymasin.Yoksa odami aynisini dusunuyor

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

evliler sapır sapır dökülmeye başladı

birde ben söliim
    ewlenmedim

küçüktüm orta okula gidiyordum okulun karşısında caminin yıkama yeri vardı ve camı kırıktı lan nolduysa sanki orda bir şey gödüm gibi geldi böleacaip bir şey giitim bütün milleti topladım olm burda bir şeyvar filan herkes aynı şeyi sölüyo ben bir taş attım arkamdam tüm sınıf taş atmaya başladı sonra bizi disipline vermişlerdi
    vel hasılcami taşlamak gibi bir olayımız da oldu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Lisedeyken hocaya kapıyı çektim çıktım.O hocaya hayatı boyu tek rest çeken benmişim.Millet yalakalık yapmış Sonra gitti zaten,tayin oldu.Bütün okul seviyor zaten beni Ne de olsa okul takımının guardıydık ve okulun en popüler öğrencisiydik.Yaptığım espriler ve geyikler halen konuşuluyormuş

Annemi zaman zaman korkutuyordum.Artık yapmıyorum,çünkü zarar gelir,tansiyonu yükleri vs.. diye ben de korkuyorum
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

16. Default

ya cengiz cok alcak gönüllüymüssün

Valla

Walla bizim okulun basket takımı elimden öper heralde! ! En keyifli dönem benim kaptanlığım dönemine denk gelmişti.
    Türkiye şampiyonluğuna oynuyorduk. Son 5 saniye fln sayıyı yemişiz zaten milletin gözleri dolmuş gidiyo şampiyonluk diye !!
    Neyse ben topu aldım orta sahadan ilk defa şut deniyordum ve girdi !!!
    Soyunma odasında Koç bana dedi ki :
    - O top girmeseydi elimden çekeceğin vardı !!

Atamasaydım ne olurdu acaba..
    Ama o dönem çok güzeldi.
    Antremanlar fln gır-gırdı. Elemanlar öyle bi alıştı ki beni ciddi görmek istemiyolar sanki..

Orta Sondayım bu yaz okula geç. geldim baktım kimse yok dedim takılayım fln baktım hoca beni yoq yazmış aldım müdür yardımcısından tipexi tabi bütün hocalar fln tanıyor beni hala da halıs aha maçı fln yaparız neyse gittim öğretmenlerin oturduğu yere hocada ingilizce hocası genç bi hoca çekmediği kalmadı bizden gittim yanına hocam ben buradayım beni yok yazamazsın dedim banane sen sınıfta yoktun dedim hocam ben buradayım bakın dedim öbür hoca da Fahri Hocam beden hocası eşi annemin köyünden yazalrı bizim köyde görüyorum muhabeetimiz fln iyidir baamlada öğretmenin ylaan mı söylüyor fln dedi bende hocam tamamda ben buadayım dedim tam çıkıyordum oradan ki GERİZEKAlI demesin mi benim bende yüksek sesle sensin bir dedim AA fln dedi sonra Fahri Hoca geldi Özür Dileyeceksin dedi bende ne hayatımda özür dilememişim ondan mı özür dileyeceğim dedim oda dedi sonuxcuna katlarnırsın dedi bir mokta olmadı 4 yerine 3 geldi karneye.he bu arada yoklama kağıdına noldu derseniz kendimi de arkadaşımı da tipex ile sildim paşa paşa da sınıf defterine koydum

çamaşır suyunu indirdim mideye

Salla

sevdiğim kıza 114 sayfa mektup yazdım, 100 sayfa olsun diye "şöyle böyle, havadan sudan" bi yazı değildi, "sen benim güneşimsin, kalbimdeki pıtırcıksın" gibi saçmasapan romantik şiirsi bişeyde değildi. adam gibi herşeyi 3-4 sayfada anlatayım diye giriştiğim bi eylemdi, gece ve gündüz 5-6 günde bitirdim.. çılgınca olan şey ise (eğer öyle kabul ederseniz) yazıda isim vermememdi.. çok kastım kimlik vermemek için sayfalar boyunca. (lise anısı)

sonra onu kitap yapıp sattı mı, noldu netti bilmiyorum bilemem, kopya da almadan çantasına atıvermiştim mektubu (kitap gibi ya neyse ehe), çantanın ağırlığı yüzünden bel fıtığı oldu mu orası da tarihin bilinmeyen karanlığında gömüldü gitti.

karşıyaka çarşısında manisaspor atkısıyla dolaştım..bi allahın kuluda zıplamadı

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Geçen sene dershanede Türkçe hocasını tehdit etmiştim.(Neyime güveniyosam )

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

dijital elektronik hocasıyla dalaştım ...

adam normalde kıl ama kimsede bişi demiyordu adama .... sonrasında laboratuardan atıldım (zaten sorun atılmamdı ...)

adam 1 hafta sonra geldi özür diledi ...ha bu çılgınlık mı :? yo bu benim normal halim ..bu kafayla gidersem askerde çok dayak yerim üstlerden..

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    dijital elektronik hocasıyla dalaştım ...

adam normalde kıl ama kimsede bişi demiyordu adama .... sonrasında laboratuardan atıldım (zaten sorun atılmamdı ...)

adam 1 hafta sonra geldi özür diledi ...ha bu çılgınlık mı :? yo bu benim normal halim ..bu kafayla gidersem askerde çok dayak yerim üstlerden..

bencede

27. Default

Beni kavga ettim diye hapise atmakla korkutan polise rüsvet ollarak eski bir alcatel telefon teklif etmistim yüzsüz herifte kabul etmisti cocukluk iste

Torpili bilirsiniz.Bikerinde 5 arkadaş bi dükkanın önüne geldik.Ve arkadaşlar bizim haberimiz olmadan torpili dükkanın içine atmışlar bize kaçın dediler biz topuk yaptık tabi.O panikle ikili üçlü gruplara dağılıp kaçtık.Sonra durduk.Ama adam peşimizi bırakmamış bidaha koşmaya başladık bide yokuş yukarı tabi adam bizi kovalarken kim bilir ne demiştir. .Bizde bi yere saklandık(yanımda iki kişi var).Saklandığımız yerde zemin kattaki bi evi penceresinin yanında.İçerdeki adam bize baktı ve bizden şüphelendi herald.Dışarı çıktı ve ne işiniz var falan dedi.(Saat gece 23:00 çünkü ).Bizde abi yok bişey dedik.Nefes nefese oldugumuz için adam birinden mi kaçıyosunuz falan dedi.Gidin burdan falan dedi.Neyse bi düzlüğe çıktık geri kalan iki arkadaşımı aradım telefonla.Biri arabanın arkasına saklanarak kurtulmuş.Diğerinide köşeyi dönerken araba çarpmış ve adam yakalamış.Ama bişey yapamamış.BU olay aslında o o kadarda çılgınlık deil ama aklıma ilk bu geldi.
    Başka aklıma gelirse yazarım sonra.

Nesil
    2004
    Yer
    AZ GELİŞMİŞ ÜLKEDEN

edited by inquisitor

kabus ! sevgili dostum bu mesajı 2. defa editliyorum. bir kere sildim tekrar yazmışsın. Forumumda kızlar var, küçükler var. Bu itirafını editlemek zorundayım malesef.

30. Default

Dün bana sesini yükselten hocaya bagirma lann diye karsilik verdim yani bu yaptigim hareketle kendim le ben bile gurur duydum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri