Hazırlık maçlarımızda Egemen iyi bir performans sergiledi Giray henüz uyum sağlıyamamış.. tabi Oftaş'ta ki performansını sergilerse elbette Giray formayı kapacaktır.. ben ümitliyim Egemen yada Giray ikisinden biri Milli Takım'a çağrılacaktır.
Printable View
Fatih hoca mehmet topuzu affetmişe benziyor bu sevindirici ..
kadroyu genel olarak çok beğendim ama sol bekte sıkıntı olabilir..uğur boralı sol bek olarak değerlendirmemek gerek..
Sol bek için Caner Erkin'de düşünülebilir...
bence uğur boral-hakan balta düşünüyor Fatih hoca..Allah korusun hakan a birşey olursa savunma yönü olmayan uğur boral ile işimiz zor olur..uğurdan oyunun hücum alanında yararlanmamız daha mantıklı bence..
Egemen'i 5-6 senedir takip ederim, Bence Milli Takımda Forma Giymeyi Hakediyor. Hırsı ve mücadeleci yapısı onun bu kadroda olmasını gerektirir diye düşünüyorum. Bursaspor'un kaptanlığını yapmış kendini gösterip iyi bir sıçrama yapıp Milli formayı giymeyi haketmiştir.
Fatih Hocanın kadroda ki tek yanlışı bence Egemeni kadroya almamış olmasıdır. İlerleyen zamanlarda bende Egemen'in milli formayı giyeceğini tahmin ediyorum.
1.olarak : hakan dışında formda bir sol bek yok ama alınabilecek sol bekler var kadro rotasyonu için..ankaragüclü ilkem fena bir alternatif değil örneğin..
2.olarak Mehmet Topuz geçen sene sakatlığını neden gösterip kadrodan affını istemiş fakat 2 gün sonra Kayserispor ile antremana çıkmıştı bu nedenle de çok formda olmasına rağmen Euro 2008 kadrosuna alınmamıştı..
bu yüzden Fatih Hoca affetmiş yorumunda bulundum..
Bir çok kişi karşı çıkabilir ama Hakan Balta olası bir sakatlık geçirirde milli takımda oynayamaz ise sol bek olarak Vederson'da çağırılabilir..
Vederson'a kadar Volkan Yaman oynasın, Hayrettin oynasın.Hiç gerek yok;)
maçı trt1 yayınlıyıcak
geçtiğimiz sezon 31. hafta ismetpaşada eskişehiri 1-0 yendiğimiz maçı fatih terim ve rahmetli hasan doğan izlemişlerdi stadta ve tribünlerimizden etkilenmişlerdi,bu maçta milli maça deneme açısından verildi sanırım istanbuldaki milli maçlarda tribün desteği 0 olduğundan bu maçta millilermizi iyi desteklersek eleme grubunda kritik bi maçı ismetpaşaya verebilirler,grubumuzunda organizasyonları var o gün için güzel pankartlar hazırlandı ve herkes sadece tek renk kırmızı beyaz olucak.
Arkadaşlar kafanıza göre milli maç yapamıyorsunuz. Bu FIFA'nın belirlediği bir taktik ve bu günlerde çoğu ülke hazırlık maçı yapıyor. O nedenle zamanlama konusunda eleştiriler yersiz geldi bana.
Avrupa Şampiyonası'nda 23 kişi gidecekti fakat şu anda bu sayı 25-26 olabilir. Orada çağırmadığı adamları da şimdi çağırabilir. Sonuçta bu bir hazırlık maçı, deneme yapacak. Oraya götürdüğü kadroyla başarıya ulaştı, şimdi o kadroya girecek kaliteli oyuncularla daha başarılı olmak için çalışacaktır.
Hayrettin Yerlikaya iyi bir solbek aslında
ÜÇ İSİM KADRODAN ÇIKARILDI!..
2010 Dünya Kupası eleme grubu karşılaşmaları öncesi Şili ile bir hazırlık maçı yapacak (A) Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını sürdürdü.
BJK İnönü Stadı'nda, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşunun ardından bir süre taktik çalıştı. Yarı sahadaki çift kale maçla antrenman tamamlandı.
Antrenmanda, sakatlığı süren Selçuk'un yanı sıra, Süper Kupa maçından dönen Galatasaray'lı futbolcular Servet, Ayhan ve Mehmet Topal takımdan ayrı, koşu yaparken, Hakan Balta dinlendirildi.
Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde ve finallerde sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı çeken milli takımda, Şili maçı öncesi de benzer sorunlar yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Arda Turan'ın ardından, bugün de Caner Erkin, Sabri Sarıoğlu ve Mehmet Topuz'un, kadrodan çıkarılan yeni isimler oldukları açıklandı.
Bugün MR'ı çekilen Selçuk İnan kadroda kalırken, kadroya sakat olarak katılan Hakan Balta'nın durumunun kesinleşmediği bildirildi.
(A) Milli Futbol Takımı, yarın yapacağı antrenmanla Şili maçının hazırlıklarını tamamlayacak
M.Topuz daha dün oynuyordu, yine sakatlanmış, sonra da ben neden alınmıyorum demesin, her seferinde sakatlanıyor, koca sezon sakatlanmayan adam sadece milli maç zamanı sakatlanıyor.
Bilet fiyatları açıklanmış :D kale arkası 5, maraton 10, numaralı 20 ytl
arkadaşları ayarladık şimdi amcamın bilet ayarlaması kaldı :D
Genç ağırlıklı bir kadro ile çıkılabilir maça...
-------------------Serdar--------------------
G.Gönül--------İ.Kaş-----Servet--------U.Boral
-------------------M.Topal--------------------
S.Özkan------------Nuri-----------------Tuncay
---------------G.Ünal--Semih--------------------
Bana göre hiç denenmemiş oyuncuların bu maçta denenmesi lazım, as oyuncuların zaten nasıl oynadıkları biliniyor. Ben olsam şöyle bir kadro sahaya sürerdim.
-------------------Tolga--------------------
S.Kurtuluş--------İ.Kaş-----Ceyhun--------H.Balta
S.Özkan----------Selçuk-----Nuri----------Tuncay
---------------G.Ünal--Halil--------------------
H.Balta ve Selçuk'un hafif sakatlıkları var...
Herkes sakatLanıyor. Lig öncesi biLerek yapıyor oLmasın oyuncuLar. Kimse sezona sakat sakat başLamak istemez. Düşündürücü.
Neyse bakaLım eksik MiLLi takım neLer yapabiLecek.
Mehmet Topuzun sakatlanması tamamen tesadüf arkadaşlar bugün takımın idmanında ayrı çalışıyormuş fizyoterapist eşliğinde
yahu kim oynayacak şimdi kim kaldı kadroda?
Kadronun son hali...
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Uğur Boral, Kazım Kazım, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Servet Çetin, Mehmet Topal, Ayhan Akman (Galatasaray), Tolga Zengin, Gökhan Ünal, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Serdar Özkan (Beşiktaş),İbrahim Kaş (Getafe), Nuri Şahin (Dortmund), Tuncay Şanlı (Middlesborough), Halil Altıntop (Schalke 04), Mehmet Aurelio(Betis)
Bu milli takımın kondisyerinde mi antrenöründe mi yoksa hocasında mı, bilemiyorum artık ama mutlaka bir sorun var.
Bu kadar çok sakatlık tesadüf olamaz. EURO 2008'de de hepinizin hatırlayacağı gibi en çok sakat bizim takımdaydı, son maça 4 yedekle çıktık. Bence milli takımdaki bu sakatlık sorunu bir an önce çözülmeli, milli takıma giden sakatlanıyor.
Emre Belözoğlu'ndan örnek vereyim, Fenerbahçe'de idmanlara başladığı günden beri bir kez olsun sakatlanmadı (hep sakatlanan adam üstelik), ama milli takıma gider gitmez sakatlandı.
Fenerbhaçe ve Galatasaraylı oyunculara şans vermeyebilir, zaten sakatlık nedeniyle ayrılanlar da var, bu iki takımdan oyuncuların sakatlanması avrupa maçları öncesi sıkıntı yaratabilir. Beşiktaş daha rahat olduğu için avrupa maçı öncesi 3 oyuncu da forma giyebilir.
Hazırlık maçı fazla zorlamayacaklardır oyuncular da. İleride oynatma ihtimali daha az oyuncuları deneyecektir bu maçta.
bu maçta eğer oynarlarsa serdar özkan ve serdar kurtuluş'un performanslarını merak ediyorum...
Hazırlık maçlarında kazanamayan bir milli takımımz var. Umarım bugün kazanırız artık resmi veya hazırlık farketmeden rakiplerimize aynı ciddiyet ile çıkıp yenmemiz gerekiyor. Çünkü; kazanacağımız her galibiyet Fifa Sıralamasında ki yerimizi etkiliyor. Diğer takımların bize bakışını değiştiriyor.
Yeni oyuncuların oynatılmasından yanayım. Çünkü; asıl oyuncularımızın performansını EURO 08'de de gördük. Yeni yüzleride takıma kazandırmak için önemli bir fırsat.
Tuncay ve Aurelio'nun amatörce vuruşları yüzünden 2 tane bariz gol pozisyonu kaçırdık.
Artık defansda farklı isimler denememiz lazım..Nedense hep aynı isimleri oynatıyoruz..Avrupa şampiyonasında neler oldu gördük..Aurellio ve Tuncay çok basit golleri kaçırdı..Halada tuncay çalıma gidiyor..Veee gool geldi Halil attı:D
Yanlız halil hırs yapmış
Hakem ömer çatkıç'ın akrabasımı:D
Hazılık maçını kazandık. Resmi maç kazanmış kadar sevindim. Takım gelecek için umut veriyor ki bu Şili geçtğimiz en son resmi maçında Brezilya'yı yendi. :)