1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Milli Takımımız, Şili ile özel maç yapacak

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Egemen bu maç için çağrılmasa da ilerleyen zamanlarda kesinlikle Milli Takıma çağrılacaktır.. Hazırlık maçı da olsa uzun zaman sonra Trabzonspor'dan 4 tane oyuncu çağrılması sevindirici..
    Ben Egemen'e nazaran Giray'ın formayı alacağını düşünüyorum.Egemen bence o kadar kaliteli bir oyuncu değil.Giray'ı tercih ederim...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ben Egemen'e nazaran Giray'ın formayı alacağını düşünüyorum.Egemen bence o kadar kaliteli bir oyuncu değil.Giray'ı tercih ederim...
    Hazırlık maçlarımızda Egemen iyi bir performans sergiledi Giray henüz uyum sağlıyamamış.. tabi Oftaş'ta ki performansını sergilerse elbette Giray formayı kapacaktır.. ben ümitliyim Egemen yada Giray ikisinden biri Milli Takım'a çağrılacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Egemen'i 5-6 senedir takip ederim, Bence Milli Takımda Forma Giymeyi Hakediyor. Hırsı ve mücadeleci yapısı onun bu kadroda olmasını gerektirir diye düşünüyorum. Bursaspor'un kaptanlığını yapmış kendini gösterip iyi bir sıçrama yapıp Milli formayı giymeyi haketmiştir.

Fatih Hocanın kadroda ki tek yanlışı bence Egemeni kadroya almamış olmasıdır. İlerleyen zamanlarda bende Egemen'in milli formayı giyeceğini tahmin ediyorum.

Mesaj Yetkileri