Kupayı başından sonuna kadar hakeden ve isteyen taraf Zenit'ti ve kupayı almalarına sevindim
Giderek de Avrupa'da yükselen bir değer haline geliyorlar.Tebrikler Zenit.
Printable View
Kupayı başından sonuna kadar hakeden ve isteyen taraf Zenit'ti ve kupayı almalarına sevindim
Giderek de Avrupa'da yükselen bir değer haline geliyorlar.Tebrikler Zenit.
Yaptıklarına rağmen beğenilmeyen Ronaldo'suz Manu'yu da gördük.Tebrikler Zenit'e hakettiler aldılar.
Scholes, kolunu 2 metre kaldırıp eliyle gol attığında spiker "Gol!" diye bağırdı ya, ne deyim.:)
Hakeden kazandı, helal olsun Zenit;)
1 Hafta önce o kadar edermi diyorduk:)Gerçi tek maç ile bişey diyemeyiz ama yine de boş adam değil.
Ayrıca o kadar paranın aslı transfer değil kara para aklamak:icon_wink:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir yerde bende belirttim ama güme gitti(:
Hak etti Zenit.
Bende tekrik isterim:icon_twisted:
Bende maç öncesinde uyanmıştım aslında ama yinede Zenith çıkar yener demedim.:icon_razz: Dediğim gibi Zenith'in bu düşüşünün sebebi konsantrasyon meselesi olduğu çıktı.Ronaldo olsa farklı olabilirdi belki Man.Utd adına.Tebrikler Zenith..
Bu arada maçı seyretme imkanı bulamadım maalesef ailem yüzünden.:uzgun:
Zenit iyi oynadı. Danny ve Denisov iyi oynadı. Pogrebnyak bedavadan gol attı. Arshavin ikinci yarı girdi bir şeyler yapmaya çalıştı ama yapamadı.
açıkçası maçtan önce hiç şans vermiyordum zenit'e ama adamlar çıktı takır takır oynadı tebrikler zenit . keşke tekke de oynasaydı .
Ben demiştim demeyi sevmem ama; Zenit kazandı. :) Yukarıda arkadaşlar ManU'nun parçalayacağını söylediler ama; Zenit'te farkı yakalayacak pozisyonlara girdi. Tebrikler Zenit. ;)
Teşekkürler. ;)Quote:
Originally Posted by welet1905
Thymoschuk,Zyrianov,Denisov'lu müthiş orta saha kurgusu M.United'e adım attırmadı.Zaten geri kalanıda Danny,Arshavin,Pogrebnyak halletti.Ve maçı almasını bildiler...
Danny çok yumuşak,aşırıya kaçmıyor.Alıyor veriyor,yapması gerekeni yapıyor...
Scholes'un elle attığı gol de çok güzeldi voleybolcular bile topa öyle yöne veremez.. :D
Danny çok iyi oynadı gerçekten attığı gol harikaydı..Sanırım verilen parayı hakediyor.. :)
Güzel maç oldu,Zenit kazanmayı hakettiği maçta kupayı kazanmasını bildi.Tebrikler Zenit St. Petersburg.