Zenit kazanacak. Bu tarz kupalarda genelde UEFA'yı kazananlar gülüyor. ManU bana göre bu kupaya fazla önem vermez. Zenit kırkyılda gelebileceği bir kupa olduğundan daha çok kazanmak ister.
Zenit kazanacak. Bu tarz kupalarda genelde UEFA'yı kazananlar gülüyor. ManU bana göre bu kupaya fazla önem vermez. Zenit kırkyılda gelebileceği bir kupa olduğundan daha çok kazanmak ister.
niye önem vermesin ki avrupada sezonun en büyük takımı belli oluyor tsyd kupası değil ki kazanacağı varsa kazanır yoksa yenilir zaten.
maçı izleyecem umarım zevkli olur rooney,tevez ve hargreavsin hırslı futbolu aşırı zevk veriyor manuda.danny arshavin iklisinide çok merak ediyorum.
Bu hafta İngiltere lig maçı oynayacaklar. Sonra Şampiyonlar Ligi bu maçtaki bir sakatlık onların hem lig şampiyonluğuna hemde Şampiyonlar Liginde etkiliyebilir. Bu nedenle bu kupada kazanacakları bir maçın onlar için önemi olmaz. Zaten bu kupa Avrupa'nın en büyüğünü belirtmez. UEFA ile Şampiyonlar Ligi sahipleri kapışıyor ve transfer yapmış oluyorlar. Kadroları değişiyor.