ellerine sağlık kardeşim..
Paylaşım yapan herkese teşekkürler..
Unutmayalım ki bi insanlar bizim için bişeyler yapmaya çalışıyorlar onlara bi teşekkürü çok görmeyelim..
Printable View
ellerine sağlık kardeşim..
Paylaşım yapan herkese teşekkürler..
Unutmayalım ki bi insanlar bizim için bişeyler yapmaya çalışıyorlar onlara bi teşekkürü çok görmeyelim..
Abi üç büyüklerin kadrolarınıda yayınlarmısın ?
teşekkrürler güzel çalışma
gırıste aysberg'i nerden secıyosunuz bıraz daha acık olalım
cok teşekkürler
indirdiğin şeyin etkin kılınabilmesi için.Ortaya farklı database ler cıkıyor ve arkadasınkini seçmen gerek.
Bu arada Robinho nun m.city e gelmesinden sonra m.C denemek istedim ve klub bütcesini bilmediğim için bunda bir iyileştirme yaptınmı aysberg ? ve Medyanın tahmını bu klub için 13veya14 dü acaba bunlar edit ten düzeltilebiliyorsa bence bunları da düzeltmelisin....
tşk indirdim kullanıyorum.
aga davids'in kocaelide işi ne ayrıca schinfeld bjkden kiralık gitti biraz daha dikkatli olmak lazım databese hazırlarken :D ama yinede güzel çalışma ellerine sağlık
ya yazmiym dedim, dayanamadım... biri Allah aşkına şu başlığı düzeltsin...:)
baya bi hata var ama yinede teşekkürler ;);)
Arkadaşlar 10 eylül Tarihinde yani bugün yepyeni bir veritabanı geliyor.Bazı arkadaşların dediklerini dikkate aldım.Kusura bakmayın o kadar ince işlerle uğraştım ki bazı şeyleri unutmuşum gerçekten.Ama Bugün Öğle saatlerinde yayınlayacağım 2. versiyonda herşey daha iyi ve daha güzel olcak.Bir kaç örnek vereyim.Mesela Man City'nin başkanı artık Mansour oldu.Medya tahmini değişti vs. (Bu dediğim sadece Man City için bir örnek).2 versiyonda mini hatalar giderildi ve giderilecek.Gerçeğe uygun hala getirilecek..Az kaldı...
evet versiyon 2 geldi linkler az sonra:versiyon 2 içerik;
Evet bu V2'de Şöyle değişiklikler oldu
*Man City'nin Başkanı,Finansı,Medya Tahmini değiştirildi.
*Turkcell Super Lig'deki küçük hatalar giderildi.
*Fatih Terim'in kontratı 2012 yılına kadar uzatıldı.
*Ümit Milli Takım Antrenör'ü Hami Mandıralı olarak ayarlandı.
*Ermenistan'ın şimdi oynadığı 55.000 kişik stad ayarlandı(daha önce 15000 kişil bir stadda oynuyordu)
*İngiltere Ligi'nde Newcastle'de forma giyen J.Barton'a 12 maç ceza verildi.
*Spartak Moskova'nın Manager'i M.Laudrup olarak ayarlandı.
*Fatih Ceylan'a sakatlık eklendi.
*Oyuncu güçleri,pozizyonları,sakatlıkları tekrar güncellendi.(örn;Linderoth ve daha nicesi)
*TFF 2. Lig'deki gözden kaçan oyunculular gerçek takımarına transfer edildi.(gerçekten ayarlaması çok zor)
V2 V2 V2 V2 Linki:http://rapidshare.com/files/144073497/db_v2.rar.html
V2 linkini indirenler yeni yeniliklerle karşılaşacak.İyi Oyunlar...
kardeşim bu yamada eskide kalan sakatlıkların tümü silindimi ve yenileri eklendimi? (barış özbek sabri gibi) vs.almanya ligi fransa ispanya italya liglerindeki tüm takımların finansları gerçeğe uygun olarak ayarlandımı kardeşm mesela ben almanya liginden dortmund alıorm 499$ yazıyor finansta ve bu datanın hatalarından biri çok saçma 8.02 yamasını kullanıorm
birde uefaya intertotoya giden gerçek takımlar oyuna yansıdımı tamamen bir yanlışlık varmı bunlarda bunları cevaplarsan sevinirim
yamayı indiriorm şuan bakıcam incelicem.
davids'i kocaelinden aldınmı birde gordonu bjk kiralık olarak ayarladınmı kardeş seninde işin zor hatırlatayım dedim ellerine sağlık çalışmaların için
bu arada uefa intertoto ve şampiyonlar ligine giden takımları gerçeğe uygun olarak kendi düzenledim.almanya ingiltere italya ispanya ligleri.bunlar eksik söyleyim baştan.saha fulhamda değil evertona transfer oldu ben kendim extradanm bunlarıda yapıp qüncelledim şimdi oyun zamanı.
Yama İniyo Ellerine Sağlık Gerçektende...
davids kocaeli'de yok.Gordon Duisburg'da Kiralık.Ayarlandı artık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet arkadaşım sabri ve barış sakat.hatta kayserisporlu Fatih Ceylan'ın bile sakatlığı eklendi oyuna.Uefaya-İntertotoya ve Şampiyonlar Ligine giden takımlarımız ayarlandı.Son Şampiyonlar ayarlandı.Burdan çıkan sonuç TFF Süper Kupa Finalinde Galatasaray ve Kayserispor karşılaşıyor.
tesekkurler
ya önceki aysberg te şampiyonlar ligindeki galibeyetlerde kazanılan para miktarı yenilenmemişti acaba bu v2 de bu sorun giderildi mi?
Çok güzel bir veritabanı...
beyler burda 2 tane link var hangisinden indircez sekopej v2 linki vermiş aysbergin düzeltilmiş halimi buu??
bende V2yi indirdim ama oyunda gözükmüyor......
Ellerine sağlık, uzun süren bir iş olduğunu biliyorum..
İnce detaylarda hata gören arkadaşlara ise tavsiyem indirdikleri veritabanını FM-Editor ile açıp, takıldıkları hataları - atlanan kısımları kendilerinin ayarlaması - düzeltmesi yönünde. O program orada kullanalım diye var.
eyvallah koçum =)
evet arkadaşlar ufuak tefek hatalar hepimizin olur.ben türkiye liglerine çok önem verdim.ama elbette vardır hatalar.arkadaşımın dediği gibi ayarlayabilirsiniz.ince işleri
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
v2 diye yamıyacak arkadaşım.yine aysberg diye yazacak.+ sende 8.0.2 var mı? yoksa hemen onları hallet sonra oyunun tadını çıkar
bende 8.0.2 var
güzel bi çalışma olmuş sağol ama bence semih biraz abartılmış geldi özellikleri
güncellemen güzel olmuş yalnız oyuncu özelliklerine karışmasaydın iyi olurdu.semih çok abartılı olmuş.juventus şampiyonlar liginde milan ise UEFA kupasında olması lazımdı galatasaray'ın finansı düşmüş bu hataları düzelterek yeni güncelleme yaparsan daha iyi olur.......