1 ile 30 arası toplam 136 sonuç

Konu: Fm 2008 **aysberg** 2008-2009 Databesi v2 Gururla Sunar ...

Hybrid View

gırıste aysberg'i nerden secıyosunuz bıraz daha acık olalım

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Quote Originally Posted by hbpylmz View Post
    gırıste aysberg'i nerden secıyosunuz bıraz daha acık olalım
    indirdiğin şeyin etkin kılınabilmesi için.Ortaya farklı database ler cıkıyor ve arkadasınkini seçmen gerek.

Bu arada Robinho nun m.city e gelmesinden sonra m.C denemek istedim ve klub bütcesini bilmediğim için bunda bir iyileştirme yaptınmı aysberg ? ve Medyanın tahmını bu klub için 13veya14 dü acaba bunlar edit ten düzeltilebiliyorsa bence bunları da düzeltmelisin....

tşk indirdim kullanıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    eskisehir

Quote Originally Posted by Rais View Post
    indirdiğin şeyin etkin kılınabilmesi için.Ortaya farklı database ler cıkıyor ve arkadasınkini seçmen gerek.

Bu arada Robinho nun m.city e gelmesinden sonra m.C denemek istedim ve klub bütcesini bilmediğim için bunda bir iyileştirme yaptınmı aysberg ? ve Medyanın tahmını bu klub için 13veya14 dü acaba bunlar edit ten düzeltilebiliyorsa bence bunları da düzeltmelisin....

tşk indirdim kullanıyorum.
    evet man city şu anda en zengin klüplerden biri(hatta en zengin).ama medyanın tahmini değiştirilemiyor benim bildiğim kadarıyla.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Abi üç büyüklerin kadrolarınıda yayınlarmısın ?
    nasıl yani.resim olarak mı tam olarak anlayamadım
    Last edited by ayberk228 : 09.Eylül.2008 at 12:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri