Originally Posted by
taytopcuoglu
Zaten kaç kere konuldu: ben yaptım, yöneticiler yaptı hiç forumu okumuyorsun herhalde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Medya olayını açıklayayım şimdi basın toplantısını bitirmek istiyorsun diyelim bitir seçeneğini işaretleyip alttaki bölüme de diyorsun ki "No more question""..Ardından confirm yapıyorsun.Sonra haberler sayfasında toplantıyı bitirirken Daha fazla soru istemiyorum dedi.Diye yazıyor...
3D'nin %50'i tamamlanmış durumda şu an videoda dediklerine göre ve baya bi kamera açısı olacakmış
Basın toplantıları var, üstüste sorular sorulacak.
Oyuncuara özel antrenman yapılabilecek, stil geliştirmesi yapılabilecek,PPM eklenebilecek... (örn: flair hareketleri).
5 ana bölümde geliştirmeler yapılmış. Biri Confidence bölümü. Squad Harmony özelliği gibi bir kaç şey eklenmiş.
Transfer düzeni en baştan yapılmış, sıfırdan!
Ülke ekonomilerinden tutun kulüp gelir-bütçe dengesine kadar herşeyi dengesini takip ediyor oyun, artık bütçe dengesi üzerinden gidecek transfer dengesi.
Transfer sistemi çok etkileyici olacakmış.
Çok fazla transfer dedikodusu olacak, Fanatik-Fotomaç-Fotospor olayı.
Oyuncular ile ilgili iletişimde sanırım bir gelişim olur.
Yardımcılar maç içi dahil teknik+taktik sürekli rapor verecek.
Gadget sistemi getirilmiş yani maç sırasında oyunu durdurmadan anında oyuncu değiştirme, taktik değiştirme, antrenörün sana verdiği rapor, oyuncuyu motive etme olayı getirilmiş buda çok güzel bir yenilik...
Kadın menajer olunabilecek.
Buglar için özel panel olacak, hemen zahmetsiz gönderilebilecek.
Trial Day ise Oyuncu seçmeleri gibi bir şey, Gs altyapı seçmesi olarak düşün...Oyuncular maç yapacak sende maçların kadrolarını ayarlayacaksın maç oynanacak beğendiğini altyapına alacaksın...Bu belli günlerde oluyor..