1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Resmi Basın Bülteni

Hybrid View

Şimdi bu sene Türksportal ailesinin yaptığı FM 2008 yamaası gerçekten mükemmel. Şöyle bir sorum olacak. Bu yaptığınız yamayı FM 2009 için ufak değişiklikler yaparak kullanılamaz mı? yani komple dil dosyasını çevirmeye baştan türkçeleştirmeye gerek var mı?

Nitekim turksportal Masaüstü 2008 de açıklamaya göre ;

4 yıldır uzun uğraş verdiğimiz çalışmamızı tamamladık yazıyor. Yani dil dosyasının türkçe bir alt yapısı oluştu diye anladım ben. FM 2009 bu yamada ufak değişiklere gidilerek Türkçe olmaz mı?

İnşallah derdimi anlatabilmişimdir.

Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post
    Şimdi bu sene Türksportal ailesinin yaptığı FM 2008 yamaası gerçekten mükemmel. Şöyle bir sorum olacak. Bu yaptığınız yamayı FM 2009 için ufak değişiklikler yaparak kullanılamaz mı? yani komple dil dosyasını çevirmeye baştan türkçeleştirmeye gerek var mı?

Nitekim turksportal Masaüstü 2008 de açıklamaya göre ;

4 yıldır uzun uğraş verdiğimiz çalışmamızı tamamladık yazıyor. Yani dil dosyasının türkçe bir alt yapısı oluştu diye anladım ben. FM 2009 bu yamada ufak değişiklere gidilerek Türkçe olmaz mı?

İnşallah derdimi anlatabilmişimdir.
    dil dosyasi uyarlandiktan sonra fm2009 icin kullanilir ama ufak degisiklik degil baya buyuk degisiklikler var tamamen tahmini rakam veriyim mesela suan elimizdeki Turkceler yeni oyunun %65ini karsiliyorsa bu dil dosyalari 2009 a uyarlanir ve o uyarlanana kadar ceviri yapilir ve mesela 1-2 ay icinde %75 cikar sonra yine yavas yavas 90lara cikarz.. Bu rakamlar tamamen ornek amacli sonra cikip hani nerde demeyin Yeni oyundaki yeni ozellikler ceviri isimizi arttiriyor

Mesaj Yetkileri