Originally Posted by
physicist87
: )))))) Arkadaşlar aklınıza hemen ben geldim dimi :D E haklısınız destekleriniz için teşekkür ediyorum her zaman olduğu gibi :)
Aslında manegerlik bölümüne hiç yorum yazmadım öylesine son yazılan msjlar alanına bakıyordum ana bayanlarla alakalı bişey gördüm tıkladım hemen :D
FM de böyle bir seçenek olması gerçekten çok güzel çok sevindim :) umarım sadece mr ms yazılması için konulmamıştır yani nası diyim mesela atraksiyonlar olmalı : )) 3-5 maç kötü giderse takımım, klüp yöneticilerinden bazıları benim hakkımda çarpıcı açıklamalar yapsınlar (tabi başkan hariç bunlar divan kurulu üyeleri de olabilir :D ) , bir bayanın takımın başına getirilmesi zaten çok büyük bir hataydı başkan yol yakınken dönmeli desin :n: ya da maç önce ve sonralarında taraftar extra destek olsun ya da göreve getirilişimden sonra extra köstek :n:
98'den beri bu oyunu oynuyorum yani hemen hemen on yaşımdan beri ve ben bir bayanım ! Ve gerçekten bu oyunu çok seviyorum , günlerce uyumadığımı bilirim, oyunda 20. yılıma girdiğimi bilirim , üçüncü ligdeki bi takımı şampiyonlar ligi şampiyonu yaptığımı bilirim (tabi yıllar sonra:D ) bilirim de bilirim arkadaşlar:)