Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: FM2009 - Bayan Menajer (Yeni Özellik)

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default FM2009 - Bayan Menajer (Yeni Özellik)

Bayan - Aşkım !!!!
    Erkek - Efendim?
    Bayan - Hadi dışarı çıkalım.. çok sıkıldım
    Erkek - Yok benim şu anda UEFA maçım var olmaz!
    Bayan - Bıktım senin şu maçlarından da oyunundanda!!
    Erkek - Hadi kızma bak gel sende oyna, bak beni yenince sinirini alırsın bir hafta alay edersin : )
    Bayan - Nasıl oynayacağım?
    Erkek - Yeni menajer ekliyoruz buradan sonra bilgilerini giriyoruz
    Bayan - AMA BURADA BAYAN SEÇENEĞİ YOK!!!!

ARTIK VAR!!

her ne kadar çamaşır deterjanı reklamı gibi koksada Football Manager 2009'de bayan menajer özelliği var.

Ne dersiniz yakında bayan futbol liglerinide oyunda görür müyüz acaba?
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sanmıyorum

Sanırım bu özelliği Gökçe için koydular. Ama olumlu bir gelişme bayan futboluna olan bakış açısı yavaş yavaş değişirken bu özelliğin oyuna dahil edilmesi.

Sheriff Misafir

Evet sanırsam sadece Gökçe'ye yaradı

Smile

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    mutlaka olmalı. hem adalet adına hemde zenginlik adına

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BayanLarın zaten bu oyuna iLgisi yok denecek kadar az. Ama bu ekLenen özeLLik sayesinde bunun artış göreceğini sanmıyorum. Anca macera oLsun diye biz oyunda kendimizi bayan yaparsak yaparız
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Bence çok gereksiz olmuş. Hangi bayan pc başına oturupda Fm oynar çok garip geliyo bana

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Bence çok gereksiz olmuş. Hangi bayan pc başına oturupda Fm oynar çok garip geliyo bana

Oynayan çok sitemizdede var böyLe üyeLer bkz : ayseeg

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Gökçe abla oynuyor)
    Hem bayan olarakta futbol oynuyor.Bir talep olmasa koymazlardı değil mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Usa

Aslında büyük bir eklenti değil ama oynayan bayanların -azda olsa- hoşuna gitçektir diye düşünüyorum.
    aaaaKKKKoooo

Güzel gerçekten

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

SI'ya geçen mail atmıştım. Bizim bir Gökçe var durum böyle böyle diye.. Dinlemişler sağolsunlar
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Artık sevgilim ile oynayabileceğim. Hatta ona oyunu öğretirken daha fazla vakit geçirmiş olabilir. Yalnız bu ileride sevgilileri için kavgalara zemin hazırlayabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

artık bayanlarda manager olacak öylemi ne güzel. yandaki bayan manager'e asılırız maç esnasında. sonrada kırmızı akrtı yeriz hakemden

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by cemir05 View Post
    artık bayanlarda manager olacak öylemi ne güzel. yandaki bayan manager'e asılırız maç esnasında. sonrada kırmızı akrtı yeriz hakemden
    Olayı yanlış anladın. Oyunda Bayan menejer olmayacak sadece bayan kullanıcılar add managerden kendisini eklerken bunu kullanıcak yani oyundaki tek bayan menejer o olucak.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Olayı yanlış anladın. Oyunda Bayan menejer olmayacak sadece bayan kullanıcılar add managerden kendisini eklerken bunu kullanıcak yani oyundaki tek bayan menejer o olucak.
    Amatör kümede vardı aslında
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

O yüzden amatör küme :P

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bence fazla gerekli bir yenilik değil . olmasa da olurdu . lüks oldu yani biraz . çünkü 2008de erkek olarak seçmiyorduk kendimizi . dolayısıyla erkek ya da kız belli olmuyordu . olmasının da oyuna bi etkisi olucak mı bilmem .

18. Default

Oyuna hiçbirşey kaybettirmez, ne kadar bu oyunu oynayan herhangi bir bayan tanımasamda, elbette oynayan vardır.Onlar için gayet güzel bi jest olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sitemizde bile bu oyunun fanatiği bayanların olduğunu düşünürsek, avrupada daha fazla oynayan bayan vardır bu oyunu. Bu seçeneği eklemek çok zor olmasa gerek ve bayanlara bir jest olmuş. Biz belki anlayamıyoruz ama bayan arkadaşlarımız oyunu oynarken bu oldukça hoşlarına gidecektir. Onların açısından sevindim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fm 09'un bayan kullanıcıları için hoş bir jest olmuş ama bu oyunu daha fazla bayan kullanıcının oynamasını sağlayacak bir özellik değil bence.Dediğim gibi mevcut kullanıcılar için hoş bir jest sadece..

Fm oynayan bayan tanımıyorum demiş bazı arkadaşlar.Var sitemizde bir kaç bayan arkadaşımız bu oyunu oynayan.Mesela 26. turnuvada bizim grupta olan Melanelf yani Elif abla bu isimlerden birisi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Sanırım bu özelliği Gökçe için koydular. Ama olumlu bir gelişme bayan futboluna olan bakış açısı yavaş yavaş değişirken bu özelliğin oyuna dahil edilmesi.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Evet sanırsam sadece Gökçe'ye yaradı

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Gökçe abla oynuyor)
    Hem bayan olarakta futbol oynuyor.Bir talep olmasa koymazlardı değil mi?

Quote Originally Posted by EreN View Post
    SI'ya geçen mail atmıştım. Bizim bir Gökçe var durum böyle böyle diye.. Dinlemişler sağolsunlar

: )))))) Arkadaşlar aklınıza hemen ben geldim dimi E haklısınız destekleriniz için teşekkür ediyorum her zaman olduğu gibi

Aslında manegerlik bölümüne hiç yorum yazmadım öylesine son yazılan msjlar alanına bakıyordum ana bayanlarla alakalı bişey gördüm tıkladım hemen

FM de böyle bir seçenek olması gerçekten çok güzel çok sevindim umarım sadece mr ms yazılması için konulmamıştır yani nası diyim mesela atraksiyonlar olmalı : )) 3-5 maç kötü giderse takımım, klüp yöneticilerinden bazıları benim hakkımda çarpıcı açıklamalar yapsınlar (tabi başkan hariç bunlar divan kurulu üyeleri de olabilir ) , bir bayanın takımın başına getirilmesi zaten çok büyük bir hataydı başkan yol yakınken dönmeli desin ya da maç önce ve sonralarında taraftar extra destek olsun ya da göreve getirilişimden sonra extra köstek

98'den beri bu oyunu oynuyorum yani hemen hemen on yaşımdan beri ve ben bir bayanım ! Ve gerçekten bu oyunu çok seviyorum , günlerce uyumadığımı bilirim, oyunda 20. yılıma girdiğimi bilirim , üçüncü ligdeki bi takımı şampiyonlar ligi şampiyonu yaptığımı bilirim (tabi yıllar sonra ) bilirim de bilirim arkadaşlar
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

nası diyim mesela atraksiyonlar olmalı
    Tabi canım takım kötü giderken, kuaförden çıkarken ki resimlerin falan çıksa mesela hoş olur

Elinin hamuruyla erkek işine karışma vs. haberler.

23. Default

Ben daha bayan menejer görmediğim için güzle olacak

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Tabi canım takım kötü giderken, kuaförden çıkarken ki resimlerin falan çıksa mesela hoş olur

Elinin hamuruyla erkek işine karışma vs. haberler.
    eheh kızacak şimdi
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    neresini anlamadım ya. bayan manager olacak işte..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu oyunu oynayan bayanlar tanıyorum. Hatta burdaki bir turnuvada, beni elemişti Napoli takımıyla Ama bende Rizespor'dum yani benden de bişe beklemeyin Bayanlar için iyi oldu bu özellik.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kardeşim oynardı bu oyunu ama yaptığım büyük övgülere rağmen, oyunun ilk 10 dakikasını oynayabildi, o da oyun kurulumunu oynadı. Bir erkek futbol takımını bir bayan menajerin çalıştırması saçmalık olsa da bayan oyuncuları düşündükleri için yaptıklarından birşey diyemiyoruz tabi. Hayırlı olsun ne diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    msconfig

bayanlar ligi ayrı bi platform değil mi? yani bi süperlig maçında bayan futbolcu oynayabilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında çok çok yanlış yapılmış. Fm 2009 Man ve Fm 2009 Women adı altında çıkartacaklardı.

TAbi ki iyi bir eklenti fakat bildiğim bayan menajer yok. Acaba neden eklediler. Bayanların ilgisini oyuna çekmek için bir yöntem olabilir..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri