-
-
Kayseri:1 Psg:2 Maç Sonucu
-
1-2 bitti sanırım 1-1 bitse daha iyi olurdu :)
Pankartı anlıyamadım Karizma aykut ?
-
Yok yahu o benim imzam..:D
-
Bir an mesaj gibi geldide :)
-
1-1'di yahu ne zaman 2-1 oldu :) İşi çok zor olucak ikinci maç Kayserispor'un.
-
Maçtan biraz önce eve ulaştım Kayseri daha başlarda ceza yayının üzerinden M.Eren'in vurduğu top direkten döndü..Kayseri tam maça iyi başladık diyorduk ki PSG in duran top organizasyonuyla golü geldi..Aslında pekte organizasyon sayılmaz tamamen bireysel hatalardan Kayseri kalecisi çok korkak davrandı ve topa çıkmadı sonucunda top Kezmanın önüne düştü ve gol oldu.. 1-0
Bu dakikadan sonra adeta PSG kendi sahasına gömüldü..İlk yarı Kayseri her ne kadar rakip ceza alanına girmeye çalışsa da rakip fırsat vermedi ve Kayseri uzaktan şutlarla kaleyi yokladı..Umut Kocin'in taç çizgisinden topu gelişine vuruşu gerçekten çok hoştu..
2. yarı oyunda değişiklik yoktu ve fazla pozisyonda bulunmadı.Oyuncu değişikliklerinden sonra maça hareket geldi ve Kayseri 65. dk'dan sonra oyunu rakip yarı alana yığdı..Her ne kadar çabalansada Kayserispor beklerinin atağa çıkmaması sebebiyle Kayseri oyunu göbekten kurmak zorunda kaldı..Son dakikalarda duran topta 4. kere defanstan seken topa Toledo vurdu durumu 1-1 e getirdi..Tıopu almak için kaleye gittiğinden rakip defans 13 numara (adını hatırlamıyorum) Toledoyu indirdi ve gerginlik yaşandı ve hakem bu olayı sadece sarı kartla geçiştirdi..
Yine son anlarda Kayseri atağa çıktığı bir anda PSG topu kaptı defansımızın arkasına topu gönderdi.Luyindula deparı attı ver topla buluştu ve kaleyi bulan 2. PSG şutuda gol oldu.. 2-1
Oyunu izlenimim böyledi..Oyunculardan ise Eren Güngör çok ama çok iyidi..Saidou Kayserispor'un temposunu düşüren adamdı..Abdullah çok çabaladı ancak vasatı aşamadı..Ali Turan çok basit hatalar yaptı..Kaleci Suleymonou Kayserispor'a hiç yakışmıyor toplara çıkmaktan adeta korkuyor..Aghahowa çok koştu ancak yanlız kaldı ancak bir atakta gerçekten çok iyi depar attı ve rakibini oyundan düşürdü..
PSG zaman geçirmeye çalışması normal ancak bunu belli etmesi çok komik bir pozisyonda M.Eren 3 defans oyuncusu arasına daldı pozisyondan sonra 3 oyuncuda birbirinden habersiz olarak yerde kıvranıyordu yani bu kadar da olmaz dedirtecek cinstendi..Hakem bize karşı kart konusunda çok cömertti keşke PSG karşısında da bu kadar cömert olabilseydi..
-
Kayseri'nin evinde 2-1 kaybetmesi kötü olmuş.Şimdi orada 2 farklı kazanması gerekecek.Sakatlar felan o zamana kadar takıma katılırsa belki bir şans olabilir ama işleri daha zor artık..
-
Dün PSG gerçekten futbol oynamadı kazanılmayacak maç değildi ancak kaleyi tutan 2 şutta gol oldu bu nedenle savunmada önlem almalı Kayserispor..
-
Çok kötü yenlgi oldu bizim için adamlar iki kez geldi ikisinide gole çevirdi biz daha çok pozisyona girdik ama takımda forvet yoktu sağbekte durmuşla ortada turgayla olacak iş değildi zaten.Sağlık olsun ama benim hala umudum var PSG elenmeyecek takım değil cangele ragıp koray puroviçin diğer maçta oynaması gerek.