Maçı izlemedim ama neden se Bjk'nin kazanmasına sevindim.. :p
Printable View
Maçı izlemedim ama neden se Bjk'nin kazanmasına sevindim.. :p
Zannediyorum gruptan çıkma şansımız çok çok düşük .. Antalya ve Antep Bld maçlarında umarım izlemediğimiz genç oyuncuları izleriz ..
Yenilgiye rağmen çok çok üzüldüğümü söyleyemem .. Gerçekten sezonun en istekli oyunlarından birini oynadık .. Maç sonu takımımızı alkışladık .. Hacettepe maçındaki gibi tutuk bir oyun ile ecel terleri döküp kazanmaktansa böyle başımız dik mağlup olalım ..
sezonun en iyi oyununu oynadık beşiktaşa karşı.yattaranın 2 pozisyonunda vurmayı denese sonuç farklı olabilirdi.büyük bir olasılıklada kupadan elendik. trabzonspor için bir başarısızlıktır elenmek.
Umut - Gökhan yetersiz olabilir daha doğrusu Umut çok ama çok yetersiz olabilir , aylardır ona tahammül edip ve şu maçta yorulan bir takıma 80.dakika da ancaak müdahale etmek de o hocanın yetersizliğidir.
Neyse takımı ilk kez bu kadar beğendim. Mükemmel efor sarfettiler. Bu takımın sol kanadı ve sağ beki olmamasına rağmen , ön liberosu yıllardır Hüseyin olmasına rağmen ; rakibi ve oyunu iyi analiz edebilen , belirli taktik stratejileri olan bir teknik adamımız olsa herşeye rağmen böyle bir ligde şampiyonluk zor değil.
Ersun Yanal'a tepkiyi anlayamıyorum Trabzon'da Trabzon maçın hakimiydi kale önüne kadar evlere şenlik geldiler.Son pasları ve vuruşları yapamadılar.Sadece Gökhan,Umut değil Yattara'da Selçuk'da kaçırdı.Bence esas hata Sylla'da ilk yarıda ilk gelen topu düzgün çelemedi bile gol geldi.2.golde ters ayakta yakalandı.
Ba$kan aciklama yapiyor, Turkiyenin en iyi forvetleri hatti bizde. Teknik adam olsan simdi gidip forvet transferi istiyebilirmisin ????
Ersun Yanal a denilen sozlere gulmekten baska bisey yapmiyorum, takim bukadar iyi top oynuyor. Ziya Dogan veya Lazaronimi gelsin . . . . . .
Takım ilk kez iyi oynadı . Siz maçları nasıl izliyorsunuz ?
Daha şurda kaç gün önceki Hacettepe maçı var rezil bir oyun sergiledik. İzlediniz mi ?
Selçuk İnan adam nerdeyse saha da geberip gidecek hadi onu geçtik 65 den sonra ortasaha çöktü bunu Ersun Yanal görüpte müdahale etmiyorsa ne diye o yedek kulübesinde duruyor ?
Şu maçta yapılabilecek tek değişiklik Yattara - Isaac mi dir ? Senin ortasahan oyundan düşmüş , bir tek sağ kanattan atak yapabiliyorsan onuda dışarı alıp Isaac'ı yerine koyuyorsun.
Boş boş konuşmaya gerek yok mahalle maçı oynanmıyor o sahalarda ortasahası bitip tükenen , kanatlarında adam olmayan bir takım pozisyona giremez.İşte burda Ersun Yanal'a iş düşüyor ama o hala ezbercilikten yana.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
E senin vazgeçilmezin var Umut Bulut ? Söylermisin bana şu maçta 90 dakika da tek bir olumlu hareketi var mı ? 2 Pozisyonda topu önüne alamadı , hadi alsa bile zaten beceripte gol atamazdı ya neyse.
Kim oynicakti, kufur edip kusturdugumuz Ergin Kele$mi.
Trabzon kupaya veda edecek sanırım..
Trabzonspor 2 forvetle oynamaya mecbur mu ? Öyle bir kural mı var ? Hatta Umut - Gökhan gibi anlaşamayan 2 oyuncuda aylardır ısrar edip geriye düşünce de Isaac'ı sokup 3 lü forvete dönmek mi gerekiyor ?
Orta sahamızda Colman , Selçuk da gol atabilen oyuncular ne gerek var çift forvete . Hala söylemedin bana Umut'un şu takıma kattıklarını ?
Bir Trabzonlu olsam kupanın kaybedilmesine sevinirdim şu aşamada. Yahu ne olacak ki kupayı alsan ne olacak? uefa ya gideceksin. Trabzon ligte 4. olsa yine uefaya gidecek.
Bir kere kadro nispeten de değil, çok ama çok kısıtlı. Çıksan üst turlara 2-3 oyuncu kaybetsen şu Türkiye Kupasında. Hem ligten hem kupadan olursan ne olacak.
Trabzon aylar öncesinden hedefini lig üzerine yapmadımı ee o zaman üzülecek fazla bişey yok.
Trabzonluların aksine bir beşiktaşlı olsamda çok sevinirdim. Neden kadro geniş ve gençlerle süslü çünkü. Bol bol yetecek kadar rotasyon adamı var takımda. Etkilemez yani en azından Türkiye ve Lig kupasında idare eder bu kadro.
Takımım elenmesin ki Aydın Serdar Tuna Batuhan forma bulabilsin.
İşin özü iki takım içinde kabul edilebilir birşey oldu. Beşiktaş çıkmayı. Trabzon kalmayı garantiledi. İkisi içinde hayırlı oldu.
Pivot forveti olmayan takim, tek forvet oyniyamaz ... Topu ayaginda Gokhanmi tutacak :) 100de yuzluk goller atamiorda bukadar buyuk bi gorevmi verilcek ona
Soru: sizce ersun yanal başarılı olur mu?
slevin kelevra
Ziya Doğan: Bence olur, şuan da iyi bir takım oluşturdu, Büyükler içinde en dengeli takım Trabzonspor. Burda da Ersun Hocanın rolu büyük diye düşünüyorum.
Soru: Trabzonsporun Şu Anki Durumunu Nasıl Görüyorsunuz ?
Enes Kondak
Ziya Doğan: Trabzonspor'un durumu gayet iyi. Büyükler içinde en dengeli takıma sahip. Geçmişteki, problemler yaşanmıyor. Yönetim kurulu birlik beraberlik anlamında çok iyi işler yaptı. Bütünlüğü sağladı.
Beşiktaş savunmasının özel önlem aldığı Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara dün sahada kaldığı süre boyuncu rakip kaleye isabetli şut gönderemedi. Egemen'in attığı golde atağı başlatan isim olan yıldız futbolcu, Beşiktaş ceza alanına 3 isabetli orta yaptı. 8'i ikili mücadelede olmak üzere toplam 23 top kaybı yapan Yattara, bordo-mavili takımın en çok top kaybeden oyuncusu oldu. Gineli yıldız 77. dakikada ise yerini İsaac Promise'e bıraktı.
Bu kuralıda mı sen koydun pivot forveti olmayan takım tek forvet oynayamaz ? Julius Aghahowa Kadıkoyde tek forvet 3 gol. Milan Baros tek forvet oynuyor , Guiza tek forvet oynuyordu. Avrupa'dan hiç bahsetmiyeyim zaten..
Neyse sen yine Yattara'yı hedef alıyorsun aranızda birşeyler geçti heralde..Ben sana Umut Bulut diyorum sen Yattara böyle , Yattara şöyle diyorsun, ama Yattara oyundayken tüm ataklarımızı sağ kanattan yaptığımızı , gollük pozisyonlar hazırladığını ve oyunda kaldığı sürece İbrahim Üzülmez hatta Zapo'nun ileriye çıkamadığını söylemiyorsun ? Yattara çıkınca Beşiktaş da rahatladı Zapo bile gitti gol buldu.
Ama yok sen şimdi Umut koşuyor ediyor falan dersin. Gökhan ilk yarıda Umut'u kaleciyle karşı karşıya kalacak pozisyona soktu , peki Umut ne yaptı hala söylemiyorsun 1 tane olumlu hareketini ? Ayrıca Gökhan yeri geliyor kaleye şut çekebiliyor , kanattan orta yapıp asist de yapabiliyor.. Bunların hangisi Umut'ta var ?
Ayrıca Ersun Yanal ile çıktığımız 7 derbi maçında 1 galibiyet alabildik , o da geçen sene ligin son maçı olan Fenerbahçe maçı idi. Büyük maç kazandırmak beceri işidir , o beğenilmeyen Ziya Doğan bile derbi maçlarında rakibe göre çıkarıyordu takımı. Bazı güçsüz takımları öyle böyle yenebilirsin ama büyük maçlarda iki takımın hocaları ve stratejileri ön plana çıkar. Sanmıyorum ki önümüzdeki kalan derbi maçlarında da yüzümüz gülsün.
bi adam gibi kalecmz olmadı ya lanet olsun dıcem artık sektırme da al şu topu elıne onur oynasın ya ne farkeder kı kaleyı bı kere gelıp onu da yıceklerse bırakın onur yesın ya bari,adamı kazanırız belki yıldız kalecı olmaz yıldız kalecı yetiştirilir.yıne umutla başlamış bunuda ıstemıyodum yıne oyle yaptı
emrah burda sana katılıyorum rakibe göre oynamalıyız yoksa sonuc alamayız 7de 1 çok kötü bi istatistik
FC - Gökhan
AMR - Yattara
AML - Isaac
AMC - Colman
MC - Selçuk
MC - Hüseyin
Böyle bir orta saha ve hücum hattı kurulamaz mı ?
Sylva ilk yarıdaki tek pozisyonda topu sektirdi o da onun talihsizliği. Ayrıca aynı şutları Selçuk , Gökhan Ünal da çekti Bjk kalecisi Hakan da sektirdi ama nedense bizim 2 forvetimizinde önüne düşmedi ( aslında düşerdi de bizim 2 forvetimiz nerde duracaklarını bilmiyorlar )
Onun dışında maç boyunca Sylva iyiydi bence. Gerek ani çıkışları , yantoplarda ki üstünlüğü ve en önemlisi topu hemen oyuna sokup bizi atağa kaldırdı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bende uzun zamandır bundan bahsediyorum , sen bile Beşiktaş'lı olmana rağmen şu hücüm hattını düşünebiliyorsun tabi aklın yolu birdir , nedense Ersun Hoca çift forvette ısrar edip takımı eksik oynatıyor , çift forvet oynuyoruz ve soldan gelen bir tane orta yok daha doğrusu sol kanatta adam yok , sağ kanattan yine Yattara orta kesiyor ve bütün maçlarda olduğu gibi Ersun Yanal'ın ezberci anlayışı oyuna müdahale ediyor , tek kanadı olan bir takımı kanatsız hale getirip 3 forvete döndürüyor dün de olduğu gibi maç o dakikadan itibaren bitiyor.
Agahowa kac macta p performansi gostermis, Fenerbahcenin defansi o macta yayla gibiydi.
Baros Fenerbahce macinda sag kanat oynadi, cok vazgecilmez bi tek forvet olsaydi bu macta tek basina ilerde olurdu.
Guiza ise sen bu oyuncuyu aylardir elestiriyosun tek forvet oynadigi zaman.
Ben Umutu Yattara'ya tercih etmiyorum. Oynayan bi Yattara icin ben takimdan iki futbolcu cikaririm, cunku okadar iyi oynuyor. Ama ben bukadar iyi bi futbolcuyu bukadar pasif gordumu zoruma gidiyor, Hasan Ucuncu oynasa daha iyi bile derim.
Bu takima kesinlikle bi sag bek lazim, belki bide iyi bi forvet. Ne bilim Huseyini istiyordu Zenit versinler onu Fatihi geri alsinlar.
Gk. Sylva
Dr. TRANSFER $ART
Dl. Cale
Dc. Song
Dc.Egemen
Mc. Serkan
Mc. Colman
Mc. Selcuk
Aml. Isaac
Amr. Yattara
Fc. Gokhan Unal
Trabzon ilk yarıda üstün olan taraftı ancak golü bulan taraf bizdik.Kaleci Sylva'nın büyük hatasını takipçiliği ile iyi değerlendirdi Bobo.2.yarıdada üstün gözüken taraf Trabzonspor'du.İbrahim Toraman'ın topu uzaklaştırma konusunda bir anlık kararsızlığı beraberlik golünü kazandırdı Trabzonspor'a.Maçın ilerleyen dakikalarda maç boyunca üstün taraf olan Trabzonsporlu oyuncular oyundan düşünce oyunun hakimiyetini ele geçirdik.91'dede Bobo'nun iyi ortasını güzel bir kafa vuruşu ile gol yapan Zapotocny sayesinde maçı kazanmasını bildik.Önemli eksiklerimizin olduğu ve önemli oyuncularımızın dinlendirildiği zorlu Trabzon deplasmanından 3 puan ile dönmek sevindirici.Bu galibiyet ile gruptan çıkmayı garantiledik büyük oranda.Takımımı tebrik ediyorum galibiyetinden ötürü..