Quote Originally Posted by ibig61 View Post
Pivot forveti olmayan takim, tek forvet oyniyamaz ... Topu ayaginda Gokhanmi tutacak 100de yuzluk goller atamiorda bukadar buyuk bi gorevmi verilcek ona

Soru: sizce ersun yanal başarılı olur mu?
slevin kelevra

Ziya Doğan: Bence olur, şuan da iyi bir takım oluşturdu, Büyükler içinde en dengeli takım Trabzonspor. Burda da Ersun Hocanın rolu büyük diye düşünüyorum.

Soru: Trabzonsporun Şu Anki Durumunu Nasıl Görüyorsunuz ?
Enes Kondak

Ziya Doğan: Trabzonspor'un durumu gayet iyi. Büyükler içinde en dengeli takıma sahip. Geçmişteki, problemler yaşanmıyor. Yönetim kurulu birlik beraberlik anlamında çok iyi işler yaptı. Bütünlüğü sağladı.

Beşiktaş savunmasının özel önlem aldığı Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara dün sahada kaldığı süre boyuncu rakip kaleye isabetli şut gönderemedi. Egemen'in attığı golde atağı başlatan isim olan yıldız futbolcu, Beşiktaş ceza alanına 3 isabetli orta yaptı. 8'i ikili mücadelede olmak üzere toplam 23 top kaybı yapan Yattara, bordo-mavili takımın en çok top kaybeden oyuncusu oldu. Gineli yıldız 77. dakikada ise yerini İsaac Promise'e bıraktı.

Bu kuralıda mı sen koydun pivot forveti olmayan takım tek forvet oynayamaz ? Julius Aghahowa Kadıkoyde tek forvet 3 gol. Milan Baros tek forvet oynuyor , Guiza tek forvet oynuyordu. Avrupa'dan hiç bahsetmiyeyim zaten..

Neyse sen yine Yattara'yı hedef alıyorsun aranızda birşeyler geçti heralde..Ben sana Umut Bulut diyorum sen Yattara böyle , Yattara şöyle diyorsun, ama Yattara oyundayken tüm ataklarımızı sağ kanattan yaptığımızı , gollük pozisyonlar hazırladığını ve oyunda kaldığı sürece İbrahim Üzülmez hatta Zapo'nun ileriye çıkamadığını söylemiyorsun ? Yattara çıkınca Beşiktaş da rahatladı Zapo bile gitti gol buldu.

Ama yok sen şimdi Umut koşuyor ediyor falan dersin. Gökhan ilk yarıda Umut'u kaleciyle karşı karşıya kalacak pozisyona soktu , peki Umut ne yaptı hala söylemiyorsun 1 tane olumlu hareketini ? Ayrıca Gökhan yeri geliyor kaleye şut çekebiliyor , kanattan orta yapıp asist de yapabiliyor.. Bunların hangisi Umut'ta var ?

Ayrıca Ersun Yanal ile çıktığımız 7 derbi maçında 1 galibiyet alabildik , o da geçen sene ligin son maçı olan Fenerbahçe maçı idi. Büyük maç kazandırmak beceri işidir , o beğenilmeyen Ziya Doğan bile derbi maçlarında rakibe göre çıkarıyordu takımı. Bazı güçsüz takımları öyle böyle yenebilirsin ama büyük maçlarda iki takımın hocaları ve stratejileri ön plana çıkar. Sanmıyorum ki önümüzdeki kalan derbi maçlarında da yüzümüz gülsün.