Bunu söylemek çok zordu sanırım.
Printable View
Şimdi olaylara farklı yerlerden bakıyoruz bence.
Hangi takım küfür ederse etsin arkadaşım. Bu yanlış olduğu gerçiğini değiştirmez. Bursaspor tribününde adını hatırlayamadım kusura bakma bayanlar oturuyor izliyor. Bu dediğimi bağışla sen kız arkadaşın, ailen yanında o küfürleri ettirir misin?
Bunu herkes yapıyor diye söylemek ile olmaz.
Ben dedim ki: Teksas (Amerika kıtası) ne halttır onu biliyorum dedim. Bu konuda da iddaalıyım. Devamında da Bursaspor'un neden Teksas ismini kullandığını anlamadığını söyledim -gerçekten bilmiyorum- Orada yanlış yapmadım yani.
Ayrıca eyvallah kim koymuşsa koymuş. Siz benimsemişsiniz, bu da var.
Sağol.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zor tabi...
Selim Abi ve Darko Reisten dinlediğim kadarıyla Sakaryada oluyor o olay arkadaşım ama araştıraım ben genede...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1963ten beri bir Türkiye Kupası Ve 2. lig şampiyonluğu başka dişe dokunur bişey yok bizde de buna rağmen taraftar olarak hep yanlarındaydık yanlarında olucaz.Ama inşallah sportif olarak da istediğimiz başarıları alıcaz....
Bu konularda her zaman tartışma çıkar...
Ama genel olarak düşüncelerimi belirtmek isterim;Bursaspor taraftarı Türkiye'de çok önemli bir yere sahiptir.Ama en iyisi değildir...
bence tüekiyede en iyi taraftar grupları sırasıyla
1-Teksas (bursa)
2-Gecekondu (ankara)
3-Çarşı (beşiktaş)
Burda kendi taraftarlarını öven arkadaşlara soruyorum. Sizin takımınız 3-0 yenikken kupadan elenmişken siz neler yapıyosunuz ? Hakeme küfür - Başkana küfür - Futbolcuya küfür - Federasyon şaşırma sabrımızı taşırma. Bursa seyircisi herkese ders verdi. Sadece bir ara 5 dk falan sustular. Ondan snrada heryeri inlettiler. Yaptıkları ıslık şovunu yapabilecek 2. taraftar grubu kim söylermisiniz ?
Mikrofoncu arkadaş. Kapalıdan mikrofonları alındı diye olay çıkaran taraftarlarıda biliyoruz biz merak etme. Sadece spor sitelerinde okumakla öğrenilmiyo herşey. Birazda yaşaman gerekiyo.
1.Carsi
2.Teksas
3.GFB
bnce boyle siralama ....
Bence en iyisidir:):):)...
Tabiy bu değişir kişiden kişiye ama diyorum bizim hiç bir başarımız yokken böyle taraftarımız varsa sivas gibi olabilsek düşünün gerisini.Stadımız kötü meda gücümü çok yok ekonomik olarak çok kötü durumdayız Menderesten kalma(abartmıyorum) otobüslerle istanbula gidiyoruz hatta sivasa gitti o otobüs ama genede bu kadar iyiyiz çok taraftar gördüm(beşiktaş taraftarını hiç canlı görmedim) ama en iyisi biziz heee bunu ben söylemiyorum Türkiye söylyor...
Not:Tartışma çıkarmak için söylemedim...
Komediya en iyiymiş :D
Selim abi kraldır yaa..
En iyi taraftarın Beşiktaş taraftarı olduğunu herkes biliyor bir maça bakmamız doğru olmaz Beşiktaş taraftarı yıllardır böyle.. Ama Bursaspor taraftarı da oldukça ateşli.. :)
ya abisi burda en iyi taraftar konusunu tartışmaya kalkarsak senle çok altta kalırsın be.. :)
en iyi taraftar diyorsun şimdi iyi güzel ona baklırsa Göztepe yi ne yapacaksın adamlar amatör'deyken play off oynadıkları dönemde stadyum almadı taraftarlarını buna ne demeli?
ben zaten sana bir şey söylemedim ki
sadece bende senin görüşüne karşılık ufak yönlü bir örnek verdim konuşmaya gelmiyor demekki. k.b
Selim aga iyidir hoştur çok severim kendisini ama her tribün lideri gibi çorbasına bakar.Acunun ikram ettiği meblağı bilmek lazım:):):)
Not:Ama insan olarak çok iyidir deplasmanda 1 kşi bırakmaz dışarda.Çok bilet vermiştir bana bugüne kadar hakkaten hakkını ödiyemem Selim Abinin.....
her liderin yaptığı iştir, şimdi sana bile öyle teklif gelse neler yaparsın değil mi :)
edit.
Neyseee bişey demiyorum sen gülmeye devam et gün gelicek ANADOLUNUN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKÜCEKSİNİZ...
Devam et gülmeye :D
Bizim yaptığımız büyüklüktür. Fenerbahçe taraftarını da gördük bugün 2-0 olduğunda homurdanmalar arttı ve yönetim aleyhine tezahüratlar başladı.
Bu tür konuları bu başlık altında konuşun tartışın.
http://forum.turksportal.net/vb/show...ht=futbol+kafe
Tabii olayı kişiselleştirmeden tartışmayı başarabilirseniz ki hiç sanmıyorum. Şu konuda bile enaz 3-5 tane ceza alabilecek tarzda mesaj var. Ama ceza vermekle değişeceğinizi de hiç sanmıyorum. İlk mesajla altındaki mesajlara bir bakın ne kadar alakalı. Olay taratarları karşılaştırmak değil ama konunun ana fikri buraya sapıyor.
Bu arada en iyi taraftar grubu maça gitmeyen taraftardır buda benim fikrim. :)
Konu kilitlenmiştir.