1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Yok Böyle Bir Taraftar!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    En iyi taraftarın Beşiktaş taraftarı olduğunu herkes biliyor bir maça bakmamız doğru olmaz Beşiktaş taraftarı yıllardır böyle.. Ama Bursaspor taraftarı da oldukça ateşli..

ya abisi burda en iyi taraftar konusunu tartışmaya kalkarsak senle çok altta kalırsın be..

en iyi taraftar diyorsun şimdi iyi güzel ona baklırsa Göztepe yi ne yapacaksın adamlar amatör'deyken play off oynadıkları dönemde stadyum almadı taraftarlarını buna ne demeli?

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post

ya abisi burda en iyi taraftar konusunu tartışmaya kalkarsak senle çok altta kalırsın be..

en iyi taraftar diyorsun şimdi iyi güzel ona baklırsa Göztepe yi ne yapacaksın adamlar amatör'deyken play off oynadıkları dönemde stadyum almadı taraftarlarını buna ne demeli?
    Ben burada kendi görüşümü belirttim Beşiktaş taraftarı daha iyi bir taraftar bana göre ama Bursaspor'un taraftarına birşey söylemedim burda fikrimi söylüyorum isteyen katılır isteyen katılmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ben zaten sana bir şey söylemedim ki
    sadece bende senin görüşüne karşılık ufak yönlü bir örnek verdim konuşmaya gelmiyor demekki. k.b

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    ben zaten sana bir şey söylemedim ki
    sadece bende senin görüşüne karşılık ufak yönlü bir örnek verdim konuşmaya gelmiyor demekki. k.b
    tamam , yanlış anladıysam kusura bakma..

Mesaj Yetkileri