bu maçı kazanırız galiba.Hacettepe zaten ligi en kötü takımı ilk yarıda gol atarsak maç çözülür atamazsak Hacettepe kapanır ve 0-0 ın üstüne yatmaya çalışır.Öyle olursa büyük ihtimal maç berabere biter.
Printable View
bu maçı kazanırız galiba.Hacettepe zaten ligi en kötü takımı ilk yarıda gol atarsak maç çözülür atamazsak Hacettepe kapanır ve 0-0 ın üstüne yatmaya çalışır.Öyle olursa büyük ihtimal maç berabere biter.
Tamam koptu bu maç.
Kaptan çıktı sahneye..:0:
Güiza olsa kaleye vurudu ordan :D:D Gerçekten iyi anlaşıyor Alex ile Semih. Ve maçtan önce Piyer Arzumanla görüşmüşler, Güiza 2 hafta daha yok sanırım. Oh ne güzel bir haber :D
Semih yaptı galiba asisti.
Sen nesin be Alex böyle. :}
Abi bu Alex napıyor ya :D 2-0
Yarın Federasyona başvurmalı fenerbahçe guiza cezası için..Dahada arttırsınlar.. :D
Sakatlanmış galiba Güiza :D Şöyle bi 1-2 ay gitsin :D
Bize ne federasyondan Guiza'dan Aragones Semih'i görsün!
Şuanki skorda katkıları büyük olan Guiza'ya sevgilerimi yolluyorum.
şaka gibi . guiza gitti dertler bitti :D
Lugano ! ...3-0
Luganooo :D Bi de semih atsa tadından yenmeyecek.
yeni kral Lugano
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aslanim Semihh beee
Kral Attı..4-0
İlk gol; asist Semih gol Alex, ikinci gol; asist Alex gol Semih.
Deivid 5 oldu 5 ..
OF OF OF OFFFF Bu nasil bir gol bu nasil bir taktik
ilk yarı 5-0.Kazanamak için 14 milyon dolar harcayan tek kulüp bizizdir heralde.Helal Olsun Sana SEMİH
Üstad bence bu iş sadece Semih ile alakalı değil. Takım hırslı oynuyor ilk başta bu var. İkincisi Hacettepe çok çok kötü. Üçüncüsü orta saha iyi. Emre çok koşuyor.
Guiza bu sebeplerden bir tanesi, asla tek değil.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Frikik nasıl atılır dersi verdi Alex - Carlos ve Deivid!
Yok böyle bişey yaaa. Maçı 90 dk izlerm yeniliriz. Markete gittim geldim 5 gol oldu :D 5. golü tam açtm arkadaş sakat pozisyon gol geliyo dedi gol oldu :n:
2. yarıda inş. Saçma sapan oyuncu değişiklikleri yapmayız.
dediğin doğru Oğulcan ama şöyle bir durumda varki Semih ilerde top tutan, ilerde yalnızken topu saklayıp arkadaşlarını gelmesini bekleyebilen,hücüm organizyonlarında rahatlıkla pas alışverişine girebielen bir oyuncu.Bu özelliklerin hiç biri Güiza'da yok.Onun için takım daha derli toplu görünüyor.Tabi bunda Hacettepe'nin çok kötü oyununun da etkisi var.
Helal Olsun Fenerbahçeye Gerçekten Hırs Yapmışlar 5 Tane Ne Demek Yahu
Gökhan Emreciksin'i izlemek istiyorum. Umarım ikinci yarı oyuna alır aramazsan aramagones.
Bu Semih ofans anlaminda takimdaki herkesin performansini arttiriyor basta Alex olmak uzere Ugur bile Semih varken daha iyi oynuyor cunku istedigi gibi onune toplar aliyor. Orta sahadan ileri cikanlar Semihle ver-kac yapabiliyor. Rakip yari sahada Semih, Alex, Deivid kucuk kucuk ucgenler kurarak kisa paslar yapiyor takimi ilerde tutuyor. Daha ne istenirki bir fotvetten
Dikkat edin, Erdogan Arica mactan sonra Fenerbahce'li futbolculari kovalayabilir. :D
Oğulcan'ın dediği gibi Güiza'nın yerine Semih'in oynaması skorun böyle olmasında tek etken değil. Tabi ki Semih bu sistemin biçilmiş kaftanıdır fakat İBB maçında Tjikuzu ortasahadan koşarak gelip 2. golü atarken onu tutması gereken Deniz izliyordu. İBB maçında kimse görevini yapmadığından yenildik oysa ki bugün herkes görevini fazlasıyla yapıyor. Alex yanılmıyorsam 2 asist 2 golle oynuyor, Emre ortasahada çok fazla pas alışverişinde bulunuyor, defansa da gereği kadar yardım ediyor. Uğur biraz sönük kaldı sadece o kadar.
Ayrıca; Hacettepe'nin bu kadar sert oynamasına anlam veremedim.
Beyaz mendiller sallandı mı acaba ? Eğer sallandıysa resim falan var mı ?
Kazim girdi Gokhan yine oynamaycak anlasilan