Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne oLur ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

22 81.48%
  • Berabere biter

0 0%
  • Hacettepe kazanır

5 18.52%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 199 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Hacettepe [ TSL 20. Hafta ]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Default Fenerbahçe - Hacettepe [ TSL 20. Hafta ]

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Geçen hafta şampiyonluğa havlu attık.Bundan sonra ilk hedef kupa ve Uefa kupasına katılma olmalıdır.Maça gelirsek Semih-Alex ikilisi bu maçı rahat kazanmamızı sağlayacak kilit isimler.Rahat kazanırız Alex ve Semih goller atar düşüncesindeyim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kaybeden taraf olmayı tercih ediyorum umarımda kaybederiz..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Hacettepe ismi yanlis yazilmis. Tek "c" harfi var.

Fenerbahce takimi artik ligden koptu bu dakikadan sonra sampiyonluk umidim yok. Hic olmassa bir mucize ile ikinci olmaliyiz. Sanirim bizden iyi olmasinlar Hacetepeyi yenebiliriz.

Guiza zorunlulukdan oynamiyor. Bu cok guzel bir haber. Semih umarim bu mac kendini gosterebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sınıftan arkadasım bu maca gıdecekmıs. Ne ısın var olum Hacettepe macında dedım ne var olum dısımıze gore rakıp dedı =) her ne kadar saka olsa da bir Fenerbahcelıden bunları duymak ılgınc. Bu durumlara gelmesı falan bu sezon kabus fenerbahce ıcın FTK dısında. Bence Fenerbahce farklı kazanır ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe...!!

hekem abi bizlere iyilik yapsana 2 3 ofsayt'ı atlasana. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hacettepe de bir süpriz yapar mı acaba?

Kadıköy olmasa neden olmasın derdim ama sanırım kazanırız. Hatta 3-0 falan olursa geçen haftayı unuturuz bile.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe , Galatasaray ve Beşiktaş , ortak bir pankart ile çıkmalı maça
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Fenerbahçe 6-7 gol yer.Aynı gün Aragones Jet uçağıyla İspanya'ya kaçar.

Amin.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Fenerbahçe Kazanıp Trabzon Beşiktaş Maçından Çıkabilecek Bir Beraberlik Tekrar İddialı Durumu Gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aragones'e İspanyol usülü protesto yapılacakmış sanırım, beyaz mendil sallayacaklar.

Geçen haftaki çok kötüs oyun bu hafta devam etmez diyorum. Hatta yine bizi umutlandıracak oyun oynarlar, sonraki hafta ne olur bilinmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    -

İnşallah yeniliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

eğer Hacettepe kazanırsa Seyirciler Aragonesi sahaya inip döverler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yenilmekten yanayım. İçimde anlayamadığım '' daha beter oluruz inşallah'' duygusu var. Oluruz inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hiçbir zaman, sonucu ne olursa olsun takımımın yenilmesini istemedim, istemem de. Yenilsek de kovulmayacak Aragones, o zaman yenilmenin de bir anlamı kalmıyor. Ben sahadan çubuklunun her zaman galip ayrılmasını isterim, umut ederim, beklerim. Bu maçı da kazanırız ve Beşiktaş-Trabzon maçından bizim için en uygun sonucun çıkmasını bekleriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Aragones sözleşmesi bitene kadar bizle kendi istifasını vermezse ( vereceğinide sanmıyorum çünkü ben pes etmem demişti bir açıklamasında.).Bu yüzden artık hocaya takılmanın bir anlamı yok artık önümüzdeki maçları kazanmaya bakacaz bundan sonra puan kaybetmeye lüksümüz yok iyi bir seri yakalamalıyız.Bu seride hacettepe maçıyla başlamalı.Biz Fenerbahçelilere düşen;

Hep Destek Tam Destek !

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

F.Bahçe'de bir eksik de Yasin!

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Cumartesi Hacettepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Sarı-lacivertli ekip, son çalışmasını Samandıra Tesisleri'nde, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde gerçekleştirdi. Akşam, basına kapalı olan antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan futbolcular, daha sonra iki gruba ayrıldı. Bir grup dar alanda çift kale maç yaparken, diğer grup pas ve şut çalıştı. Selçuk, Edu ve Josico takımdan ayrı çalışırken, Güiza ve Yasin antrenmana katılmadı. Bu futbolcular maç kadrosuna da alınmazken, İspanya Milli Takımı'ndan dönen Güiza'nın MR'ının çekildiği ve sol uyluk adalesinde ikinci derece kas zorlanması tespit edildiği bildirildi. Yasin'in ise solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle antrenmanda yer almadığı ifade edildi.
    Antrenmanın ardından sarı-lacivertli ekip tesislerde kampa girdi. 18 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
    Volkan Demirel, Volkan Babacan, Ali, Önder, Lugano, Can, Roberto Carlos, Vederson, Maldonado, Deniz, Emre, Deivid, Gökhan Emreciksin, Alex, Kazım, Uğur, İlhan ve Semih.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sağ bekte Ali Bilgin göbekte Önder oynayabilir. Deivid'in formu şu aralar kötü yerine Emreciksin iyi bir seçim olabilir. Bu maçı kazanmasına kazanırız fakat oynananacak olan futbol da en az skor kadar önemli.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu arada aragonese protesto için her taraftar bir adet beyaz mendili stada gelmeden önce alıp maç esnasında hep beraber sallıyacaklarmış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

ins yenicez semih ve alexden goller bekliorm sampiyonluk daha gitmedi takima guvenmek istiyorum ama yenicez diye dusunuyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu arada aragonese protesto için her taraftar bir adet beyaz mendili stada gelmeden önce alıp maç esnasında hep beraber sallıyacaklarmış
    ne oluyor acaba?

Maçı kazanacağımızı düşünüyorum ama sonra ki hafta gene çuvallarız.

Aragones için hava hoş nasılsa.Kovsalarda beni ülkeme gitsem çoluğumla çocuğumla paramı yesem diye düşünüyodur şuanda.Eğer bu maçtada FB puan kaybederse ve Aragonesi yollamazsa başkanlık seçimlerinde işi zora girer.
    Ama herşeye rağmen FB'nin kazanacığını düşünüyorum.

Hep Destek Tam Destek,sonuna kadar devam.Kötü günler geçiriyoruz,fakat bu böyle devam etmeyecek.Bir yerden başlayacağız.Her ne kadar kötü günler geçirsek de şampiyonluk yarışının sonuna kadar içinde olacağız.

Maça gelince,kazanacağımızı düşünüyorum.Hacettepe için pek fazla birşey söylemeyeceğim.Semih'ten goller bekliyorum.Umarım İlhan da bir 10-15 dakika şans bulur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    ne oluyor acaba?

Maçı kazanacağımızı düşünüyorum ama sonra ki hafta gene çuvallarız.
    ne olabilir sence ? Yapılan protesto çok yaratıcı ve komik o yüzden "" dedim ?

Not : Burdaki komik kelimesi küçük düşürmek manasındaki komik değil.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca '' '' olsa ne olur. Rakip takımda bu halde olsun bende gülerim açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Ayrıca '' '' olsa ne olur. Rakip takımda bu halde olsun bende gülerim açıkcası.
    Serkan sana bişey diyemeyiz.Anladık sen Aragones gidene kadar Fenerbahçe'yi desteklemiyorsun bu konuda forumun en farklısısın. Yapma Allah aşkına ayıp diye birşey var.Cihan açıklama için sağol.

Bu arada Guiza'nın cezalı olması bana umut veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Serkan sana bişey diyemeyiz.Anladık sen Aragones gidene kadar Fenerbahçe'yi desteklemiyorsun bu konuda forumun en farklısısın. Yapma Allah aşkına ayıp diye birşey var.Cihan açıklama için sağol.

Bu arada Guiza'nın cezalı olması bana umut veriyor
    Bunun Aragones ile ilgisi yok Mehmet. Forumda bana yakın olanlar bilirler Aragones haberleri çıktığında en çok destekleyenlerden hatta destekleyen bir kaç kişiden biriydim. Gelmesinden yanaydım. Sorunum Aragones ile değil yönetim ve başkan ile. Ayrıca bu durumda kim olsa ezeli rakibi güler. Sırf desteklemiyorum diye değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu serkan ben sizin durumunuza gülmüyorumki. Ben taraftarın bu yaratıcı fikrini güzel buldum beğendim ve güldüm. Yani burdaki gülmek olumlu manada olumsuz değil

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

11 belli oldu.

Volkan
    Ali Bilgin
    Lugano
    Önder
    Roberto Carlos
    Deivid
    Deniz
    Emre
    Uğur Boral
    Alex
    Semih Şentürk

Oktay'ı yorumcu yapana selam olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır Cihan sende yanlış anladın beni, sanada birşey demedim onada sadece gülüp gülmemekte özgür yani ki aksine bu durumda ezeli rakibim olsa bende gülerdim dedim. Neyse daha fazla yanlış anlaşılmadan kapatım konuyu.

Ali Bilgin sağ bekte, Deniz yine 11'de. Alex ve Semih ikilisinden büyük işler bekliyorum. Ama yenilmemizide istiyorum bir yandan. Aragones kalsın, Ama yönetim başkan değişsin. Bu kadroya güvenen yönetim bu kadroya ne diyecekler bakalım. Sağ beke alternatif yok Aragones ne yapsın.

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri