Bence Zapo - Sivok ikilisini tekrar yan yana getirip, Ernst yanınada Uğur'u koyması lazım.
Printable View
Bence Zapo - Sivok ikilisini tekrar yan yana getirip, Ernst yanınada Uğur'u koyması lazım.
Türkiyenin en önemli takımlarından 2 tanesi maç yapıyor Sinyor Terim'de bu maçta en önde oturması gerekirken İtalya'ya derbi izlemeye gidiyor.
Maça gelicek olursak 2-1 alırız diye düşünüyorum.Beşiktaş'ın önemli eksikleri var ve bizdetam kadro ve moralli geliyoruz.Gökhan yine topla direk fantezisi falan yapmazsa 3-1 bile olabilir. :D
Valla Gs'nin Antalya'ya kaybetmesinden sonra yarın İnönü'de alacağımız 1 Puan bile bizim için yeterli :)
Hakediyoruz bu sene şampiyonLuğu..!
Şampiyonluk yarışından düşmüş bir fener, galatasaray ve beşiktaş varken, Trabzon artık bu fırsatlarını iyi kullanmalı. yenmesini temenni ediyorum.
Saolasın tarafsızlığından dolayı :)
İlk 11'inde 7 tane yeni oyuncu olan bir takımın buralara gelmesi bile beni sevindiriyor.Şampiyon olamasak bile zerre kadar üzülmem çünkü senelerdir alamadığım zevki bu sene alıyorum takımımdan.En kötü oynadığımız bir maçta bile 4-5 net gol kaçırıyoruz , 1-0 geriye de düşsek bu maçı alabiliriz diyebiliyorum kendi kendime şampiyonluktan bile önemli olan bu artık bizlere o güveni veriyor takımımız.
Beşiktaş yenecek bence.
Bu yıl 13 oyuncuyla burdayız bunuda goz ardı etmemek lazım kadro derınlığı yok takımın yarısı deneyımsız oyunculardan kurulu ve ilk 11 yenden kuruldu.
Ersun yanal cok ıyı ıdman yaptırıyor sakatlık yok dencek kadar az 1 tane,centılmenlık acısında(kartlar) en ustlerdeyız.takım ruhu ust duzey taraftar ve takım butunlugu ust duzey daha ne olsun bu yıl sankı kupa gelıceke gıbı gelıyor bana ama bıde şu ıler uç elemanlarımız bıtırıcı olsaydı
Beşiktaş ne kadar kötü olursa olsun İnönü'de hiçbir zaman Trabzon favori olamaz böyle maçların havası her zaman farklıdır ayrıca bu maç Beşiktaş'ın son şansı futbolcular bunun bilincinde sahaya cıkıp iyi bir performans gösterirler diye düşünüyorum ve Beşiktaş'ın macı tahmin edilenden daha kolay bir şekilde kazanıcagını tahmin ediyorum.Ayrıca Bobo'dan da goller bekliyorum bu maç.
Maçın havası farklı olur yarın İnönüde Beşiktaşı yenmek kolay değil.Favorim Beşiktaş.. Hatta tek maç iddaa bile oynayacağım.. :D
İçimden farklı bir skor olabileceği bile geçiyor.. :)
Şampiyonluğu hakeden takımı belirlemek için çok erken daha lig daha yeni başlıyor sezon sonunda kim hakettiyse alır ;)
Lig daha yeni mi başLıyor :) Bu maç 3 ihtimalli değil mi ?
Şimdi Bjk yenilirse havLu atacak
Berabere biterse de büyük bir yara alıcak
Kazanırsa Şampiyonluk yolunda bende varım diyecek.
Keza Trabzonspor yenerse
Bjk ile 9
Gs ile 7
Fb ile de 7 ( Fb'nin bugun kazandığını varsayıyorum )
Şimdi bu takımlara bu kadar fark atmışken kalan maçlarımız ise
Gs ve Fb ile Avni Aker'de.
Bu maç şampiyonLuğun düğüm maçıdır :)
Lig nasıl yeni başlıyor beyler?
Yenildiği an aradaki fark ve rakipler mevzusu işi çıkmaza sokar. Hayal görmemek lazım. Beşiktaş kazanmadığı an iş diğer 4 takıma kalır.
bence güzel maçolur ama inşallh berabere biter :):)
bncede berabere bitsin hem bjk altimizda kalio hemde ts ile fark 5e iniyo
Beşiktaşın kazanması lazım.. :D
Kalbimden geçen beraberlik ama Bjk bir adım önde diye düşünüyorum
İnönü'de kader anı
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...02_414_232.jpg
Bir yanda Beşiktaş... Konyaspor deplasmanındaki beraberlikle yara alan Siyah-Beyazlılar, İnönü Stadı´nda Trabzonspor´u devirmeyi planlıyor. Diğer yanda Trabzonspor... Bu sezon ligde fırtına gibi esen Karadeniz temsilcisi, Kartal´ı yenip zirvedeki yerini sağlama almak istiyor.
Saat 19.00’da başlıyor
Süper Lig’de nefesler tutuldu, gözler İnönü Stadı’na çevrildi... Ersun Yanal yönetiminde bu sezon ligde fırtına gibi esen ve Sivasspor ile zirveyi paylaşan Trabzonspor, şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş’ın konuğu oluyor. İnönü Stadı’ndaki zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. Hakem Yunus Yıldırım’ın düdük çalacağı maçta, Beşiktaş’tan Holosko ile Ekrem sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Konuk ekip Trabzonspor’da ise eksik bulunmuyor.
Tüm biletler tükendi
Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle şampiyonluk yarışında yarışında tekrar iddialı bir konuma gelen Beşiktaş, Trabzonspor’u devirip zirve yarışında ‘ben de varım’ demek istiyor... Bu sezon büyük takımlar karşısında bir türlü gülemeyen Bordo-Mavililer ise, Kara Kartallar’ı İnönü’de mağlup edip, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak amacında... İnönü Stadı’ndaki zorlu karşılaşmaya Siyah-Beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği ve tüm biletlerin tükendiği bildirildi.
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İ.Toraman
Gökhan
Zapotocny
İ.Üzülmez
Ernst
S.Özkan
Delgado
Tello
Bobo
(Sivok)
Nobre
TRABZONSPOR
Sylva
Serkan
Egemen
Song
Cale
Yattara
Selçuk
Hüseyin
Colman
Umut
Gökhan
STAT:
İnönü
SAAT:
19.00
YAYIN:
Lig TV
HAKEM: Yunus Yıldırım,
Baki Tuncay Akkın, Tarık Ongun
Kesenin ağzı açılıyor
Zirveyi yakından etkileyecek maç öncesinde her iki kulübün yönetimleri de kesenin ağzını açtı... Beşiktaş Yönetimi’nin galibiyet halinde futbolcularına 15’er bin TL ödeyeceği bildirildi. Trabzonspor cephesinde de Beşiktaş galibiyeti için 15’er bin TL dağıtılacağı açıklandı. Bu arada Beşiktaş son çalışmasını Ümraniye’de yaptı ve zorlu karşılaşma için kampa girdi. Trabzonspor ise Trabzon’da antrenmanını yaptı ve akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.
Sınırda toplam 11 oyuncu var
Haftanın maçı öncesinde her iki takımın teknik heyeti de sınırdaki oyuncuların çokluğu sebebiyle gerilmekte... Ev sahibi Beşiktaş ile konuğu Trabzonspor’da toplam 11 futbolcu sarı kart sınırında. Mustafa Denizli, İbrahim Toraman, Rüştü, Cisse, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan ve Nobre’yi, Ersun Yanal da Cale, Serkan Balcı, Hüseyin Çimşir, Selçuk İnan ve Umut Bulut’u dikkatli olmaları konusunda uyardı.
BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR
O G B M A Y
İç saha 34 18 7 9 57 25
Dış saha 35 9 8 18 42 53
Toplam 69 27 15 27 99 78
Bazı arkadaşlar Beşiktaş'ın durumu içler acısıymış gibi yorumlar yapmıs yani TS yener farkı açar gibilerinden.. Ben Beşiktaşlı olmamdan öte maçın İnönü'de olmasından dolayı rahatım bir kere .. İlk maçta Avni Aker'den zor çıkmıştık işin açıkçası ama şimdi durum çok farklı. İş bence tamamen Denizli'ye bakar .. Saçma sapan bir kadro çıkartmazsa ve oyuncularımızı iyi motive edebilmişse TS'nin burda hiç şansı yok ..
beraberlik herkes için en hayırlısı:D:D
TAm kadroları görmeden teknik yorum yapmak istemiyorum ama diyeceğim tek şey maç ya Premier lig havasında tempolu olur yada doğru düzgün pozisyon bile olmaz.
Umarım berabere biter.
Bu maçı mutlaka ama mutlaka kazanmalıyız...Ve öyle olacağını İnönü'den çıkamayacaklarını düşünüyorum...:)
Beşiktaş'ın saha avantajı, Trabzon'un futbol avantajı var. Beşiktaş'ta önemli eksiklerde var.
Berabere biter.
BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan, Sivok, İbrahim Toraman, Serdar Özkan, Cisse, Ernst, Tello, Yusuf, NobreTEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
TRABZONSPOR: Sylla, Tayfun, Egemen, Song, Cale, Yattara, Selçuk, Hüseyin, Colman, Umut, Gökhan Ünal
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
Zapoda olmayacakmış maçta :confused:
Gollü bir maç bekliyorum.Bende rüyamda maçı gördüm 3-2 Trabzon kazanıyordu :)