Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne oLur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 35.48%
  • Berabere biter

12 38.71%
  • Trabzonspor kazanır

8 25.81%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor [ TSL 20. Hafta ]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Default Beşiktaş - Trabzonspor [ TSL 20. Hafta ]

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu maç berabere biter ve alt olur kanısındayım. Konya'ya gol atamadık açıkçası pek umutlu değilim bu maçı kazanmak konusunda.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bende Beraberlik Düşünüyorum Konya Maçındaki Performans Göz Önüne Alınırsa

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Süper Ligde bize ters ve kıL geLen çok takım var ama kim ne derse desin bizde Trabzonspor a çok ters ve kıL geLiyoruz.

ÖyLe ya da böyLe kazanırız diyorum. İnönü den çıkabiLeceğini sanmıyorum Trabzonspor un.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Trabzonsporun guzel futbol oynamasi, kadikoyde sergilenen futbol ve Mustafa Denizli yonetimindeki Besiktas. Tereddut etmeden Trabzonspor diyorum. Gokhan ile Umut eger bencillik yapmazlarsa Trabzon uc-dort gole kadar gidebilecegini dusunuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Trabzonsporun guzel futbol oynamasi, kadikoyde sergilenen futbol ve Mustafa Denizli yonetimindeki Besiktas. Tereddut etmeden Trabzonspor diyorum. Gokhan ile Umut eger bencillik yapmazlarsa Trabzon uc-dort gole kadar gidebilecegini dusunuyorum.
    Çok çok iddialı bir yorum...Büyük konuşma...

Beşiktaş'ım kazanacaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Beraberlik gibi duruyor..Ama seyirci şovu ile Beşiktaş da kazanabiLir diyebiLiyorum kendimce (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Çok çok iddialı bir yorum...Büyük konuşma...

Beşiktaş'ım kazanacaktır...
    Trabzonsporun kazanacagi konusunda iddialiyim. Buyuk konusma degil bir tahmin. Iddaada da Trabzonsporun galibiyetine oynayacagim. Mustafa Denizli bana guven vermiyor. Gene kendine gore degisik bir kadro oynatabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Holosko'nun olmayacagı cok kötü oldu Beşiktas için. Ekrem de oynayamayacak sanırım. Önemli eksiklikler. Beraberlik gibi duruyor. Maçın berabere yada Beşiktasın galibiyeti ile sonuçlanması işimize gelir. Umarım öyle olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En önemli oyuncumuz Ekrem maçda oynamamsı bizim için büyük dezavantaj. Yenilirsek fark iyice açılacak Yenersek çok büyük bir kapışma olacak üst sıralarda. Seyircimiz önünde Güzel futbolla Maçı alırız.

İnönü'den kimler çıkmadı ki Trabzon'da çıkamasın ?

Trabzon'un kaybetmesini istiyorum ama zor bir ihtimal bu. Beşiktaş'ın şansı yerinde olursa ve iyi bir futbol sergileyebilirse bu maç berabere biter.

Temiz bir maç olması dileğiyle.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post

Trabzon'un kaybetmesini istiyorum ama zor bir ihtimal bu. Beşiktaş'ın şansı yerinde olursa ve iyi bir futbol sergileyebilirse bu maç berabere biter.

ınoden cok cıktık bız 1-2 sezon once ıya dogan gelmıstı ılk macı BJK'ye karsıydı ve 3-2 almıstık macı

guzel mac olur ınsalah BJK konyadakı gıbı oynasın bıze yeter

sakary Ali Misafir

Delgado oynarsa şansımız olabilir ama Delgado yoksa işimiz zor olur..

Beşiktaş son maçlarda inanılmaz kötü bir performans sergiledi.Berbat bir futbol oynadı.Ve bence bunun sebebi Delgadodunun olmayışı.İşte Delgado yok Beşiktaş neler yaptı? Delgado çok eleştirildi.Ama Delgadosuz Beşiktaştanda hiç bir cacık olmuyor.

Trabzon çok iyi bir takım.İddalarını kanıtlamak için kazanacağız diyorlar ve şuan için daha pozitif gözüken taraf onlar.

Ama karşılaşmada Delgado oynarsa çok farklı oynamassa çok farklı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi mantıklı düşünürsek Trabzon kazanır diyorum..Ama hislerim Beşiktaş diyor.. Bence beşiktaş kazanacak

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Mustafa DenizLinin eLinde mükemmel bir kadro var fakat çıkaramıyor..Bununda hiçbir bahanesi yok o yüzden başarısız..

Beşiktaş kazanırsa Taraftarının baskısıyla kazanır

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Her maç çok net gol pozisyonlarına giriyoruz rakip takımın adı veya forma rengi farketmiyor. Bunları değerlendirebilirse forvetlerimiz İnönü'den mutlu bir şekilde ayrılmamız zor olmayacaktır. Ha yenemiyorsan da yenilme mantığıyla 1 puan da işimize gelir çünkü Avni Aker'de oynayacağımız Gs ve Fb maçları var.

İlk 11 Serkan Balcı dışında değişmez Serkan girer Tayfun çıkar ideal kadro bozulmaz. Alanzinho yine yedek bekler Umut rakip defansı hırpalasın , baskı yapsın Gökhan'da topları direğe nişanlamasın yeterli

Biraz da nostalji yapalım , eskiden tribünler ne güzelmiş cıvıl cıvıl

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vayy be 30 sene geçmiş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne yazıkkı bir Beşiktaşlı olarak bu maça umutla bakmamı saglayacak pek az neden var . Bunlardan en önemlisi Matias Delgado'nun takıma dönüşü.. Geçen seneki maçta cok guzel top oynamıstı, golunu anlatmaya gerek yok zaten.. En buyuk dezavantajımız ıse Holosko tabıkı. Savunmada fazla sıkıntı yasamayız bence. Umarım bu macta soyle bır kadro sahada olur ..

Rüştü

Sivok İ.Toraman Zapo

S.Kurtulus İ.Üzülmez (keske ekrem olsa)

Ernst Tello

Delgado

Nobre Bobo

Bence bu kadro şampiyon olur ..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Beşiktaş, kaç haftanın hırsını bu maçta alacaktır.Trabzonspor derbi maçlarında ortasahada rakibini kolay kolay oynatmıyor, fakat Beşiktaş bunu göz önünde bulunduracaktır.Lidere karşı galibiyet almak, hem kendilerini hemde taraftarlarının güvenlerini kazanmalarına vesile olur.Beşiktaş için en kritik maç, üst sıralarda yer almak istiyorsa kazanır, yok eğer bize bu sıralar yeter diyorlarsa kaybeder.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ne yazıkkı bir Beşiktaşlı olarak bu maça umutla bakmamı saglayacak pek az neden var . Bunlardan en önemlisi Matias Delgado'nun takıma dönüşü.. Geçen seneki maçta cok guzel top oynamıstı, golunu anlatmaya gerek yok zaten.. En buyuk dezavantajımız ıse Holosko tabıkı. Savunmada fazla sıkıntı yasamayız bence. Umarım bu macta soyle bır kadro sahada olur ..

Rüştü

Sivok İ.Toraman Zapo

S.Kurtulus İ.Üzülmez (keske ekrem olsa)

Ernst Tello

Delgado

Nobre Bobo

Bence bu kadro şampiyon olur ..
    En büyük dezavantajımız Holosko derken, neyi kastediyorsunuz?
    Last edited by Deniz : 12.Şubat.2009 at 19:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Koyu bir Beşiktaşlı olarak tabii ki gönlüm kazanmamızdan yana ama mantık işin içine girince çok zor bu maç ne Trabzon'a ne Beşiktaş'a gider, berabere biter Sivas'ın işine gelir

hatta skorda ya 0-0, ya 1-1 ahanda yazdım buraya
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçın berabere biteceğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Trabzonspor yener ve Beşiktaş kısmen de olsa havlu atar. Ben Beşiktaş'ın oynadığı oyundan dolayı yenileceğini düşünüyorum. Sakatlar ve Trabzonspor'un moralli olması ayrı mevzu

Normal şartlarda bu maç bittiğinde yine hakem tartışacağımız için bir süre Beşiktaş neler kaybettiğini anlayamayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Trabzonspor F.Bahçe maçında olduğu gibi bol pozisyon bulamaz...

Umut ve Gökhan'ın en iyi yaptıkları iş savunma arkasına çok iyi koşular yapabilmeleri.F.Bahçe maçında bu özelliklerini sahaya yansıtma fırsatı buldular ve bir çok pozisyona girdiler.Çünkü F.Bahçe savunması sürekli önde bastı ve orta sahası çok zayıf kaldı.Hüseyin ve S.İnan S.Şahin ile Emre'ye üstünlük kurdular...

Beşiktaş savunması ne önde basıyor nede F.Bahçe'nin orta sahası kadar yumuşak değil.Yani ne Gökhan ile Umut bu kadar kolay savunma arkasına koşu yapabilecek boş alan bulacak ne de Selçuk karşısında ki Sivok ve Ersnt ikilisinin kıskacında araya o kadar rahat toplar atabilecek...

Bobo ve Nobre'nin birlikte oynayacağı kesinleşti gibi.Buda Song ve Egemen için zor bir durum.F.Bahçe maçındaki gibi rahat top çıkartamayacaklar...

Beşiktaş'ın son zamanlarda ki kısır futboluyanıltmasın.Hele Trabzon fark atar gibi yorumlar var,maç sonunda alıntı yaptıracak nitelikte.Klasikleşmiş ama bir okadar da doğru bir lafı bir kez daha söylemek istiyorum.Bu maçların havası farklı olur.Yani Konya maçı baz alınmaz bu maç için...

Hakeden kazansın,hakemlerin konuşulmayacağı bir maç olsun,futbol adına güzellikler yer alsın sahada her türlü sonuca açığım...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Kötü gittiğimiz haftalardan sonra kazanmayı biliyoruz , Trabzon'dan iki maçta da deplasmanda puan aldık evde de alabiliriz.Trabzon da iyi bir takım ama seyirci desteğiyle bu maçı 2-1 alırız diyorum.. On'un geri dönüşü süper olacak..
    Last edited by DeNiZ_1903 : 12.Şubat.2009 at 22:10

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post

Kimler çıkmadı iki dakika yazıversen Şifreli konuşma açık konuş

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şifreli yada açık konuşulacak somut bir konu olmadığından uzatılmaması taraftarıyım. Her takım kendi evi için bu muhabbeti yapar. Bu muhabbet yapılırken ses çıkmıyorsa birisi çıkan çıkıyor dediğinde de uzatılmaması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bu sezon Trabzon evinde bizi iki kere ağırLadı,fener depLasmana gitti,gsye depLasmana gitti.Hiçbirini kazanamadı.Biz evimizde hiç büyük takım ağırLamadık.Şu durumda bu yıL Trabzonun yeni ve heyecanLı kadrosunun büyük maç baskısını kaLdıramadığını ve kaLdıramayacağını düşünüyorum.Bu maçı da ne yapar eder aLırız...
    KimLer çıkmadıki sözünü sorguLamanın mantık sınırLarı içinde yer aLmadığını düşünüyorum.Sadece anLatım hatası var.Umarım bu açıktan bahsediyorsunuzdur.Yoksa bizim İnönüde aLdığımız sayısız zaferLeri sorguLayacak kadar fransız oLmadığınızı düşünüyorum...

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Kimler çıkmadı iki dakika yazıversen Şifreli konuşma açık konuş
    Gocaoglan yanlis anlamissin Arkadas onu kastetmemis. Inönü de daha önce derbilerden galip gelen takimlar olmustur, Trabzon da bu takimlarin arasina girebilir.

Neyse, konuyu uzatmayayim (=

Trabzonspor'un formu, Bjk'nin moralsizligi + sakat futbolculari etkeni araya girince favori Trabzonspor oluyor. Ama Bjk'in de saha avantaji var. Beraberlik diyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bi ruya gordum Trabzon maci aliyor ve Sivas diger macta berabere kaliyor.

Ruya bi yana, derbi mac. Iki takimda cok isticek, ben berabere biter gibi dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holosko'nun olmaması avantaja dönüşebilir eğer Bobo ve Nobre'yi beraber oynatabilirse Mustafa Hoca. Holosko zaten formsuzdu.

-------------------- Bobo --------- Nobre--------------------

-- Tello ---------------------------------------------- Erkan --

------------------- Ernst ------- Sivok ------------------------

-- İbo ---------- Zapo --------- Zan -------------Toraman-

şeklinde artık klasik bir 4-4-2 bekliyorum, Erkan hazır durumda değilse S.Özkan da olur.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri