sahadaki oyun da güzel dün akşam 90 dakika fenerin maçını izledim şimdiki kadar zevk almadım... iki taraf da çirkefleştirmiyor oyunu...
Printable View
sahadaki oyun da güzel dün akşam 90 dakika fenerin maçını izledim şimdiki kadar zevk almadım... iki taraf da çirkefleştirmiyor oyunu...
Katılmamak mümkün degil. Yerde sivaslı oyuncu eliyle milyonkere dokundu topa. Eses'in pen güme gitti.
Bu Arada İlk Yarıyı Kamananın Attığı Golle 1-0 Üstün Bitirdik
Eses bana göre ilk yarıda daha iyi oynadı.Ancak sonuca gidemedi bir türlü.Ayrıca ortam çok gergin.Her an bir kırmızı kart çıkabilir.
Verilmeyen bir penaltıda cabası.Hadi ilk etapta elini alamadı ya sonrasındaki müdahale ne ? Bariz penaltı.
Bu maçtan Eses puan çıkartabilir.
Bir penaltımız güme gitti. + bir pozisyonda avantaja bıraksa hakem Anderson %100 gollük pozisyona giriyodu. Yine hakkımız yeniyor. Acaba kaç puan oldu???
Neyse Boşver Mustafa Abi Hakemleri Tartışmayalım
Senle Hiç Tartışmayacam Abi Nasıl Düşünüyorsan Düşün
Gereksiz tartışma yaratmayalım. Günü konuşalım.
Murat Çıktı Kanfory Girdi Bakalım Nasıl Bir Performans Gösterecek
Düzelttim Murat Abi:D
Kanfory adamın ayağını kırıyodu yuh yani :icon_sad:
Sivasspor hakem kararlarıyla hiç puan kaybetmedi buna eminim fakat hakem hatalarıyla kazandığı puanları sayabilirim. Bu sene her takıma hata yapıldı belki de her takım puan kaybetti bu hatalar sonucu ama Sivas'a karşı en ufak bir hakem hatası olmaması soru işareti :) Neyse ne olursa oLsun Sivas'ı kafaya oynayan takımlar yenemedikten sonra hakem falan konuşmak yersiz.
Balilide Oyuna Girdi Daha Etkili Ataklar Ve Kontradan Toplarla Gol Bulabiliriz
Maçta kesinlikle yine gol olacak.
Ya 1-1 olur yada Sivas 2'yi bulur :D Başka da şans yok zaten ama olsun gol olacak kesin.
Mohammed Ali Oyunda Bakalım Bu Değişiklik Bize Ne Kazandıracak
Balili boş kaleye atamadı.
Ah Balili Ah Nasıl Atamadı O Golü Ya
Şimdi de Serdar Özbayraktar %100lük golü kacırdı.
Gaziantepden Sonra Eskişehir Bizi Kendi Evimizde Bu Kadar Zorladı Helal Olsun Adamlara
Batuhan - YouLa ikiLisinde biri oLsaydı kesin bir goL atardı ES-ES
Yazıklar olsun MHK, yine giden belkide 3 puan. Artık yeter. Sezon başından beri başımıza gelenler tesadüf mü acaba?
Çok Şükür Allahım Maç Bitti FB VE TSnin Mağlup Oldukları Bu Hafta Bu 3 Puan İlaç Oldu İlaç
Gecen hafta Bursaspor'a verilmeyen bir penalti, bu hafta da Eskisehirspor'a verilmeyen bir penalti..
Tamam mücadelelerine saygi duyuyorum, ama bu kadar hakem hatasi da insanin sinirlerini bozuyor ...