Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Sivasspor Kazanır

6 54.55%
  • Berabere Biter

2 18.18%
  • Eskişehirspor Kazanır

3 27.27%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Sivasspor - Eskişehirspor [ TSL 21. Hafta ]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Default Sivasspor - Eskişehirspor [ TSL 21. Hafta ]

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kendi Evimizde Oynadığımız Futbol Ortada ES-ESte Batuhan Ve Youlada Oynamıyor Bu Haftada Bir Galibiyet Alır Zirvede Yerimizi Koruruz Diye Düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Futbol bu belli olmaz. Youla ve Batuhan son antrenmanlara çıktılar. Fakat Rıza Hoca riske etmeyebilir. Engin Baytar takıma dönüyor. Engin'den iyi bir performans bekliyorum. Ayrıca Hırvat stoper Vucko'da dönüyor takıma. Ben bir beraberlik bekliyorum açıkçası. Ama futbol bu her sonuca açık.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Rıza hoca Youla oynayacak Batuhan maç saatinde belli olacak demiş galiba.Bu ikisi oynarsa beraberlik olabilir.Sivas içinde sezonun en önemli maçlarından biri burda da puan kaybı yaşarsa bir düşüş içerisine girer.

Eskişehir Batuhan'ın gelmesiyle dahada iyi top oynamaya başladı.Şahsi görüşüm 1 puan alıcaktır Sivas deplasmanından.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç ortasahada döner gibi geliyor 1-0 veya 2-0 Sivas alır

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Batuhan ve Youla $art egerki Es Es bu mactan puan dahi alacaksa.

Bilica yi zorlicak bi adamlar lazim. Youla bunu yapabilcek en iyi adamlardan biri. Bu ozaman Batuhana bos alan birakir, ve es es goller bulabilir.

Supriz bekliyorum bu hafta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivas bence puan kaybetmez. 2-1 yada 3-1 gibi bir skor ile galip gelir diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Batuhan ve Youla oynuyormu?

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Sivasspor iyice hedefini koydu.Kendi sahamızda kazanıp, depLasmanda beraberLik.Bu hedef doğruLtusunda Eskişehirspor'u rahat geçecekLerdir.2-0 aLırLar diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Batuhan ve Youla oynuyormu?
    Rıza Hoca bu iki oyuncuda bize lazım 1 maç için onları riske atamayız dedi. %90 ikiside oynamayacak. Bence haklı. Duyduğuma göre 5-4-1 gibi bir sistemle çıkacakmış maça. Sivas'a fazla alan vermemek için böyle bir sisteme başvuruyor galiba. Kaldı ki Sivasspor'a karşı savunma yapan takımların Sivasspor'u nasıl zorladığını gördük. Vucko-Nadarevic-El Saka 3'lüsü Kamanan - Mehmet Yıldız, Balili - Mehmet Yıldız, Balili - Kamanan kombinasyonlarını hatta Mehmet Yıldız - Tum, Kamanan - Tum, Balili - Tum kombinasyonlarını durdurabilecek kapasiteye sahipler. Son haftalarda formda olan Koray Arslan ve Sezgin Coşkun'da kanatlardan pek geçit vermeyecektir diye düşünüyorum. Tek forvette ise ya Anderson ya da Serdar Özbayraktar oynayacaktır...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Youla ve Batuhan yokken Eskişehir'in gol atabileceğini sanmıyorum.Ya 1-0 Sivasspor alır yada 0-0 biter.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Trabzon Ve Fenerbahçenin Yenilgilerinden Sonra Oyuncularımız Bu Maçı Mutlaka Almak Zorunda İnşallah Alırız Bu Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sivas kazanacak gibi gözüküyor ama Eskişehir'den bir sürpriz bekLiyorum. Dün F.Bahçe yenildi bugun de en azından Sivas puan kaybeder umarım. Ah Ersun ah haftaya da Fener- Sivas maçı vardı ki Liderliği tekrar alabilirdik.. Neyse gönLüm Es-Es den yana bu sefer

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Sivas kazanacak gibi gözüküyor ama Eskişehir'den bir sürpriz bekLiyorum. Dün F.Bahçe yenildi bugun de en azından Sivas puan kaybeder umarım. Ah Ersun ah haftaya da Fener- Sivas maçı vardı ki Liderliği tekrar alabilirdik.. Neyse gönLüm Es-Es den yana bu sefer
    Zaten Bu Aralar Herkes Sivasın Puan Kaybetmesini Umuyor Abi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Rakip takım ne bekleyebilirki zaten ..Puan kaybetmesi iyi olur tabiki bizim içinde ..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Rakip takım ne bekleyebilirki zaten ..Puan kaybetmesi iyi olur tabiki bizim içinde ..
    Orasıda Doğru Tolgacım

ins. eskisehir yenerde bi nebze olsa da seviniriz fbli olarak ...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

1-0 GOLLLLLLLLL Kamanan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kamanan sol ayak içi ile çok güzel tek vuruş yaptı.

sivas bu maci kazanmistir !!!!!!!!

trübinler çok güzel ya doldurmuşlar havaya falan aldırış etmeden sivasa da taraftarların daha rahat edecekleri bir stadyum şart... oyunları da güzel kıyıdan köşeden araştırıp buldukları oyuncular da...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    trübinler çok güzel ya doldurmuşlar havaya falan aldırış etmeden sivasa da taraftarların daha rahat edecekleri bir stadyum şart... oyunları da güzel kıyıdan köşeden araştırıp buldukları oyuncular da...
    Aslında Hastalıktan Yeni Çıkmasam Bende Gidecektim Ama Neyse Başka Maçlara Çok İyi Bir Stad Lazım Bize

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sivasspor herkese örnek olmalı adamlar devre arasında 300 bın euro mu neydı Kamanan'ı aldı adam takımı sırtlıyor. Bu maç Sivas'ın artık.

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Aslında Hastalıktan Yeni Çıkmasam Bende Gidecektim Ama Neyse Başka Maçlara Çok İyi Bir Stad Lazım Bize
    şimdiki kapasitesi kaç kişi?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Sivasspor herkese örnek olmalı adamlar devre arasında 300 bın euro mu neydı Kamanan'ı aldı adam takımı sırtlıyor. Bu maç Sivas'ın artık.
    Ukalalık Olarak Algılamada Abi 350.000 Euro Kamananın Fiyatı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şimdiki kapasitesi kaç kişi?
    12500 Şimdiki Stadımız
    Last edited by bugra 1905 : 22.Şubat.2009 at 16:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ernst iLe beraber Kamanan Türkiye Liginin ikinci yarıda ki en iyi ve oLumLu transferLeri.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sivassporun Transferleri Genel Olarak İyi Çıkıyor Geçen Sene Abdurrahman Sedat Bu Sene Bilica Kamanan Transferde İnce Eleyip Sık Dokuyorlar Sınırlı Parayı Çok İyi Kullanıyor Yöneticilerimiz

çok iyi işleyen dişli gibiler hepsi sistem adamı, başka takıma gitseler bu başarıyı gösteremzler belki ama bülent hoca elindeki malzemeyi çok çok iyi kullanıyor ve arkasında ona inanan bir yönetim var...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

çok iyi işleyen dişli gibiler hepsi sistem adamı, başka takıma gitseler bu başarıyı gösteremzler belki ama bülent hoca elindeki malzemeyi çok çok iyi kullanıyor ve arkasında ona inanan bir yönetim var...
    Zaten Başarının Sırrı Bu Gerçekten Kendi Takımım Diye Demiyorum Gerçekten Sivastaki Ortam Çok Güzel Takım İnançlı Başarıda Kaçınılmaz Oluyor

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri