Sivasspor Kazanır
Berabere Biter
Eskişehirspor Kazanır
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kendi Evimizde Oynadığımız Futbol Ortada ES-ESte Batuhan Ve Youlada Oynamıyor Bu Haftada Bir Galibiyet Alır Zirvede Yerimizi Koruruz Diye Düşünüyorum
Futbol bu belli olmaz. Youla ve Batuhan son antrenmanlara çıktılar. Fakat Rıza Hoca riske etmeyebilir. Engin Baytar takıma dönüyor. Engin'den iyi bir performans bekliyorum. Ayrıca Hırvat stoper Vucko'da dönüyor takıma. Ben bir beraberlik bekliyorum açıkçası. Ama futbol bu her sonuca açık.![]()
I'm back...
Rıza hoca Youla oynayacak Batuhan maç saatinde belli olacak demiş galiba.Bu ikisi oynarsa beraberlik olabilir.Sivas içinde sezonun en önemli maçlarından biri burda da puan kaybı yaşarsa bir düşüş içerisine girer.
Eskişehir Batuhan'ın gelmesiyle dahada iyi top oynamaya başladı.Şahsi görüşüm 1 puan alıcaktır Sivas deplasmanından.
Maç ortasahada döner gibi geliyor 1-0 veya 2-0 Sivas alır
Batuhan ve Youla $art egerki Es Es bu mactan puan dahi alacaksa.
Bilica yi zorlicak bi adamlar lazim. Youla bunu yapabilcek en iyi adamlardan biri. Bu ozaman Batuhana bos alan birakir, ve es es goller bulabilir.
Supriz bekliyorum bu hafta
Sivas bence puan kaybetmez. 2-1 yada 3-1 gibi bir skor ile galip gelir diye düşünüyorum.
Batuhan ve Youla oynuyormu?
Sivasspor iyice hedefini koydu.Kendi sahamızda kazanıp, depLasmanda beraberLik.Bu hedef doğruLtusunda Eskişehirspor'u rahat geçecekLerdir.2-0 aLırLar diye düşünüyorum.
Rıza Hoca bu iki oyuncuda bize lazım 1 maç için onları riske atamayız dedi. %90 ikiside oynamayacak. Bence haklı. Duyduğuma göre 5-4-1 gibi bir sistemle çıkacakmış maça. Sivas'a fazla alan vermemek için böyle bir sisteme başvuruyor galiba. Kaldı ki Sivasspor'a karşı savunma yapan takımların Sivasspor'u nasıl zorladığını gördük. Vucko-Nadarevic-El Saka 3'lüsü Kamanan - Mehmet Yıldız, Balili - Mehmet Yıldız, Balili - Kamanan kombinasyonlarını hatta Mehmet Yıldız - Tum, Kamanan - Tum, Balili - Tum kombinasyonlarını durdurabilecek kapasiteye sahipler. Son haftalarda formda olan Koray Arslan ve Sezgin Coşkun'da kanatlardan pek geçit vermeyecektir diye düşünüyorum. Tek forvette ise ya Anderson ya da Serdar Özbayraktar oynayacaktır...
I'm back...
Youla ve Batuhan yokken Eskişehir'in gol atabileceğini sanmıyorum.Ya 1-0 Sivasspor alır yada 0-0 biter.
Trabzon Ve Fenerbahçenin Yenilgilerinden Sonra Oyuncularımız Bu Maçı Mutlaka Almak Zorunda İnşallah Alırız Bu Maçı
Sivas kazanacak gibi gözüküyor ama Eskişehir'den bir sürpriz bekLiyorum. Dün F.Bahçe yenildi bugun de en azından Sivas puan kaybeder umarım. Ah Ersun ah haftaya da Fener- Sivas maçı vardı ki Liderliği tekrar alabilirdik.. Neyse gönLüm Es-Es den yana bu sefer![]()
Rakip takım ne bekleyebilirki zaten..Puan kaybetmesi iyi olur tabiki bizim içinde
..
ins. eskisehir yenerde bi nebze olsa da seviniriz fbli olarak ...
1-0 GOLLLLLLLLL Kamanan
Kamanan sol ayak içi ile çok güzel tek vuruş yaptı.
sivas bu maci kazanmistir !!!!!!!!
trübinler çok güzel ya doldurmuşlar havaya falan aldırış etmeden sivasa da taraftarların daha rahat edecekleri bir stadyum şart... oyunları da güzel kıyıdan köşeden araştırıp buldukları oyuncular da...
Sivasspor herkese örnek olmalı adamlar devre arasında 300 bın euro mu neydı Kamanan'ı aldı adam takımı sırtlıyor. Bu maç Sivas'ın artık.
Ernst iLe beraber Kamanan Türkiye Liginin ikinci yarıda ki en iyi ve oLumLu transferLeri.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sivassporun Transferleri Genel Olarak İyi Çıkıyor Geçen Sene Abdurrahman Sedat Bu Sene Bilica Kamanan Transferde İnce Eleyip Sık Dokuyorlar Sınırlı Parayı Çok İyi Kullanıyor Yöneticilerimiz
çok iyi işleyen dişli gibiler hepsi sistem adamı, başka takıma gitseler bu başarıyı gösteremzler belki ama bülent hoca elindeki malzemeyi çok çok iyi kullanıyor ve arkasında ona inanan bir yönetim var...