Shin yaptırmış galiba. Sercan iki dakika arayla 2 gol kaçırdı. Youla bir kere geldi golü yazdı. . .
Printable View
Shin yaptırmış galiba. Sercan iki dakika arayla 2 gol kaçırdı. Youla bir kere geldi golü yazdı. . .
2-1 Ömer Erdoğan..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İki takım taraftarı arasında atışmalar varmış..
Sercan Yıldırım ! ! ! 2-2
Sercan Yıldırım 2-2
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Es Es 3-2 yaptı.
Eskişehir 3-2 Bursaspor Mehmet Yılmaz
Golü hemen yememiz kötü oldu...En azından beraberliği yakalayalım..
Eskişehirliler küfür ediyormuş.Allah Allah çok garip ilk önce kendileri yamandılar 16. dakkada Bursa diye bağardılar sonra sahte bir kardeşlik yalanı uydurdular ama daha sonra küfür etmişler.Bunların yaptığına kendi kendine gelin güvey olmak denir...
Ben bu maçta gol beklemiyordum ama haftanın en gollü maçı olmuş iki takımada tebrikler:)
2-2'yi sağladıktan müthiş bir moral bulmuştuk ancak santradan yediğimiz gol bütün ümitleri yıktı. 3-2'den sonra çok gol kaçırdık. Sağlık olsun. . .
Sercan yine harika döndü. Milli maçtaki asisti gibi..
Sercan Yıldırım'ı ne kadar övüyorsak Youla'yı da öyle övmeliyiz...Adam cok kaliteli...
Meydan boş kalınca sallamak bu kadar basit. İlk küfrü eden Bursaspor taraftarıdır. Herşeye rağmen bizim taraftar yinede az küfretmiştir. 3. golden sonra ise Sercan Yıldırım'da bundan nasibini almıştır. Tribünlere doğru dönüp, tribünleri tahrik edersen elbet cezasını bulursun. Bana burda geçen sene yaptıklarımızı anlattırma istersen. Git Bursaspor'un tribününün içindeki bir adama sor Eskişehirspor tribününe girip rahat oturduklarını anlatsın sana. Üstelikte 2-1 yenilmemize rağmen. Saçmalamanın, boş konuşmanın bir anlamı yok...
İyi oynadık, güzel pas yaptık. Youla'nın moralli olduğunda geçemeyeceği defans olmadığını söylemiştim. Şu anda Türkiye'nin en iyi ikililerinden biri Zapo-Ömer Erdoğan ikilisini baya yıprattı. Penaltı kesinlikle penaltıydı. 2. golde Ömer Erdoğan'ın 2 adım gerisinden gelip 3 adım önüne geçti. :n:
ben bu dusmanliklarin abartildigi gibi(orn:bjk-bursa) , dostluklarinda abartildigini ve gereksiz oldugunu dusunuyorum. sonucta ayni ligde oynuyorlar, senede 2 kez mac yapiyorlar. tamam kardeslik guzel,dostluk guzel, fair play guzel ama bursaspor,eskisehirspor ve ankaragucu arasindaki kardeslik olayi cok gereksiz. bu kadar govde gosterisi ,dostluk gosterisi kime neye? yanlis anlasilmasin bir besiktas'li olarak degil,turkiyede yasayan ve futbolu seven birisi olarak konusuyorum.
Kardeşliğin nerden geldiğini bilmeden konuşmak kolay (::)
Mustafa biraz ağır gibi geldi bana Penaltı hani atmak için yer arıyo gibiydi :smismileyiw2: Evet yahu nasıl koştu öyle Youla. Ömer yetişemeyeceğini anlayıp devam etmedi zaten yavaşladı.
Penaltı kesinlikle çok ucuz bi penaltıydı..
Devreye son dakıka goluyle mağlup girince (ki Youla kendini çok güzel atmış)moraller bozuldu tabi..Ömer Erdoğan'da çok düşüş var..
Penaltı abartı. Vermese kimse birşey diyemez.
Sercan golden sonra az bile yapmış. Kendini Sercan'ın yerine koy. Deplasmanda 2-0 geriden gelip 2-2 yapan golü atmışsın. O anda neler hissederdin ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ömer her sene başlangıcında böyle. Lige alışmada motive olmada biraz geriden geliyor. İlerleyen haftalarda toplamaya başlıyor kendini. . .
A.Gücü maçına Zapo-Tuna çıksa belki daha iyi olacak..Ömer'in kendisini toplaması için..Ligin başı daha kaza diyelim..
Beklediğim gibi Eskişehir aldı...
O değilde Burak nasıl oynamaz Mustafa...:D
Mehmet Yılmaz heryerde oynar valla.Sağda solda foret arkasında...
Burak döndüğün M.Yılmaz Ü.Karan'ı keser,demedi deme Mustafa...:)
Dünkü Ümit Karan hep olursa zor biraz Anıl. Ümit Karan muhteşemdi dün akşam. :)
Eskişehir tarafından bizim bir kaç otobüs taşlanmış sanırım..A.Gücü ve Bursaspor atkılarının yakılması da hiç hoş değildi..
Sercan yine golünü attı Helal olsun harbiden . . .
Münferit olaylar hiçbir şekilde engellenemez. Bende birkaç yerde duydum otobüs taşlandığını ancak dillendirmek istemedim.
Tamamdır kardeşim şimdi gördüm 1-2 video ayıp etmiş Eskişehir taraftarları. Bunlar çok saçma. Şimdi ne olacak sende gideceksin Bursa'ya ? Onlarda seni öyle karşılarsa hiç yoktan yere aralar bozulacak. Holigancılık oynamak istiyo sanırım bazıları ama kimse kusura bakmasın Bursa'daki taraftar potansiyeli hiçbir yerde yok.
http://www.bursasporum.com/uploads/t...754xwcb4sv.jpg
Amigo mu yazar mı !
Eskişehirspor taraftar ve basınıyla insanı çileden çıkartıyor anlaşılan..Babamın anlattığı o eski husumetli günlere dönecek sanırım..